Pàgines

20 d’octubre 2007

Ja tenim "novatos"...

Ací us deixem el recull del periòdic "Banda Gata News" que ens ha portat un membre de la Banda de Gata impacient perquè ho publicarem:
I ací queda la foto, perquè comenceu a conèixer les cares noves...
Enhorabona a tots i ara, a preparar-se per Santa Cecília, per tocar, fes festa i, sobretot, viure aquesta Banda al cent per cent... i precaució amb les "novatades"!
Visquen els novatos!!
Visca la Banda de Gata!

70 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a eixos novatos i novates, els desitgem el millor, que s'ho pasen molt be, que disfruten que facen festa i sobretot que aprofiten per gaudir del que més ens agrada, fer música.

Enhorabona a tots, esperem que a Santa Cecilia no ens fallen i cumplixquen en tot, festa, tocar i ......

Anònim ha dit...

No fallarem esta Santa Cecilia, hem de pegar fooort!!!

Anònim ha dit...

Soc Nuria,la novata de clarinet,estic molt contenta de haver entrat a la banda,procurare anar a tots els assajos i concerts,i.....pasar-ho molt be amb tots vosatros.

Anònim ha dit...

clar k si nuria!! es te k notar k eres un clarinet de categoria, tocant i fent festa!

Anònim ha dit...

ei! enhorabona a tots els novatos/es...

Ja voreu com la banda es lo millor de lo millor...


Eixos clarinets =)

Anònim ha dit...

Com les flautes no hi ha res!

Firmat: Un saxo!

Anònim ha dit...

El missatge de dalt la dit Noelia

Anònim ha dit...

ei henorabona a tots els novatos per entrar. pot ser al principi anireu un poc perduts en les obres i portant el pas pero tranquils que enseguida vos agarareu!!

Per cert tots els novatos que visquen a les casetes que es busquen alguna uela, tia o el que siga, que en sou un grapat i tenim que arreplegarvos a tots!!

Anònim ha dit...

espere pasaro molt be an tota la banda a Santa Cecilia,i a totes les festes que hi haja.
aaah,el meu amic Andrés te moltes ganes de cobrar dineritos,i jo tambe clar...

Anònim ha dit...

uiiii...que pronte voleu cobrar... ja voreu com cuan passeu mes temps en la banda, cambiaràn les vostres prioritats, i no seràn els diners (espere), sino passar bones estones en la banda , fer pinya, i com no ,fer musica, que es per la cual cosa em decidit formar part d'aquest mon...


P.D.una cosa no lleva l'atra... un pessiguet al final de l'any mai ve mal... jeje...

Anònim ha dit...

enhorabona a tots eixos novatos xo en especial al nostre saxo tenor que es un crac! ole els saxos!!! preparause novatos xq esta sta. cecilia vindrà carregaeta de novataes i tindreu que cumplir com uns valents! bueno,lo dit enhorabona i a disfrutar de la música i la festa!!

Anònim ha dit...

si siiiiiiii
enhorabona als novatossssss!!!
buenooo qe molt be a dit un comentari aí daltt...
jo, eu reconec, en un principi el qe mes mimportava eren els diners...xo me donat conter qe no tot es això...només en lo bé qe meu pase tant a lora de fer música, com a lora de fer festa...no eu canvie per ressss!!
encara qe clar esta...amés de la festa ii de lo qe mou pasem una recompensa "en metàlic" no ve gens mal!!!


en fii...sense messssss



banda de gata...SANTA CECILIA ENS ESPERAAAAAAAAA!!! FESTAAAAAAAAAAAAA II MUSICAAAAAAAA PER UN TUBOOOOOOOOOO =)











M ii R ii ,.^

Anònim ha dit...

ja voreu les novataes, ixir nuets al carrer, tots rientse de vosatros, tirantvos farina amb ous, i fentvos fotos sense parar... ja es posaran ací.

Anònim ha dit...

aixo deuríem fer-ho, pero als veteranos... jajaja...

Anònim ha dit...

no caldrà...

