Pàgines

03 de novembre 2010

Ja s'acosta, ja està ací...

Acabats d'entrar en el mes de novembre molts músics ja tenen en ment els dies que s'acosten i, que com diu el títol d'aquesta publicació, ja estan ací. Lògicament hauran endevinat que es tracta dels dies de major celebració per a tots els músics, parlem de la festivitat de Santa Cecília 2010.

Com tots els anys, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos organitza una sèrie d'activitats per als seus músics i per al públic en general relacionades amb la patrona de la música. Aquest any és diferent ja que l'associació musical gatera té l'orgull i la satisfacció de celebrar el seu 140è aniversari. Per aquest motiu, la programació de Santa Cecília 2010 ve ben carregada d'activitats per a tothom, sense distinció alguna, i que segur no deixaran a ningú indiferent.

Per tant, i com deu ser, ací teniu en primícia la

Programació Oficial de Santa Cecília 2010
de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos


DIVENDRES 12 DE NOVEMBRE

Des de les 18.00h. fins a les 22.00h.:

Obertura de l'Exposició Oficial Commemorativa del 140è Aniversari de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos en el pavelló especial localitzat en la plaça nova del municipi. Recomanem a tota la gent del poble i visitants que s'acosten a veure aquesta exposició única què s'ha creat com una mena de "resum" en text i imatge d'aquests 140 anys de vida. Tot un luxe a l'abast de tothom.

-----------------------------------

DISSABTE 13 DE NOVEMBRE

A partir de les 11.00h.:

Cercavila de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos per tots els carrers del poble per celebrar el seu aniversari i la festivitat de Santa Cecília 2010.

12.00h.:

Inauguració Oficial de l'Exposició Commemorativa del 140è aniversari de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos localitzada en el pavelló especial en la plaça Nova del municipi.

14.00h.:

Gran Dinar Oficial per a tots els músics i directius de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos en el Casal de la Música del municipi.

18.30h.:

Cercavila de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos per tots els carrers del poble, en la qual es recolliran els nous membres integrants d'aquesta societat musical.

-----------------------------------

DIUMENGE 14 DE NOVEMBRE

12.00h.:

Concert Oficial de Santa Cecília 2010 en la plaça Nova a càrrec de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos patrocinat per l'Obra Social de la CAM. En aquest Concert es farà un repertori d'obres interpretades durant els 140 anys de vida de la Banda de Música.

A partir de les 16.00h.:

Última oportunitat per gaudir de l'Exposició Commemorativa del 140è aniversari de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos localitzada en la plaça Nova del municipi. Durant aquesta vesprada comptarem amb la música en directe per part de músics de la Banda i dels músics del Grup Instrumental de Gata de Gorgos, qui efectuaran el Concert de cloenda de l'Exposició Commemorativa.

-----------------------------------

DIVENDRES 19 DE NOVEMBRE

19.00h.:

Festival de Bandes Juvenils de Gata de Gorgos en el Casal de la Música del municipi. Aquest any comptarem amb la presència de la Banda Juvenil de Tàrbena (Marina Baixa - Alacant), la Banda de l'Escola Municipal de Música d'Orba (Marina Alta - Alacant), la Banda Juvenil de l'Agrupació Musical de Manuel (Ribera Alta - València) i, per a tancar el Festival, l'amfitriona Banda Juvenil de Gata de Gorgos. Una gran ocasió per escoltar els més joves músics de les nostres terres.

22.00h.

Gran i tradicional Sopar de "sobaquillo" per a tots els músics i directius de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Seguidament tindrem Karaoke, Elecció Oficial del Muso i Musa 2010, Espectacular Concurs de Disfresses i tot allò que porte la nit.

A partir de les 05.00h.:

Tradicional Aurora en honor a Santa Cecília, cantada i interpretada per les veus i instruments dels músics de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Com cada any l'Aurora recorrerà els carrers del nostre poble per fer saber a tothom que els músics estan de celebració.

-----------------------------------

DISSABTE 20 DE NOVEMBRE

18.30h.:

Cercavila de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos per tots els carrers del poble en motiu de la festivitat de Santa Cecília. En finalitzar, anirem a casa les úniques Cecílies de Gata per felicitar-les, com ja és tradició.

22.00h.:

Grandiós Sopar de Gala de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos en el Restaurant Canor. Durant aquest sopar es realitzaran una sèrie de parlament i moltes sorpreses per a tots. Cal recordar que hi haurà servei d'autobús per a tots els músics.

-----------------------------------

DIUMENGE 21 DE NOVEMBRE

10.30h.:

Cercavila de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos on recollirem tots els pares i mares dels nous integrants de la Banda. Posteriorment ens farem la fotografia oficial de la Santa Cecília 2010.

12.00h.:

Solemne Missa en honor a Santa Cecília en l'església parroquial Sant Miquel Arcàngel de Gata de Gorgos.

14.00h.:

Dinar i Fi de Festa en el Casal de la Música per a tots els músics i directius de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Amb aquesta activitat es posarà punt i final a la festivitat de Santa Cecília 2010.


-------------------

Com hauran pogut comprovar aquest és un any ple d'activitats per a tots els gustos i, especialment, per als músics i directius de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. A més, aquest any, és un any especial i per això volem convidar a tothom per celebrar-ho amb més força i diversió.

Vos convidem a visitar l'Exposició Commemorativa en la plaça Nova i assistir als meravellosos Concerts de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, del Grup Instrumental de Gata de Gorgos i, com no, al Festival de Bandes Juvenils. Seran dos caps de setmana intensos on poder gaudir de la millor música en directe.

Com no, recordar a tots els veïns i veïnes de Gata de Gorgos que aquests són uns dies únics en l'any i que els músics de la Banda, què han estat durant tota la resta d'any treballant per no deixar a un poble mut de música, mereixen celebrar. Per tot això, preguem disculpes per avançat per les possibles molèsties ocasionades i demanem paciència i comprensió per part de tot el poble.

Res més queda a dir, sols que esperem que gaudim tots junts d'aquesta fantàstica programació de Santa Cecília 2010 i que junts puguem cridar a l'uníson:

VISCA SANTA CECÍLIA
i
VISCA LA BANDA DE GATA!!

3 comentaris:

Míriam ha dit...

Mare meua, quins dos caps de setmana més "carregaets de bombo"!!!
Diumenge 21, a les 10:30 passacarrer...?? Les cares que farem seran boniques!
Però qui estiga a l'hora de sopar dissabte, haurà d'estar a l'hora de passacarrer diumenge! Tot siga per la nostra patrona. :P
ale pues, no queda més músics, ara toca DISFRUTAR!!

VISCA SANTA CECÍLIA I VISCA LA BANDA DE GATA!

Unknown ha dit...

hola tios

Nemesio Berga Casasus ha dit...

che que banda te gata