Pàgines

24 de desembre 2010

Bon Nadal i Bon Any Nou...

Després de l'èxit rotund del Concert Fi de Temporada del Grup Instrumental de Gata de Gorgos del passat dijous 23 de desembre, amb l'anterior actuació de la Banda Juvenil i del tradicional Concert de Nadal de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, l'administració d'aquesta pàgina web vol desitjar a tothom uns feliços dies de Nadal i un bon acabament d'any.

Aquest 2010 ha estat ple de moments d'alegria i gaudi per part d'aquesta associació musical i per part de tots els seus socis, músics i amics. Per una banda destacar el viatge a París de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos el passat estiu i també, com no podia ser d'altra manera, les nombroses actuacions pels carrers dels municipis veïns i els concerts i actuacions en la nostra localitat, sempre recolzades pel públic seguidor. També volem destacar la creació del Grup Instrumental de Gata de Gorgos en febrer d'aquest 2010 i la consolidació total que han aconseguit en menys d'un any aquests joves músics. Enhorabona a tots ells per la tasca duta a terme i pel fantàstic concert del passat dijous. Felicitacions a tots els músics de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, així com els membres de la Rondalla de Gata, la Banda Juvenil de Gata, el Grup Instrumental, alumnat de l'Escola de Música municipal del nostre poble i socis en general.

Com no, hem de destacar que enguany ha sigut un any molt especial per la celebració del 140è aniversari de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, el qual va ser commemorat amb una fantàstica exposició commemorativa en la plaça nova del municipi. Des d'ací felicitar a tots els organitzadors i col·laboradors per la tasca realitzada. Esperem que a partir del nou any s'encete un altre període de bonança i alegria per a aquesta agrupació més que centenària.

Finalment, donar les gràcies a totes aquelles persones que heu estat seguint aquesta pàgina web, perquè sense vosaltres res de tot allò dit en aquestes publicacions tindria sentit. Moltes gràcies a tots! En el pròxim any seguirem endavant amb més novetats i amb el nostre lema en ment: fem bloc... fem Banda!

Sols ens queda desitjar a tots pau i felicitat en aquests dies festius que ara venen. Que l'alegria i la salut inunden les vostres cases i cada racó del vostre cor. I, com sempre, que entre festa i emocions hi haja un espai per a la música, que vos acompanye en cada dia nadalenc que celebreu. Us desitgem un bon final del 2010 i que el 2011 arranque ple de bones sensacions i un fort esperit d'esperança i il·lusió.

Bon Nadal i Bon Any Nou