Pàgines

05 de desembre 2010

Notícies des de la FSMCV...

Després d'un temps d'inactivitat, reposant de la festivitat de Santa Cecília, l'administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos reprèn el seu funcionament i ho fem amb una nova iniciativa, la qual creiem pot interessar a molta gent.

Cada certs dies l'administració rep en el seu correu el Butlletí informatiu de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana amb molta informació i notícies de rigorosa actualitat referents al món de les Bandes de Música i de la música en general. Per tot això, l'administració de la web ha decidit que informarà sobre algunes d'aquestes novetats aparegudes al Butlletí de la FSMCV en les seues publicacions, tot i que informem que per estar ben assabentats de tot el millor és freqüentar la pàgina web de la FSMCV (l'adreça de la qual podeu trobar en el nostre apartat de "vincles interessants").

D'aquest mes de desembre destaquem algunes notícies:

- El Premi que el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana ha atorgat a la FSMCV per la seua tasca en l'oci i la cultura (més informació: FSMCV).

- Concursos i masterclass patrocinats per la tenda de música Sanganxa Music Store (més informació: FSMCV).

- La Mostra Internacional d'Instruments de Corda que acull la ciutat de València (més informació: FSMCV).

- La convocatòria de places per a l'Orquestra Simfònica i de Cambra Arts Musicals de Castelló (més informació en: FSMCV).

I, com a notícia més destacada volem fer referència a la proposta de la FSMCV de fer de la música de les nostres Bandes, Agrupacions, Grups Instrumentals, Grups de Cambra, etc. la bandera contra la violència de gènere. Una proposta actual i que la FSMCV ha elaborat conjuntament amb la Plataforma de Dones Artistes. Per a dur endavant aquesta iniciativa ja s'han proposat molts esdeveniments així com s'ha creat un vídeo, el qual podeu veure tot seguit. Per a més informació podeu consultar les següents adreces:

- http://www.fsmcv.org/page.asp?op1=1&op2=&Id=7801

- http://www.fsmcv.org/page.asp?op1=2&op2=&Id=7690

Esperem que aquestes notícies siguen del vostre interés i continuarem ampliant la informació de tot allò que es refereix a la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos així com altres alternatives musicals al llarg del territori valencià.