Anònim ha dit...

Què llàstima!!! Encara no han fet cap actuació amb la Banda i ja pensen amb els diners. I la afició, on està? Ningú parla de superarse, dia a dia, musicalment? I fer de la música la seua professió el dia de demà?. En algún moment de la història la directiva haurà de canviar el xip econòmic de la Banda i no pagar res a ningú. Tal volta d'aquesta manera només quedaràn els bons músics, els que porten l'afició a dintre seu.

Leocadio Smirnoff ha dit...

Bueno, des d'ací vull dir unes quantes cosetes... més que res ara que tinc un ratet

Primer que tot dir-los enhorabona a tots i a cadascun dels "novatos" de la nostra Banda, que es deixen de pensar en diners perquè realment allò que interessa és viure la Banda, gaudir amb la seva música i amb la seva meravellosa gent. Cada dia descobrireu que l'amor per aquesta societat musical va creixent, com a mínim, això em passa a mi. Així que els eurets no són, ni han de ser, el principal...

Després, li he de dir a la meva Mari Pas que faça el favor d'anar a Santa Cecília els tres dies, perquè t'ho mereixes i perquè has estat tot l'any fent feina... així que et vull el divendres, el dissabte i el diumenge. Queda clar?! I si no estàs conforme aniré a per tu... que a Leocadio Smirnoff no el pot parar ningú...

I per últim... a veure... res que s'acosta Santa Cecília i em d'estar preparats i amb totes les forces... res, deixeu més comentaris i a gaudir de la web, i si hi ha cap dubte, doncs a dir-ho.

I no deixeu comentaris amb noms que no son els vostres... aiiii!!!

Bo família, carpe diem...

Anònim ha dit...

al anònim de dalt de leocadio, li dirìa que cobrar, no es la principal prioritat, pero tampoc es la ultima, una cosa es que t´agrade la música, i l´altra es que es burlen de tu, al fi i al cap tamé es una feina...

Anònim ha dit...

LA MÚSICA NO ES UNA FEINA, ES UN ART. COM ES NOTA QUE NO ERES MÚSIC. Y SI HO ERES, PROBRET DE TU. QUE PUGUES FER DE LA MÚSICA UN MITJÀ PER PODER VIURE EN EL QUE T'AGRADA ES UNA COSA MOLT DIFERENT.

Anònim ha dit...

No patiu que aniré els tres dies de Santa Cecilia

Anònim ha dit...

El comentari d'abans no l'he dit jo..... qui''' s'ha fet passar per mi???????
Mare meua aci ens furten fins l'identitat..... ja ja ja!!
Bo novatos, ànim.... ser de la banda es el millor que m'ha passat mai.... (ja son 18 anys) aixina que..... endavant!!!
Mari Pas

Anònim ha dit...

hola soc un soci de la banda de gata, i com veig que no voleu diners, e decidit donar-me de baixa i deixar de pagar any rere any la meua cuota segons vosaltres, tan innecessària...

Anònim ha dit...

Vinga va... deixem estar el tema dels diners... ací no és el lloc!

Pensem en la festa i la música...!!

Anònim ha dit...

Contestació al Soci que diu haverse donat de baixa, justament dos comentaris abans d'aquest, més que res per a que puga dormir tranquil:

Podría detallar-te pefectament en aquest comentari en que es gasten els diners que s'arrepleguen de les quotes dels socis i en quines quantitats, però no sería massa procedent aquest mitjà, donat que qui no es soci no te per que asabentar-sen. Malgrat tot, puc dir-te, a titol general, que una Associació com la nostra té que fer front a gran quantitat de despeses: Direcció de Banda, Direcció de Bandeta, Manteniment de local, Manteniment d'instrumental, llum, tributs i quotes Federació,Arxiu i oficina, etc., etc., etc..Però, això si, les retribucions económiques que perceben els músics per les seues actuacions se les gestionen ells, amb total independència de la Societat, per mitjà de l'enncarregat de la Banda. Per tant, pots estar completament tranquil, ja que els ingresos provinents de les quotes dels socis mai han servit per a pagar als músics, sino mes be per atendrer tantes i tantes necesitats a les que ens vetgem sotmesos a gestionar els membres de la junta directiva. Per la qual cosa et comunique que tant les portes del casal com les de ma casa estan completament obertes per a tu, així com per a qualsevol soci que puga tenir algun dubte o necessite aclarir algun concepte referent a despeses i ingresos de la Unió Musical.

