Pàgines

11 d’octubre 2007

Entre moros i enquestes... festes!

Finalitzat el temps de les actuacions de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos és l'hora de prendre un descans i agafar forces per a la festivitat de la patrona de la música, Santa Cecília, que tindrà lloc els pròxims dies 23, 24 i 25 del mes de novembre. Cal recordar que, realment, el dia oficial de la nostra santa és el 22 de novembre.

Mentre esperem aquesta data tan senyalada, continuem amb el Blogspot a fi de millorar-lo i no deixar mai de "Fem blog... fem banda!". I, per això, com ja sabreu, em anat innovant el Blog. En primer lloc, es va col·locar una enquesta perquè entre tots decidim qui serà el músic del mes de novembre. La votació es tancarà a final de mes i aquell músic que tinga mes vots tindra el "Novembre dedicat...". Si algú pensa que o bé un compositor, o algun músic relacionat amb la Banda o amb la música de bandes o clàssica deuria estar en aquesta enquesta o en la d'altres mesos que ens ho comunique, per exemple, ja tenim un candidat al mes d'abril del 2008, però caldrà esperar a l'enquesta per saber qui és.

D'altra banda, també podeu gaudir sempre de l'apartat "Banda's Music" on anirem col·locant pas-dobles, marxes mores, marxes crisitianes, etc. que han sigut interpretades alguna vegada per la nostra Banda. De moment us deixem amb el mític pas-doble "Fiesta en Benidorm" del mestre Rafael Doménech Pardo.

També us volem informar de que aviat tindrem una nova publicació de "Tots tenim un passat..." on un nou músic de la nostra Banda passarà per les mans del ja temut apartat. Així com també tenim intenció de col·locar una sèrie de links amb enllaços d'altres blogs culturals i musicals, així com de quadrilles festeres... si teniu idea d'algun, per favor, comunique-ho.

Finalment, ací us deixem unes fotografies de la passada desfilada de Moros & Cristians a Benidorm on acompanyarem la Filà Tuaregs. Agraïm a Pere Cantó que ens haja cedit aquestes imatges. Moltíssimes gràcies, ets un fotograf genial.

Res més, salut i Visca la nostra Banda!

En falta una que no l'he pogut col·locar per problemes tècnics...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

kin desfile més llarg, mare meua, jo mirava i mirava i no s'acabava mai el carrer!! hem vax cansar mogollo, pero be va estar molt be, no havien tocat mai en benidorm i va estar guai, pero massa llarg. L'any que ve mou pensarem si tornar o no!!jaja!!

i tu kiko no vullgues ser el protagonista del blog que no et volem!!

besitos a tots!!

Anònim ha dit...

per cert jordi et vax passar una foto de un xiquet tocant el clarinet, que es super graciosa la podries posar tambe?!

Anònim ha dit...

Com q mou pensarem?? L'any q ve si no doblem a benidorm no nem a tocar! Vixca la banda de Gata!!! jaja

Anònim ha dit...

Si no anem a tocar a Benidorm no anem de sopà, i si no anem de sopà no mou pasem lo be que mou vam pasar aquest dissabte, aixina que a tocar a Benidorm i a on siga. Sou els millors, no canvieu mai.

Anònim ha dit...

uauuuuuu
estic dacord en gema...
sii no doblem no tornem!! jajajaja
ii on qedara esta sopaeta ii lo be qe mou vam pasar?? aiis...
banda gatera...som lo millorr!!!

a per santa cecilia en moltisimes ganes...
disfraç ja preparattt!!! =)





M ii R ii ,.^

Anònim ha dit...

Olé Qins Dies De fesTa an La Banda....

aRa un poQet de descanso...

i hui ploguent?¿? puff Qin mal temps...


Weno pus res....


Oléééé La BANDA DE GATA! ! !