Pàgines

30 d’octubre 2010

Nous integrants en la Banda...



Entrem de ple en el mes de novembre i ja s'acosta la festivitat per excel·lència de tots/es els/les músics: Santa Cecília. I, com ve sent tradició des de fa molts anys, aquest és el moment en el qual la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos obri els seus braços als seus nous integrants que, a partir d'aquest moment, formaran ja part d'aquesta associació musical més que centenària.

Enguany la Banda té l'orgull i la satisfacció d'acollir a huit nous membres que seran introduïts oficialment en la societat musical durant els pròxims dies de festivitat en honor a Santa Cecília. A més, aquest és un any especial ja que la Banda celebra el seu 140è aniversari i és tot un privilegi accedir a formar part d'ella en aquests dies.

Els nous membres són:

Cintia Ortega Costa amb el clarinet

Aitana Lorenzo Costa amb el clarinet

Marina Ginestar Fornés amb el clarinet

Miguel Soler Briones amb la trompeta

Alba Signes Pedro amb la trompeta

Ana Signes Arabí amb l'oboè

Liliana Caselles Torres amb el saxo alt

Paco Signes Borrell amb el trombó


Aquests huit xiquets i xiquetes viuran d'ací unes setmanes la seua primera "Santa Cecília" amb la Banda i aniran acompanyats de tots els músics què la formen. Són dies de gaudir i passar-ho bé amb aquesta família de músics que cada any va augmentant el seu nombre de companys.

Des d'aquestes línies, l'administració de la pàgina web felicita als nous integrants, així com a les seues famílies i amics, i els dóna la benvinguda a aquesta Banda de Música on de segur passaran uns meravellosos moments de la mà de la música. Enhorabona a tots i aprofiteu al màxim aquesta nova experiència!!

Felicitats!!

1 comentari:

Míriam ha dit...

Enhorabona a tots els nous integrants, disfruteu de cada moment que la vida vos regale amb la banda. Qui està dins acaba comprenent la importància d'aquestes estones que fan que aquesta societat no només siga banda sinó que, com va dir algú el dia de la foto: açò sí que és una foto de FAMÍLIA. Ara, amb 8 persones més dins d'aquesta família, cada vegada en som més, però l'esperit el mateix!

VISCA LA BANDA DE GATA!
VISCA SANTA CECÍLIA!