Espere que abans de donar-te de baixa ho medites un poc més i, si no es així, només em queda agrair-te, en el meu nom i crec que també en el de la Junta Directiva, tot el temps que ens has fet costat amb les teues aportacions. Pots estar ben segur que els socis sou el principal pilar d'aquesta Societat. Bernat (Tresorer)

Anònim ha dit...

no se si s'heu donat compte, pero Bernat escriu de puta mare...

VISCA EL NOSTRE TRESORER!!!!
VISCA LA BANDA DE GATA!!!

Anònim ha dit...

gracies soc el millor

Banda Blogspot ha dit...

L'administració del Blogspot es veu en la necessitat de deixar un comentari a fi d'aclarir certs assumptes.

El fet de deixar un comentari amb el nom d'una altra persona és un acte covard a més d'irresponsable. Tot això pot desencadenar coses que no vodriem, després, que hagueren ocorregut.

Si faig referència a açò ho dic per els dos comentaris de dalt d'aquest, entre altres. Cada comentari publicat arriba a la direcció de l'administració del Blog i, no és possible, ni problable, que en menys de dos minuts, un comentari done suport a Bernat i després un altre, a nom de Bernat, diga "soc el millor". Per tant, deduïm que, potser, és la mateixa persona.

Si no tens conversa, no la dones ací... sigues qui sigues.

Cap la possibilitat de que ens hagem equivocat i veritablement siguen dues persones, i una d'elles Bernat (cosa que dubtem...). Però sabem que hi ha comentaris per ahí que no son de les persones, a les quals fan referència.

Així és que, per favor, pel bé de tots, deixeu comentaris o bé amb el vostre nom o un pseudònim adient, o bé en anònim. Si no es així i la cosa continua, ens veurem obligat a "moderar comentaris" i eliminar-ne algun.

Com diu el refraner: "més val previndre, que curar!"

Gràcies a tots aquells que si que utilitzeu aquesta pàgina com cal... entre tots vosaltres la durem endavant!

Administració del Blogspot

Anònim ha dit...

soc el que ha dit que bernat escriu de puta mare, i el meu comentari no tenia cap intenció de mofa o de burla, es mes des d'ací li done la enhorabona i la admiració que es mereix...
del comentari de baix del meu, 2 min mes tart no se res...

Anònim ha dit...

yee esta santa cecilia campionat de play, el divendres ja podeu apuntar-se jeje FELIPE I JOAN NEU ANTRENANT-SE JAJAJA

Anònim ha dit...

qui ha dit q es fa campionat de play?? jo no ho tindria tant segur, eh??

Anònim ha dit...

L'Admninstració del Blogspot fa molt bé en dubtar de la provinència del comentari que diu "soc el millor", signada amb el meu nom, perque, efectivament, no es meu. Però bo, poc es pot fer al respecte. Si fem referència a la coneguda frase feta que diu "en aquesta vida hi ha gent per a tot", ens adonarem que també té d'haver gent que disfrute tirant merda als ventiladors en marxa i que, pot ser, només aprofite per a realitzar dita feina. A la cap i a la fi, cadascú que es regle amb la seua consciència. El que tinc molt clar es que m'he criat des de ben menut dins de la Banda fins el punt de considerarla, innatament, com la meua segona familia i, per tant, si he fet algun comentari en aquest Blogspot (que, per cert, es fabulós, Jordi) ha sigut i serà sempre per defensar a capa i espasa a la meua banda, la Banda de Gata.

