Pàgines

05 de desembre 2010

Noves pestanyes...

Seguint en la línia de treball de millorar aquesta pàgina web i fer-la més accessible a tothom i amb molta més informació, l'Administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos ha decidit crear una noves pestanyes, les quals estan situades en la barra horitzontal sota el títol principal de la pàgina web.

Aquestes pestanyes contenen informació sobre diferents aspectes. En l'apartat de "Components" poden trobar un llistat actualitzat sobre tots els membres de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, distribuit segons el seu instrument. En l'apartat "Enllaços" podran trobar tot un llistat de diferents enllaços internàutics agrupats en diferents categories. Aquest llistat pretén ser complet i molt útil per a qualsevol músic o "amic" de la música. Finalment, en l'apartat "Història" (en construcció) es farà una breu reflexió i resum de la història de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos des de la seua fundació fins l'actualitat amb la celebració del seu 140è aniversari.

Esperem vos agraden les novestats i recorden que per a qualsevol petició o idea poden deixar un comentari o bé enviar-nos un e-mail a l'adreça electrònica bandagatadegorgos@hotmail.com.

Moltes gràcies.