Pàgines

23 de setembre 2010

Concerts d'Intercanvi '10...



Seguint la tradició, la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) proposa cada any els anomenats Intercanvis Musicals entre les diferents Bandes de Música de la Comunitat Valenciana. Aquesta és una proposta interessant per compartir experiències entre diferents musics de les nostres associacions musicals i, a més, donar a conèixer al públic en general la gran varietat de societats musicals que té la nostra terra. La proposta ha aconseguit arribar a la setena edició i cada vegada s'està estenent més i tenint major èxit entre els músics i el públic.

La Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, com a membre de la FSMCV, participa activament en aquesta edició i realitzarà una sèrie de concerts amb una altra Banda de la nostra comarca. Aquest any l'Intercanvi musical té lloc entre la nostra Banda i la Associació Musical El Verger. Un Intercanvi molt especial ja que, segons les dades vistes en la pàgina web vergerina (www.musicalelverger.com), l'Associació Musical d'El Verger celebra enguany el seu 30è aniversari i, com bé sabreu, la nostra Banda celebra el seu 140è aniversari. Sent així, una ocasió meravellosa per unir-se musicalment aquestes dues grans societats musicals.

Els Concerts d'Intercanvi tindran lloc en ambdues localitats, sent el nostre municipi qui inicie tal esdeveniment. Per tot això, vos convidem a tothom al Concert d'Intercanvi que tindrà lloc el pròxim diumenge 26 de setembre a les 12.00h. en el Casal de la Música de la nostra localitat. Igualment, també us anunciem que aquest Concert tindrà el seu intercanvi el pròxim dissabte 02 d'ocutbre a les 19.00h. en l'Auditori d'El Verger. En els dos casos el programa serà el mateix que a continuació vos anunciem:

PROGRAMA

Associació Musical d'El Verger

*Camino de rosas (pas-doble) ......... José Franco.

*Diagram ............... Andre Waignen.

*Florentiner March .......... J. Fucik

Director: Daniel Olmos Herrero.

--------------------

Banda Unió Musical de Gata de Gorgos

* Machaco (pas-doble) .......... José Rafael Pascual-Vilaplana

*Expo '70 .......... Paul Yoder.

* La del manojo de rosas ........... P. Sorozabal.

Director: Jaume A. Signes Diego.


Ja ho saben, si volen una ocasió de gaudir d'aquestes dues Bandes de Música en estat pur tenen una cita en Gata el pròxim diumenge 26 de setembre o bé el pròxim 02 d'octubre en la localitat veïna d'El Verger. Tot un esdeveniment que no deixarà indiferent a ningú.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona pel concert.

Anònim ha dit...

Siguem sincers, quina banda va estar millor de les dúes?

Anònim ha dit...

Això no ho podem dir els músics, que opine el públic

Anònim ha dit...

com sol dir pedro, lo més important és fer música, disfrutar-la i fer-la disfrutar, no importa qui ha sigut millor sempre i quan tots els músics i tot el públic haja disfrutat. que ganes teniu de clavar maror a la gent

Anònim ha dit...

Amb els dos comentaris d'abans ja està contestat de sobra. Moltes gràcies, ho tinc prou clar.

Anònim ha dit...

Comentari particular:
Varen ser dues interpretacions completament diferents i estils molt distints, mentres una tocava una sarsuela com és "la del Manojo de Rosas" l'altra interpretava una obra més moderna con Diagram. El pasdoble exactament el contrari Machaco és un pasodoble actual, serios i alhora alegret en canvi camino de rosas és més clàssic i pompos.
Dos bones bandes amb grans músics que interpreten música de la bona

Anònim ha dit...

No comporte-ho perdre fora casa, val?

Anònim ha dit...

parles indio?

Anònim ha dit...

No hi ha res mal dit si està ben entès, però t'ho diré d'un altra manera: No feu el ridícul a Verger i prou.

Anònim ha dit...

És que no s'entenia, eixe és el problema!

Anònim ha dit...

per a no fer el ridícul, que segur ho farem, no li pregunteu a ningú, ni al director, pregunteu-li i demaneu-li consell a Pedro, val??