Promet des d'ara intentar no fer cap comentari més, a la fi de que puga amainarse la mala llet que algú genera observant les meues paraules. Ho sent molt, de veres. Bernat

Anònim ha dit...

visca els novatos !!!!!!!!!
visca els clarinets!!!!!!!!





Un clarinet...

Anònim ha dit...

No estic d'acord amb el que dius Bernat de no fer cap de comentari mes. Jo crec que al cap i a la fi tots volem el millor per la nostra banda. El que pasa es que a vegades hi ha gent que te ganes de "fotre" o millor dit, la paraula exacta és enveja. Enveja de que aquesta banda siga lo millor que li pot pasar a aquest poble, i sino podeu parlar amb la gent del poble el que pensa de nosaltres. No pareu de fer comentaris a aquest blog ja que és un mitjà molt útil per a relacionar-mos durant els dies que no ens vegem i per a aportar cadascú les seues idees per a millorar aquesta banda. Cap de comentari a un blog pot fer mal a una banda amb més de 100 anys d'historia. La banda de gata està per damunt de qualsevol de nosaltres.

Anònim ha dit...

molt sàvies paraules

Anònim ha dit...

Bernat no deixes d'escriure ,que si hi ha un que no vol que escrigues , hi han 50 que si que volen, al que deuría deixar d'escriure es al inutil eixe que es fa passar per tu...

VISCA LA BANDA DE GATA I TOTS I CADASCUN DELS SEUS MÚSICS...!!!!

Anònim ha dit...

que cobren els music ?

Anònim ha dit...

Com a contestació al comentari d'un anònim del 23 d'octubre a les 16:08 diré, que el que si que es una llàstima és que hi haja gent al voltant de la Banda i de la música, que no siga capaç de diferenciar el que pot ser un simple comentari sense importancia d'uns XIQUETS d'11 a 14 ANYS que acaben d'entrar a la Banda després d'haver estat un minim de 2 anys tocant a la Bandeta sense cap tipus de remuneració i quasi sense que els reconeguen el gran esforç que suposa per a ells estar ahí, fins al punt de que hi haja algú capaç de posar en dubte les seues veritables motivacions i creure que ho fan sols pels diners.......QUE LLÀSTIMA!.

Anònim ha dit...

En primer lloc, que jo sàpia no hi ha cap mínim d'anys d'estància en la bandeta, així que això d'un mínim de dos anys, no és correcte... En segon lloc, nosé fins a quin punt s'han posat en dubte les seues motivacions perquè, cada ú, segons el que llegeix pot pensar el que vuiga, però pense que per això estem la gent més majoreta,per dir-los que ací es ve a disfrutar de la música, no a cobrar. Al igual que estem per a dir-los que als assatjos no s'ha de portar el mòbil, s'ha de guardar un mínim de formalitat, no eixir a mitjan assaig quan per exemple s'esta assatjant amb la corda dels saxos passar per davant dells, com anit es va donar el cas, i podria dir-ne moltes més.
Pense que estem per guiar als "novatos" tot i que ja no són tant "novatos", i estem per a donar-los exemple i si en algun moment se'ls té que cridar l'atenció, se'ls crida. És a dir, hem "d'educarlos" tal i com forme van fer els nostres avantpassats musics.
Ara bé, sempre es pot dir que per dir eixes "normes d'educació" dubtem de la seua capacitat, dubtem de les seues formes, i com dius, de les seues motivacions, d'entre altres... Depén de com es vuiga mirar la mitja botella...
Crec que ha quedat clar el perquè no comparteixc la teua opinió respecte a aquest tema.
Tot i axiò he de dir-te que estic d'acord en tú, sols es tracta d'un simple comentari de les mans d'un xiquet... Pense que la majoria de nosaltres també vam pensar el mateix quan vam entrar; el temps ha sigut qui ens ha dit que la música no té preu.

Anònim ha dit...

