Pàgines

05 de novembre 2011

Santa Cecília 2011...

Amb novembre ja començat els dies comencen a acurtar-se i també el calendari de cara a una de les festivitats més importants per als músics en general i, especialment, per a aquelles persones que formen part de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Lògicament parlem de la festivitat de Santa Cecília, patrona dels i les músics. 


Aquest any la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos ha editat, com ja fa algun temps, el seu "llibret" de Santa Cecília 2011 que ja s'està repartint pels comerços i per les cases dels socis i sòcies d'aquesta entitat. Amb una divertida portada fruit de la destresa de Lucía Torres García el "llibret" recull diferents escrits i imatges sobre activitats diverses relacionades amb la Banda de Gata. Les paraules de l'alcadessa del nostre municipi, na Ana María Soler i del regidor de cultura, en Juan Pedrós, obrin les primeres pàgines d'aquest petit llibre. Posteriorment la Junta Directiva dóna unes paraules a tothom i també Vicent Signes Signes, en funció d'actual President de l'associació. Igual fan els directors de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, en Jaume A. Signes Diego i de la Banda Juvenil i Grup Instrumental de Gata de Gorgos, en Pedro Vte. Caselles Mulet. Seguidament en Enrique García Adam, com a director de l'Escola Municipal de Música de Gata, ens fa una exposició sobre el jazz i la música clàssica i, al seu costat, el Cronista Oficial de Gata, en Miguel Vives Signes, realitza una crònica dels passats dies 12, 13 i 14 de novembre del 2010, data en la qual la Banda celebrà el seu 140è aniversari. Aquest escrit s'acompanya d'imatges d'eixes dates i també unes imatges del record. A partir d'ací es passa a fer un resum de les activitats de l'associació durant l'any 2011, es detalla el programa d'actes d'aquesta Santa Cecília, es mostren els nous integrant, Dario Ramis i Lucia Puig, i les seues paraules i es plasmen les imatges del viatge a Madrid de la Banda d'aquest passat agost. Tancant els escrits trobem el realitzat per l'Administració de la pàgina web de la Banda i l'escrit dels cinc membres de la Banda que enguany celebren el seu desè any dintre d'aquesta associació: Gemma Simó, Carmen Diego, Lídia Seré, Angel Blasco i Jordi Escortell. Finalitza el llibret amb els més de 80 comerços i empreses col·laboradores i un col·laborador anònim que han fet possible l'edició d'aquest llibret. 

Un "llibret" complet i interessant, del qual vos deixem la programació resumida perquè tothom estiga assabentat dels diferents actes i participe conjuntament amb els i les músics de la Banda en aquests dies tan especials:


Dissabte 12 de novembre del 2011

18.30h.: Recollida dels dos nous integrants de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos a les respectives cases de Dario Ramis Monfort i Lucia Puig Torres.

20.00h.: Concert de Santa Cecília 2011 a càrrec de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos en el Casal de la Música.

22.00h.: Cervessa-sopar per als músics de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, costejada pels pares dels nous integrants. 


Divendres 18 de novembre del 2011

17.30h.: Berenar per als alumnes de l'Escola Municipal de Música, per gentilesa de Supermercats Mas y Mas.

20.00h.: Concert de Santa Cecília 2011 a càrrec de la Banda Juvenil de Gata de Gorgos en el Casal de la Música. 

22.00h.: Tradicional sopar de "sobaquillo" dels músics de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Després nit de disfresses i sorpreses per a tots els músics.

05.00h.: Tradicional "Aurora" cantada i interpretada pels músics pels carrers del nostre poble.


Dissabte 19 de novembre del 2011

17.00h.: Recollida dels pares dels nous integrants i fotografia de tota la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Posteriorment visita a les úniques Cecílies del nostre municipi.

19.30h.: Missa en honor a Santa Cecília en l'Església parroquial Sant Miquel Arcàngel de Gata.

22.00h.: Sopar de Gala en el Restaurant Canor de tots els músics, socis, familiars i amics de la Banda.


Diumenge 20 de novembre del 2011

14.00h.: Dinar en el Casal de la Música de tots els músics per posar punt i final a aquests dies de festa.


Aquest és el programa d'activitats d'aquesta Santa Cecília 2011 que ha preparat la Junta Directiva de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos a l'espera de que tothom el puga gaudir i demanant disculpes d'avançat per les possibles molèsties que es puguen derivar d'aquests dies. 


En pròximes publicacions els donarem més informació sobre la primera cita d'aquesta Santa Cecília, és a dir, el pròxim Concert del dissabte 12 de novembre a càrrec de la Banda que tindrà lloc en el Casal de la Música a les 20.00 hores i al qual estan tots més que convidats.


Moltes gràcies i esperem que tothom passe uns dies molt especials celebrant l'alegria de ser i sentir-se músics.