Pàgines

23 de març 2009

Concert de Nadal...

Ara que ja anem de cara al Concert de Pascua, que us informem que tindrà lloc el pròxim dissabte 04 d'abril en l'Església Parroquial Sant Miquel Arcàngel de Gata, aprofitem per presentar-vos aquesta nova publicació amb algunes de les millors imatges sobre el passat Concert de Nadal.

Com molts sabran, el passat 20 de desembre del 2008, en el Casal de la Música, tingué lloc el tradicional Concert de Nadal interpretat per la nostra estimada agrupació musical. En aquest Concert brillà la bona música, però sobretot la diversió i alegria gràcies a una sèrie d'obres conegudes i a la intervenció de personatges vinguts de tots els racons. Rocky Balboa, Frank Sinatra o Jerry Lewis són alguns d'aquests coneguts personatges que visitaren el local per fer riure i gaudir a tots els assitents.

Gràcies a l'esforç de Miguel Vives, ací us deixem les millors fotografies del Concert de Nadal 2008 i també podeu gaudir en la "Videoteca de la Banda" d'un nou montatge únic sobre un video d'aquest mateix Concert. Així que ja sabeu nou video en la "Videoteca".

Gràcies i no deixeu de visitar-nos.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Les fotos són totals!!!

Feia temps que no passava per ací i m'he posat a llegir comentaris, en la entrada de ja tenim nou apartat, estic d'acord amb recolzar a Miguel Vives en fer un llibre de la història de gata, tant de la banda com de tot en general.

Gràcies al comentari dedicat a les dones de la banda!

I pel que fa al comentari que han posat sobre les flautes, que recapacite un poc eixa persona, ja que una banda necessita tota classe d'instruments, si les flautes s'ho deixaren faltaria algo a la banda musicalment parlant, i això que és una secta d'això res. Som un grup de xiques de la banda que ens portem molt bé entre nosaltres i més que companyeres d'instrument som amigues, pot ser és que tu no tens molts amics en la banda i tens enveja, ho senc per tu, no saps el que et perds! Ja que en la banda hi ha molta gent que són bellissimes persones i molts hem fet molts amics i bons.

Una flauta

Anònim ha dit...

OLE OLE I OLE PER LA FLAUTA QUE HA POSAT EL COMENTARI DE DALT!

Miriam ha dit...

senyor blogspot!
li escric per a comentar-li que tinc fotos de l'oceanogràfic de valència i un vídeo de la banda interpretant un trocet de "Conchita Rubio" (gràcies a Noe, que filmava en aquelles moments, XD jajajajaj)
ja te les passaré, valee?
cuida't!

Anònim ha dit...

Molt de Oceanogràfic i molt de concert....i el dissabte que? no fem sopaeta? Esta Banda ja no és lo que era

MUSICS ONDARA! ha dit...

MiG Any Sta. CeCÍLiA

Dissabte 23 de Maig de 2009



No et pergues el GRAN SOPAR del dissabte 23 al PUB TERRA, Ondara, per celebrar el mig any de la nostra patrona.

Hi haurà cervessa i cassalla a go-go, un bon sopar, i una xaranga per a alegrar-nos la nit!

Estan convidats tots els musics de la marina alta i alrededors.
Bandes, xarangues, colles, i tot aquell que li agrade la música, i tinga ganes d’una bona festa!

Tot açò, per tansols 20 miserables euros.
No pots faltar! Hi hauràn regals per a tots!

Comunica-ho a tots els musics!
No esperes que t’ho conten al facebook!

Mes inf. als telèfons;
649 02 39 28
677 84 50 92

Anònim ha dit...

eehhh! si que fem sopà, noo?
esta banda seguix en el mismo apojeoo!

Noe ha dit...

Jo volia dir unes quantes cosetes:

1. Ole eixa flauta, molt ben dit!!

2. Esta banda ha sigut, es i serà la millor! la vam armar a l'oceanografic en la coreografia del delfinari i l'armarem allà on anem.

3. Vote a favor del mig any de sta. cecilia (aixo que vol dir? els moros si que tenen mig any de moros, els músics no ens mereixem menys)

4. Si les flautes son una secta, visca la secta... pero he de dir que hi ha una secta encara major i que es la millor secta que puga haver.
Esteu tots convidats a entrar, el seu nom es BANDA UNIÓ MUSICAL DE GATA DE GORGOS!!!