En primer lloc dir-te que quan es diu un minim de dos anys vol dir que aquesta vegada el que menys ha estat eixe tems i d`ahi per amunt, perque ja es sap que a la Banda s´entra quan la Banda considera que es el moment.
Ningu dupta que es tinga que seguir educant-los en tots el sentits que per aixo son jovens i "novatos". Sols em pareixia injusta la teua reaccio a un comentari que com tu mateix reconeixes la majoria de gent a eixa edat heu passat per ahi.

Anònim ha dit...

el que pasa asi dins de esta banda es super bonico, mai havia vist una voluntat tan gran per part de tots per a fer les coses de la banda, com arreglar el arxiu, santa cecilia. Mai me sentit tan agust com en esta banda. per a mi si que sou una segona familia, sino puguera estar ahi en vosaltres m'agarraria algo. spere que no es perga mai exa unio que tenim en estos moments en tots nosaltres i que tots junts aportem cada dia mes a la nostra banda. per cert ole miriam i irene sempre ,mostren la seua identitat, crec que els altres podrien fer el mateix. crec que no es diu res roin per amagar-se darrere un anonim. ademes seria un pas per a coneixer-mos millor.


spere vore a sta cecilia a Vicent i a Mª pas, eu cumplit tot l'any i es mereixeu vindre.!!! sino anem a buscarvos


no canvieu mai sou els millorets!!

una que vos vol molt a tots!!!bsitos...

Anònim ha dit...

Perdona que et replique però vuic deixar aclarit, que aques comentari, el de dalt del teu, ha sigut el primer que he escrit respecte a este tema, tots els altres no han sigut meus. Estic d'acord en tu, també em pareix injusta la reacció que ha tingut la gent respecte a aquest tema, però he de dir que en part no em pareix tan injusta, ja que hi ha prou gent gran feta i majoreta, que pensa igual que aquests xiquets...

Anònim ha dit...

Caram!!! la "mare coratge" no es talla ni un pel en defensar al seu fill/a i es normal, però no té ni idea del que es cou dins del mon d'una banda de música. Algún dia li ho explicarem. Els que estem al voltan de la música i de la Banda, com tú dius, creiem que sempre es covenient adressar al nous músics amb l'esperit de la afició sense anomenar per a res els diners. Ara pot ser un comentari sense importància, així s'escomença. En un futur ens trobem amb músics que s'en van a actuar amb altres bandes o xarangues el mateix dia, a la mateixa hora i, el que es més fort de tot, al mateix poble que la nostra banda de música. Pot ser això per diners???. Encara et queda saber molt sobre la Banda de música, per anar fent comentaris sense coneiximent de causa. Així i tot estas en el teu dret i ho acepte.

Anònim ha dit...

Jo, aillat un poc de tot el que ha passat per eixos temes, sé que SI que pot ser per dinés i també per enveja.

Anònim ha dit...

mare de deu, per algu que ha dit un simple comentari dels dines, algun xiquet que ho haura escrit sense pensar sense cap mala intencio, i asi sau montat un bollit de por. que es penseu que tots no tenen gust de recibir uns dinerets cuan s'acaba l'any, si mols donen bons son. es com si mos ho regalaren, es un agraiment i ja esta, pero res mes!! jo aniria igual, ja veus, pero consevol persona s'alegra de trobarse a final d'any unes cuantes monedetes. i exos dineritos que an anomenat ells no ho han fet en mala intenció. bueno axo trobe yo!!tot aso son mal entessos, esque aspai morena, que enseguida la gent seu agarra tot a pit.

enorabona als novatos, i disfruteu tot el que pugueu!! i estudieu tambe!!que encara vos keda molt per a aprendre!!

visquen els oboes.jejej..!! (algun dia ho podre dir).!!jejje

adeu xiquets!!

Anònim ha dit...

Oboista, el Blogspot està per això. De no ser així açò no tendria cap salsa

Anònim ha dit...

Es nota que Lidia ahir tenia poca faena, quasi tots els comentaris son d'ella.

Anònim ha dit...

Olé Lidia...=)

Estic d'acord amb tu...
xrque segur Qe ho han fet sense mala intenció...

