Pàgines

16 de febrer 2009

Novetats i un important avís...

Com ja vam anunciar, la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos torna a estar activa i preparada per oferir novetats més que interessants per a tots els nostres visitants i amics d'aquest espai musical. Sense anar més lluny aquesta publicació és per informar-vos d'algunes d'elles.

En primer lloc us volem informar de que ja podeu gaudir d'un nou vídeo què ja podeu veure en l'apartat de la Videoteca de la Banda. Com ja ve sent costum, comptem amb un nou videomontatge creat amb molta estima per la productora "Leocadio SB Produccions". Recordem que totes les imatges i vídeos d'aquesta pàgina web han estat publicades i comentades des de l'estima i la bonhomia que caracteritza els músics de la nostra societat musical. Pròximament comptarem amb nous vídeos i la resta de fotogràfies que ens queden sobre Santa Cecília 2008. Preguem una mica de paciència.

Una altra novetat interessant és la creació d'un NOU APARTAT molt interessant i que donarà un nou toc a aquesta pàgina web, a fi de dotar-la de major informació sobre la Banda de Gata. Descobrireu tota la informació en una publicació del pròxim divendres 20 de febrer del 2009. Així que ja sabeu, el pròxim divendres tot el món entrant en la nostra adreça per poder descobrir la gran novetat que us tenim preparada.

En altre ordre de coses, en pròxims dies tindrem novetats com noves publicacions amb les millors fotografies i vídeos del Concert de Nadal del 2008, així com alguna edició del nostre apartat "Tots tenim un passat...", entre altres. Esperem que us agraden totes les noves "històries" que anem proposant.

A veure el vídeo i a esperar les novetats...

1 comentari:

Anònim ha dit...

el primer vídeo que està gravat al casal es veu molt millor del que vaig gravar al canor..
mater mea! i encara queda material?
apuffffffff.. XD

Jordi, una vegada més, enhorabona!