Pàgines

03 d’octubre 2010

Modificacions al respecte dels comentaris...

Tots sabem que els comentaris són l'eina més adient per nodrir un Bloc com aquest. Moltes vegades les publicacions van encaminades a provocar que els músics i amics d'aquesta Banda Unió Musical de Gata de Gorgos escriguen comentaris graciosos o interessants sobre les diverses actuacions i esdeveniments que envolten aquesta societat més que centenària. No obstant, quan una ferramenta bona per millorar el Bloc s'empra, per contra, per danyar-lo i provocar greus conflictes interns, és necessari prendre alguna decisió.

En aquest sentit, la Junta Directiva de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, com a màxim òrgan directiu d'aquesta pàgina web, ha decidit eliminar els comentaris anònims d'aquest Bloc, a causa de les provocacions que aquests han provocat. Aquesta ha sigut una decisió escollida amb la voluntat de millorar un espai en Internet on la nostra Banda dóna una imatge al públic extern i intern, què l'envolta. En vista de que s'ha utilitzat l'anonimat, tant acceptable com qualsevol altra identificació, per conduir al problema i el conflicte, s'ha arribat a l'acord d'esborrar-los d'aquesta pàgina.

No obstant, com els comentaris són també part essencial d'aquesta pàgina web, totes aquelles persones interessades en continuar comentant constructivament les nostres publicacions podran fer-ho a través d'un compte de Google.es. Així, s'hauran de crear una adreça electrònica que els permetrà identificar-se abans de realitzar un comentari i, una vegada fet, publicar-lo sense ningun tipus de problema. Obrir un compte en Google.es no és gens difícil i cal accedir a l'adreça que us facilitem:



En definitiva, a partir d'aquest moment ja podeu accedir a dita adreça per formalitzar el vostre nou correu en Google.es i començar a comentar totes les nostres publicacions. La Junta Directiva espera que aquesta mesura siga compresa dins de la normalitat i bona voluntat amb la qual es vol treballar en aquesta pàgina web.

Si hi ha cap problema, l'administració de la pàgina web està a la vostra disposició per ajudar-vos, així com la mateixa Junta Directiva, en l'adreça electrònica bandagata@gmail.com. Aquest correu també pot ser utilitzat per formalitzar queixes o malestars que tantes vegades han sigut convertides en comentaris anònims destructius i provocadors de conflictes.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Continuem fent Bloc... fent Banda!

1 comentari:

Unknown ha dit...

pues em pareix molt bé, jo ia m'he creat el conter!!