Pàgines

30 de gener 2011

Informació interessant...

Seguint amb la política d'aquesta pàgina web d'informar a tothom dels esdeveniments més interessants què arriben a la nostra adreça electrònica (bandagatadegorgos@hotmail.com), ací vos oferim una nova remesa d'informació sobre cursos, tallers, concerts, entre altres aspectes què hem cregut convenient ressaltar:

- Debat sota el títol "La incorporació de la música a la Universitat: un deute pendent" en el Centre Cultural Bancaixa (plaça Tetuán, núm. 23, València) el pròxim divendres 4 de febrer a les 19.30h. L'entrada és lliure i gratuita i intervindran, entre altres, el president de la FSMCV, en Josep F. Almería, i el Vicerector de la Universitat de València, en Josep Lluís Sirera (més informació en FSMCV).

- Convocades les ajudes des de la Conselleria de Governació de la Generalitat Valenciana per a les Societats Musicals amb escoles d'educands (més informació i bases en FSMCV).

- Exposició d'instruments i accessoris Schagerl en Saragossa els pròxims 14, 15 i 16 de febrer (més informació en la web de Schagerl).

- Classe magistral del professional Horacio Parravicini dedicada a la música per a flauta sola el pròxim dia 12 de febrer (més informació en la web de Euromúsica).

- Curs de tuba i bombardí amb el professor Mel Cubertson del Conservatori Superior de Música de Gijón. El curs es celebrarà del 25 al 28 de febrer del 2011 (més informació en la web de Euromúsica).

Esperem que la informació haja sigut del vostre gust i aprofitem per recordar a tothom que si vol que les seues notícies, esdeveniments, o qualsevol article figura en aquesta pàgina web ens ha d'informar a través de la nostra adreça electrònica (bandagatadegorgoshotmail.com). Sols recordem que ha d'estar vinculat a la música, però no importa si es d'aquest poble, comarca o país.

I, per finalitzar, els deixem amb un vídeo que ha arribat fins la nostra adreça electrònica d'una actuació del Quintet de metalls "ForVmbrass" amb la Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona.