Pàgines

10 d’abril 2008

Assemblea Ordinària de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos...

Com ja hem anat informant en anterior publicacions, aquest dissabte dia 12 tindrà lloc l'Assemblea Ordinària de l'associació de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Molt ja coneixereu tota la informació gràcies a les cartes i/o correus eletrònics enviats, però per si de cas ací us ampliem dita informació.

Aquesta Assemblea Ordinària tindrà lloc el pròxim dissabte dia 12 d'abril del 2008 a les 19.00h. al Saló d'actes del Casal de la Música. En ella intervindran la Junta Directiva de la nostra societat musical a fi de explicar el següent ordre del dia:

1. Balanç econòmic de l'exercici 2007.

2.
Activitats de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).

3.
Activitats de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos i la Banda Juvenil de Gata de Gorgos.

4.
Perspectives i necessitats futures.

5.
Renovació de càrrecs dins de la Junta Directiva.

6.
Precs i preguntes.

Per poder aclarir i debatir obertament tots aquests aspectes es prega la màxima assistència de tots els socis que conformen aquesta societat musical. Sols amb la presència de tots podrem estar informats de tot allò que ens interessa i opinar sobre allò dit. Per tant, no oblideu que el dissabte 12 d'abril a les 19.00h. teniu un acte molt important amb la vostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos.

De la mateixa manera, la Junta Directiva informa que finalitzada l'assemblea es reunirà amb els socis que tinguen fills que realitzen enguany la Primera Comunió i amb els pares, què sense ser socis, tinguen fills que celebren la Primera Comunió i desitgen que la Banda de Música forme part d'aquesta celebració.

A més de la informació sobre la conferència, cal informar a tots els músics que l'assaig del dia 12 d'abril queda suspés. També s'informa a tots els músics que es prega màxima assistència a l'assaig del divendres 11 ja que, entre altres motius, s'han de baixar i guardar tot el material de l'escenari.

Gràcies per la vostra atenció i que ningú falte a la Assemblea Ordinària de la nostra societat perquè entre tots anem a fer Banda!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Algú s'apunta a sopar després de l'assemblea??

Anònim ha dit...

m'apuntaria, però és impossible aquest dissabte, ho senc!

Paco ha dit...

Açi estem Joan, JB i jo dispostos...

Anònim ha dit...

com va el ranking de sopaes i assajos?

Anònim ha dit...

en els 2 rankings guanyen les trompetes, tant en des assajos com en de les sopaes jeje, si es que som lo milloret de la banda...

VISQUEN LES TROMPETES....

Anònim ha dit...

si visquen les trompetes!

Anònim ha dit...

que ha pasat amb lo de pascual al director? es que algu no sap tocar be les obres complicades que presenta este bon director? es que cap de music defendra a este director que mos va portar a tocar al palau de la musica de valencia? o es que pasa com en els equips de futbol? que cuan fallen els jugadors es culpa del mister, fem banda fem banda, menos sopaes y mes vore que ha pasat amb pascual

Anònim ha dit...

jo no sé que ha passat, però el que va dir ahir pascul, és que ho deixava ell, no que el tiraven. ho torne a dir, jo no sé que ha passat!

Anònim ha dit...

Disgust i tristesa es el que senc després de que Pascual ens diguera que ens deixa.
Des d'ací l'anime i li dic que ha sigut a més d'un bon director, un bon company.
Personalment, m'agradaria molt que seguira siguent ell el nostre director.

Anònim ha dit...

Estic completament d'acord amb l'últim comentari. Des d'ací donar gràcies a Pascual perquè s'ho mereix.

Anònim ha dit...

Jo no se si es Pacual el que va decidir anar-se'n o la directiva, perque ell va dir que la junta i ell havien decidit que anava a deixar la banda, no ho se, pero de totes maneres, crec que a tots ens dona llastima que Pascual ens deixe al cap de tant de temps.

Es que el que ha dit l'anonim de antes, per posar un exemple, el valencia va despedir a benitez i ara va a pique, imagineuse que ens pasara aixo, no ens ho perdonariem mai, esperem que no ens passe, pero be, cap la posibilitat.

I be, com a profesionals que som, quan tinguem a un nou director ho farem el millor que sapigam fer-ho per mostrar-li d'alguna manera que que per igualar a Pascual tindra que esforçar-se encara mes.

ADEu i VISCA LA CORDA QUE SONA MES QUE TOTS ELS CLARINETS JUNTS!!

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

ah mare... compsrant la banda en el valencia... espere que no baixem a segona...

Anònim ha dit...

En la reunió de músics que vam fer a finals d'any es va votar perque Pascual no continuara de director. La directiva va dir que ells no volien tirar-lo, i aixina es va quedar la cosa. Pareix que al final ell s'ha donat conter i seu deixa. També es va votar perque els assajos es feren dissabte, pero, hi había una majoria perque es fera eixe dia? No es va votar, soles van alçar la ma els que no podien anar els dissabtes a assajar. I la gent que treballa? eixa no van alçar a mà. Va prou gent el dissabte a assajar. Per lo vist, no va molta. Aixina perque no es cambia l'assaig altra vegada entre setmana? A veure si amb el nou director es fa aixina.

Anònim ha dit...

jo no soc de gata i no se com va la banda, però el k si k se es k a mi em cau molt be Paskual i no crec k haga deixat la banda xk ell a vullgut x k crec k ell estava be en gata!!!
ANIME A LA BANDA DE GATA A VEURE SI ACONSEGUEIXEN UN DIRECTOR TAN BO COM HO ES PASKUL!!! AMUNT PASKUAL!!!