Pàgines

23 de juliol 2009

Ja s'acosten les festes...

Un any més arribem a l'última setmana de juliol. I, com cada any, es temps de preparar-nos amb totes les nostres forces per rebre amb alegria i bon humor les Festes patronals del poble de Gata. I, també com sempre, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos ja està enllestint la música que recorrerà els carrers de Gata durant aquestos dies tan especials.

Des de l'administració de la pàgina web de la Banda volem desitjar a tot el poble unes bones festes. Esperem que els dies que ara venen estiguen marcats per l'alegria, la bona companyia, els balls, les rialles i, com no, la millor música; la música de la nostra Banda. En aquestes festes, a més de tots els actes programats -i com cada any- us convidem a que eixiu al carrer el dia de les carrosses i, a més de veure a tots els participants, balleu al so de la vostra Banda. De la mateixa manera, no podeu faltar en el clàssic concert de la Revetlla en honor al Santíssim Crist del calvari que la Banda realitzarà la nit del 5 d'agost en la plaça de l'Església. I, finalment, el dia 6, podeu eixir des de ben matí, asomats en qualsevol finestra, per veure com la música no para de sonar.

Res més ens queda dir. Us deixem amb algunes fotos del Concert del soci cedides pel cronista oficial del poble de Gata, Miguel Vives. Ara, a gaudir al màxim de cada moment i sempre amb coneixement i moltíssimes ganes de fer bona festa.

Visca Gata! Visca la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos!


1 comentari:

Anònim ha dit...

Estic indignà de que en les dos primeres files hi hagueren 7 persones en el faldó fora, després de l'última reunió de musics que es va fer...