Pàgines

14 de setembre 2010

Imatges inèdites de la Banda en Disneyland - París...

Fa uns dies ens van arribar les primeres imatges de l’actuació de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos en el parc temàtic “Disneyland – París”. Com molts recordaran, el passat mes d’agost, la nostra agrupació musical va anar de viatge a la capital francesa on, a més de passar uns dies d’esbarjo i diversió, els i les nostres músics van actuar en el món de fantasia creat per Disney, un dels parcs més famosos arreu del món. Així, la nostra agrupació, en el seu 140è aniversari, va poder dur a terme un dels esdeveniments més curiosos de la seua llarga història.

Ara, passat ja un mes de dit moment, l’administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos posa a la vostra disposició les fotografies de l’actuació de l’agrupació musical gatera en els carrers de Disneyland. Aquestes imatges són úniques i exclusives ja que són les realitzades pel fotògraf escollit per la Banda i l’organització dels “Magic Music Days” de Disneyland – París. Des d’aquestes línies volem agrair a Pere Cantó la seua col•laboració en aquest esdeveniment, així com la bona predisposició en passar-nos les imatges. Moltes gràcies Pere!

Aprofitem aquesta publicació per informar a tots els músics que disposen en la barra lateral dreta d’un nou apartat on la Junta Directiva, amb l’ajuda de l’administració d’aquesta pàgina web, aniran col•locant les partitures de les obres per a les pròximes actuacions. De moment, ja podeu consultar les obres escollides per al pròxim Concert i per a la processó del dia de Sant Miquel.

I ara, sense més paraules, i mentre setembre va provocant la tornada a la feina i estudi dels músics d’aquesta Banda, vos deixem amb les millors fotografies de l’esdeveniment i, al final de totes elles, un vídeo muntatge amb totes les fotos (sense excepcions) realitzades per Pere Cantó. Recordem que aquest vídeo també estarà en l’apartat “Videoteca de la Banda”.

Esperem que vos agraden!!




9 comentaris:

Anònim ha dit...

Vam entrar com artistes i vam ixir com estrelles!!! Oleeee la banda que tenim!!!

Anònim ha dit...

I enhorabona a Pere per les fotos que va fer, estan molt be totes.

Noe ha dit...

jajajajajaja!!! Es veritat!!!
L'any que ve un altre viatget, jo meu vaig passar beníssim!!!

MIGUEL VIVES, Cronista de Gata ha dit...

Felicite a tota la banda, a l´autor de les fotografies i a l´autor del vídeo. Excel·lent actuació que sempre estarà per al rècord.

Elisa Pedro ha dit...

Leocadio!!Quin artista estàs fet!ole, ole i ole!!Quin vídeo més bragat!!Que faríem sense tu!!!

Anònim ha dit...

olé ahi!! açò si que es mereix un MARE DE DEU SENYOR!! enhorabona a tots!!!

pD: TROBE QUE PODRIEM CONVIDAR A PERE A UNA SOPAETA!!! jajajjja

MARIANO.

Anònim ha dit...

Pere i Jordi enohorabona!!! a un per les fotos i a l'altre per el magnific video... m'han fet caure la llagrimeta!!! molt bonic!!!


En el concert de nadal podriem posar aquest video en el concert...

una coseta Jordi... de on has aconseguit la música que sona en video, es la mateixa que la que posaven alli a eurodisney!! jo la vull!!

...LIDIA...

Anònim ha dit...

A quines hores són els concerts d'intercanvi?

Míriam ha dit...

Bona pregunta... són pel matí o per la vesprà????