Pàgines

01 d’abril 2008

Nou mes, nou músic...

Encetem un nou mes de l'any i amb ell un nou protagonista de l'apartat "Músic del mes". Aquesta vegada el pes de dit apartat a recaigut sobre un compositor català que desenvolupà la seva obra durant el pas del segle XX.

Però primer que tot, i com fem sempre, anem a veure qui n'ha sigut el "rànking" final de l'enquesta per escollir el músic del mes d'abril. La votació ha tingut un total de 70 vots que han quedat repartits de la següent manera:


4a posició:
Sergey V. Rachmaninov (amb 5 vots, un 7% de participació)
Ferruccio Busoni (amb 5 vots, un 7% de participació)

3a posició:
Elmer Bernstein (amb 6 vots, un 8% de participació)
Serguéi Prokófiev (amb 6 vots, un 8% de participació)

2a posició:
Herbert von Karajan (amb 23 vots, un 32% de participació)

1a posició:
Frederic Mompou (amb 25 vots, un 35% de participació)


D'aquesta manera aquest compositor es converteix en el nou músic del mes. D'ací poc dies podreu gaudir de la nova enquesta per al músic del mes de maig, així com d'altres novetats.

També us informem que les enquestes per saber si "doblem" a les cercaviles de Moros & Cristians de les localitats de Xàbia i Dénia han sigut suprimides. L'administració del Blogspot, conjuntament amb la Junta Directiva, ha decidit que vist el gran nombre de vots que registraven ja les enquestes, aquestes deixaven de ser una eina objectiva. Per aquesta raó ja s'exposarà la manera per fer saber quina n'és la vostra opinió respecte aquests temes.

També us recordem la proximitat d'un nou canvi de música en aquest Blogspot. Per aquesta raó us demanem que ens doneu idees perquè aquella que decidim que és la més original serà la música escollida. Animeu-se i no deixeu mai de participar en el vostre Blogspot.

Enhorabona a tots els músics per l'actuació del passat diumenge en Teulada.

Que tingueu bon retorn a la feina després de les vacances de Pasqua i/o San Vicent.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola! em vaig deixar uns auriculars al casal de la música la setmana passada. Espere que qui els haja vist els torne. Pot deixar-los en la bústia de suggerències. Gràcies.

Mos vegem aquesta nit.