Pàgines

16 de gener 2011

Informació interessant...

Seguint en la política que vam iniciar fa escassos mesos, des de l'administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos volem informa-vos de totes les notícies i esdeveniments que rebem a través del correu electrònic, el qual sabeu que està a la vostra disposició per qualsevol suggerència i/o per informar-nos sobre esdeveniments musicals en la teua localitat o alguna localitat veïna. Si voleu enviar-nos un correu trobareu l'adreça en la barra que apareix a la vostra dreta.

D'aquesta remesa d'informació destaquem la gran diversitat i ací us deixem esquematitzades les notícies i esdeveniments que em seleccionat com més interessants i/o curiosos per a tothom:

- Les Diputacions d'Alacant, València i Castelló ja han publicat les bases per presentar-se als diferents Certamens Provincials per a Bandes de Música (més informació en FSMCV).

- II Curs de Direcció de Banda "Riba-Roja del Túria". El curs s'impartirà des del 31 de març fins el 3 d'abril de la mà dels professionals Franco Cesarini i José Rafael Pascual Vilaplana (més informació en la web de la Societat Unió Musical Riba-Roja de Túria).

- I Taller de Percussió Brasileira i Batucada. El taller es celebrarà el pròxim cap de setmana del 29 i 30 de gener en el CEIP Misericòrdia de Vinaròs (més informació en la pàgina web de L'Escola de Música).

- Obert el termini d'inscripció per al curs 2011/2012 del "Diploma Syllabus de Llicenciat en Direcció d'Orquestra per la Royal Schools of Music" de l'Escola de Direcció d'Orquestra i Banda "Maestro Navarro Lara" (més informació en la web de L'Escola de Direcció "Maestro Navarro Lara").

- Obert el termini per inscriure's en el Viatge a Madrid organitzat per l'Agrupació Artística Musical de Dénia. El viatge es realitzarà els dies 12 i 13 de febrer del 2011 per anar a veure el musical "Les misérables". La data d'inscripció finalitza el 28 de gener (més informació en la web de l'Agrupació Artística Musical de Dénia).

- Obert el termini d'inscripció per participar en el IV Certamen de Bandes de Música de la localitat Villa de Dosbarrios, en Toledo. El termini acabarà el 13 de febrer del 2011 (més informació en la web del Certamen de Villa dos Barrios).

Esperem que aquesta informació siga del vostre gust. Continuem endavant amb més esdeveniments en pròximes edicions.