Pàgines

17 de novembre 2011

Cap de setmana en honor a Santa Cecília 2011...

Després del fantàstic Concert en honor a Santa Cecília del passat dissabte 12 de novembre a càrrec de la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, aquest cap de setmana segueixen els actes de celebració de la festivitat de la patrona dels músics. Durant els pròxims dies 18, 19 i 20 la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos celebrarà la part més lúdica dels dies dedicats a Santa Cecília en aquest any 2011.

Tal i com els vam anunciar en publicacions anteriors, el pròxim divendres 18 de novembre tindrà lloc a les 17.30h. en el Casal de la Música un berenar per a totes i tots els i les alumnes de l'Escola de Música Municipal. Acte seguit, a les 20.00h., es realitzarà el Concert en honor a Santa Cecília aquesta vegada a càrrec de la Banda Juvenil de Gata de Gorgos. Finalitzat aquest, serà l'hora del tradicional sopar de "sobaquillo" de tots els membres de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, seguit d'una nit de festa i diversió que tindrà lloc fins les 05.00h. de la matinada quan es realitze la tradicional passejada pels carrers de Gata cantant la mítica "Aurora", tant coneguda per tots durant aquests dies.

El dissabte 19 començarà per la vesprada amb la recollida dels pares dels nous integrants de la Banda, la fotografia oficial i la visita a les úniques Cecílies del nostre poble. Posteriorment, a les 19.30h. tindrà lloc la missa en honor a Santa Cecília, patrona de la música. Ja per la nit, tots els músics, socis, amics i amigues de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos celebraran la seua festivitat amb un sopar de gala en el restaurant Canor. 

Les activitats acabaran el diumenge 20, coincidint amb les eleccions generals, amb un dinar a les 14.00h. en el Casal de la Música per a tots els i les músics de la Banda i membres de la Junta Directiva que així ho desitgen.

Són tres dies frenètics especialment per als músics de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos que esperem que, en aquelles activitats que siga possible, el poble de Gata els recolze i s'anime a participar conjuntament en aquesta festivitat. A més, des d'aquesta pàgina web, volem demanar disculpes ja per les possibles molèsties causades, sobretot a les famílies veïnes del Casal de la Música que suporten aquests dies algun que altre maldecap en forma de cançó a altes hores de la matinada o altres "molèsties". Són uns dies únics en l'any i la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos mereix gaudir-los plenament, respectant, com sempre ho fa, a tot i a tots.

Finalment volem agrair la massiva assistència al passat Concert de dissabte 12 de novembre i convidar a tot el poble de Gata a que participe i gaudisca d'uns dies molt musicals.