També és veritat que a final d'any no vé mal uns Quans duros...
sempre s'agraixen.

Però tots els moments que jo he passat amb la Banda no es poden pagar! això ho tinc més que clar!

Cada concert,cada assaig, a tots els pobles que hem anat a tocar,per eixes festes que fem,cada sta. cecilia tots no saben el que és això i donarien tot i més per poder-ho tindre.

Res més a dir.
M'ha vingut l'inspiració...


=)

Anònim ha dit...

sempre esteu iwal

Anònim ha dit...

dines o sopes?

Anònim ha dit...

ai valents digueu el nom!!

kins porigossos!!

per cert exe dia no tenia gens de faena estava a casa i mig costipa, axina que en vaig posar al dia!!

dew!!

Anònim ha dit...

Senyor Blogspot! Quan tinga un ratet pot canviar vosté Fiesta en Benidorm? Sq ja ho tinc aburrit de tanta volta de sentir-ho. Podria posar que rico mambo de perez prado. Sols és una sugerència.

Anònim ha dit...

Compartisc la opinió del de dalt, però, primerament, que es cree una enquesta en la que es decideixca mitjançant votació quina serà l'obra del mes següent (més o menys com el músic del mes). Però, per favor, d'entre les opcions, que no sols siga música "cansinament" coneguda per tots (cada cosa el seu mèrit, per suposat), ja que, encara que estem en un blogspot d'una banda de música, la paraula música abraça un gran ventall d'estils i possibilitats. A veure, Administrador, com et pronúncies al respecte. Eres un crac, tio.

Anònim ha dit...

jo posaría la tarana...

Anònim ha dit...

Propose xa desembre nadalenques!

Anònim ha dit...

nadalenques no xfavor

Anònim ha dit...

Jo posaria "la puta de la cabra" que es prou marxoseta i mo la sabem tots.

Anònim ha dit...

sisis loa cabra loca.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Pose EXODO senyor blogspot!!!

Anònim ha dit...

Jo propose eufonics!

Anònim ha dit...

Opá, tampoc estaría mal

Anònim ha dit...

per dir unatre clàssic, asserejé... com no..!!!

Anònim ha dit...

visquen als novatos¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

crec k la millor opció seria posar eufònics...mos alegrariem molt de sentir eixa canço una altra vegada, jaja

Anònim ha dit...

eufonics!!! per que fem un poc de memoria i posem l'altra magnifica obra mestra... ALCOLAES!! un marxa que ningu sabia si era mora o cristiana i on menys alteracions havien eren uns 4 sostesos...

Anònim ha dit...

Senc molt que penseu així, si foreu amants de la bona música i del sentiment que d'ella es desprèn, no estarieu fent eixos comentaris plens d'enveja...

Anònim ha dit...

i quina es la bona música? m'ho pot explicar algú?

A tú t'agrada el rock?, doncs eixa es la bona música. A l'altre li agraden els classics?, dons eixa es la bona música. Al de més enllà li agrada el flamenc?, doncs eixa es la bona música?....

....un simple remor de fulles acompasades pel vent, suau i pacífic, pot ser una gran música....

.....la bona música es tota aquella expressió de sentiments que ens fa sentir allunyats d'eixe cansat cercle en el que cada dia ens sentim presoners.

Anònim ha dit...

estic d'acord, però no per això hem de despreciar les músiques que s'allunyen molt de nostre cercle i de la nostra cultura musical...

Anònim ha dit...

quan parlava de "cansat cercle" em referia a la monotonia quotidiana que ens envolta, no a la música.

Al contrari, parlava de que qualsevol tipus de música ens pot fer sentir allunyats d'eixa monotonia i, per tant, tota la música podem considerar-la com a bona música.

Anònim ha dit...

estic dacord... si no ens agrada una musica,simplement, no l'escoltes, pero deguem respetar-la, no despreciarla...com a musics que som...

Anònim ha dit...

completament d'acord, així que sentint-ho molt, sobren comentaris