Pàgines

13 de maig 2010

Ja són tres anys...

Els anys passen i un ni se n’adona. El temps vola. Tempus fugit.

Moltes són les expressions que reflecteixen la fugacitat del temps. És cert, quan menys ens adonem ja fa certs anys d’una cosa que en la nostra ments ja és més record que present. Per totes eixes raons cal aprofitar el dia a dia i cada moment de la vida. I, per tot això, cal aprofitar cada instant d’aquesta pàgina web que, a l’igual que tantes altres coses, també té la seua vida particular. I hui, 13 de maig, cal estar de celebració amb el

TERCER ANIVERSARI
DE LA
PÀGINA WEB
DE LA
BANDA UNIÓ MUSICAL DE GATA DE GORGOS

Ara fa tres anys un grup de músics parlava sobre la possibilitat de tenir un lloc en Internet per a la nostra Banda i ara, després d’eixos anys, la realitat ha vençut les idees. Aquesta pàgina web ha intentat anar caminant per camins moltes vegades de difícil accés, però sempre amb la idea de dotar a la nostra Banda de Música d’un espai en la xarxa d’Internet i, a més, de fer d’eixe espai un lloc d’esbarjo, informació i diversió a qualsevol persona visitant. Aquesta ha sigut sempre la nostra meta i, pensem, en gran part s’ha aconseguit.

Som conscients que venen temps més complexos que els anteriors ja que allò senzill és crear una pàgina web, però la dificultat radica en mantenir-la activa i actualitzada. En la mesura de les nostres possibilitats hem anat acomplint eixa idea i sempre s’han fet actualitzacions noves, col•locació dels assajos, novetats interessants (vídeos, fotos...). Moltes vegades el temps (eixe que és fugaç) se’ns ha girat en contra i no hem pogut fer tot allò esperat. Ara bé, encara ens queda camí... un camí que s’ha de fer amb una mà d’ajuda ferma i amable: la TEUA.

En aquest tercer aniversari volem agrair la participació de totes aquelles persones, moltes vegades anònimes, què ens han ajudat amb la creació i manteniment d’aquesta pàgina web. Animem igualment a la ampliació de l’Administració de la pàgina web i si algú està interessat sap que sols fa falta posar-se en contacte amb nosaltres. Igualment, donem les gràcies a cada visitant i a tu mateix per haver llegit també aquesta publicació.

Feliç aniversari a tots! Hui fem 3 anys de Bloc!

El somni continuarà sent realitat...

FEM BLOG, FEM BANDA!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Mr Blogspot!!

irene ha dit...

moltissimes felicitaaats!
3 anys ja, com passa el temps! :)

Anònim ha dit...

Moltes felicitats, visca eixe blog i eixa Banda

luckyluk ha dit...

Per molts anys

luckyluk ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Moltes felicitats, es comenta que el dissabte del concert hi ha sopadeta algu sap com esta l'assunt. Farem festeta no?

Anònim ha dit...

El dissabte 29 després del Festival de Bandes a Ondara hi haurà sopar i disco-mobil per a tots els músics. El preu del sopar i 1 consumició és de 15€. Tots aquells que vullguen quedar-se a sopar després del concert, tenen que apuntar-se i portar 15€ el divendres o dissabte a l'assaig.