Pàgines

11 de gener 2011

Un nou any, nova feina, nous propòsits...

Ja ha arribat el 2011! Sent sincers ja fa dies que ha arribat, però l'administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos continuava celebrant els Nadals o preparant novetats per aquest nou any.

Aquest nou any que encetem ve carregat de bons propòsits i un d'ells, entre molts altres, és continuar fent d'aquesta pàgina web un referent per a totes aquelles persones que estimen i aprecien la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, la seua música i també la música d'altres associacions i agrupacions. Per tot això, durant aquest 2011 no volem deixar de banda tota la informació possible respecte concerts, esdeveniments, conferències, notícies curioses, etc. que ens puga arribar des d'altres agrupacions musicals, bandes o no, i des de les idees d'amics i companys. Per aquesta raó, posem, com sempre, a la disposició de tothom la nostra adreça electrònica (bandagatadegorgos@hotmail.com) perquè ens envieu coses sobre la vostra Banda de Música, Grup, Cor, localitat, etc. que tinga relació amb la música i l'art i, d'aquesta manera, intentarem fer ressò en la nostra pàgina web.

Esperem continuar treballant de valent i que aquesta pàgina continue sent visitada per tots vosaltres, i per nou públic, el qual, esperem també, acabe fent-se un fidel seguidor d'aquestes publicacions.

Molt bon any a tots!