Anònim ha dit...

olé "com sol dir pedro, lo més important és fer música, disfrutar-la i fer-la disfrutar, no importa qui ha sigut millor sempre i quan tots els músics i tot el públic haja disfrutat", i de la qualitat què?? no hem d'esforçar-nos un poc i interpretar millor les obres??
Ara bé, com quasi tots som músics mediocres tirant a roïns, pues.......

Anònim ha dit...

Ahora en serio, que clase de droga os tomáis antes de entrar en esta web?

Anònim ha dit...

Quan un músic disfruta, és quan pot esforçar-se i interpretar en millor qualitat, siguent capaç d'arribar al públic. Quan un músic es dedica a fer el que tu estàs fent, l'únic que fa és fer quedar mal a tota la Banda. La veritat no sé perquè estic contestan-te, a palabras necias oídos sordos... Justifica formalment tot el que dius i després parlem.

Anònim ha dit...

Si home, ara ames de mediocres i roïns mos tachen de drogatas, és que no es pot aguantar

Anònim ha dit...

sempre teniu que contestar tots els comentaris estos que lo unic que volen es fer mal?? dexeu de contestar-li, no li feu cas a exa gent que lo unic que vol es "posar merda". feu comentaris xo ningun referent al que vol fer mal i al final callarà, es de tontos contestar-li i seguir-li la corrent!!

Anònim ha dit...

Per lo vist a esta banda,denunciar les coses que estan pasant,aixi kom altres koses k no vullc dir perke em pose malalt es "posar merda".A este pas no podrem ni respirar, ja k parlar es veu k esta mal vist i tindrem k tragarmos tota la "merda" k mos tiren a la kara.

Carmen ha dit...

I per què no vens i les denuncies a la cara?? Sempre baix anònims dóna molt de gust no?? Perquè després segur que eres el primer que veu a Pedro i a tots els que critiques i els fas un somriure d'orella a orella.

Està clar que tenim el dret a amagar-nos darrere un anonimat, però és de ser covards dir les coses sota un anònim i després no ser valents per a afrontar-les de veritat.

I pots fer totes les denúncies que vullgues, però tampoc cal passar-se'n sempre amb la mateixa persona.

Anònim ha dit...

Tens raó, el meu comentari sa pogut mal interpretar ja que el context en que està escrit no es el mes correcte per el seu enteniment. Les paraules que he posat, no anaven per Pedro,tot al contrari.Tampok he criticat mai ningún membre de la banda i de la banda juvenil, ni pense fer-ho,no es el meu estil.
Lo únic que he dit es que no magraden algunes coses que estàn passant i crek k estik en tot el dret de fero i diro.
I per acabar,mamague darrere de un anònim per a evitar ferli mes mal a la banda, perk tal i kom estàn les koses, si tots diguerem lo k pensem a la cara...no mimagine lo que podria pasar...

Carmen ha dit...

Pues perdona'm per acusar-te però pareixia que fores tu el que criticara a Pedro. I ho trobe be que t'amagues darrere un anònim, però fes (tu i tots els altres) crítiques constructives, és a dir, critica el que està passant a la banda i intenta posar-li una solució. Res més. Passe de lios, però no m'havia pogut aguantar a l'entendre-ho malament.

Anònim ha dit...

Si s'adoneu en com estan escrits els anònims pareix que siga la mateixa persona que tira la merda i després s'heu critica en un altre anònim. I el que li contesta a carmen no escriu igual que el que ha deixat abans l'anònim... O tenim algún bipolar o algo estrany hi ha ací... Podriem anomenar-ho "El misterio de los anónimos" com el llibre de Enid Blyton.

Anònim ha dit...

www.peusdedrap.blogspot.com

Unknown ha dit...

Sort que amb aixo de no poder comentar amb anonim ja s'acabat.

Percert, el concert d'El Verger va estar benisim,va ser una sensecó extranya que desde la posicio de les trompetes es sentiren les flautes,clarinets,inclus els saxos!!

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.