Pàgines

01 d’octubre 2008

Nou protagonista del Bloc...

Una vegada iniciat el nou mes d'octubre cal, com ja és costum, fer el recompte de vots de l'enquesta per escollir el nou protagonista de l'apartat "Músic del mes". D'aquesta manera durant el mes de setembre es recolliren 49 vots que han provocat que es produisca el següent rànking i el següent guanyador:

4a posició: Franz Liszt (amb 4 vots, un 8% de participació)
3a posició: Johann Strauss, fill (amb 9 vots, un 18% de participació)
2a posició: Georges Bizet (amb 10 vots, un 20% de participació)

1a posició: Giuseppe F. F. Verdi (amb 26 vots, un 53% de participació)

Enhorabona a tots aquelles que han depositat el seu vot en el compositor italià. Com no, també donar les gràcies a tots aquells que heu participat en aquesta enquesta o en totes aquelles que estem fent mes a mes.
Com molt sabeu, Giusseppe Verdi fou un dels majors compositors italians i una figura clau en tota la història de l'òpera. Les seves obres han traspassat fronteres i són uns vertaders éxits per allà on passen, a pesar de haver estat representades milers de vegades per milers de cantants. Com sempre fem recordeu que si piqueu damunt de la imatge de Verdi que està situada en l'apartat "Músic del mes" us portarà fins una pàgina web on està la biografia del compositor.

A partir de pocs dies podreu gaudir d'una nova enquesta i de novetats interesants per a tots. Mentrestant continueu amb els vostres comentaris i gaudint d'aquest Blogspot.

Salut i Visca la Banda!


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Si eres torero i t'arrimes un poquet masa al bou...ja teniu la brometa preparà. Si et poses a comptar per a que no falte ningú...que si no saps contar.
Ara que si soc el senyor Romero eixe...vosatros lo que pasa és que en teniu mania.

Anònim ha dit...

si kiko et tenim mania, ves i queixat a l'encarregat de banda o al tresorer.

Anònim ha dit...

ooooooollllllaaaaaaaaaaaaaaa
kiko et tenim molta mania si no to kreus no to kregus`pero es veritaT aixi ke so donks au atentament jo

Anònim ha dit...

ke bo k estas ai kiko ai kiko k bo ke ai kiko perke tas foradat perk tas foradat foradat[ª\3] muuuuuuuuuu

*Miriam* ha dit...

jajajajjajajaja
va kiko, no tenfadeees.. que teu diguem en cariño i tot :)

una coseta volia dir jo per ací.. ja que jo i ire som les encarregades de la propaganda, per si no eu llegit el correu.. si teniu algun amic/amiga, familiar que von puga posar, porteu-nos els diners (25€) i la targeta...
lo que és un poc fort, és que els familiars directes de membres de la banda no en vulguen posar, quan la festa és per als seus fills/filles.. quan hi ha gent que ho fa sense rebre res a canvi!

tot dit.. quien se quiera sentir aludido, que lo haga ;)


ale puees ! besaetes! visca la banda!

Anònim ha dit...

Em pareix molt bé k digues aixo de la propaganda perk jo no m'havia enterat i pot ser estiga interessat en posar-ne , encara k siga sols per ajudar a una assosiació cultural, k treballa per al poble, animant-nos en els dies de festa, acompanyant-nos en les provessors i donar-nos uns concerts, de cada volta millors!!!