Pàgines

15 de desembre 2010

Ja és Nadal...

Ha arribat el fred a les nostres portes, els carrers s'engalanen, els xiquets i xiquetes comencen a mostrar molta il·lusió en els seus rostres, les cases s'omplin de torrons i pastissos... és evident, ja estem acostant-nos al Nadal.

I, com marca la tradició, arriba l'hora de que tots els amics i seguidors de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos celebren el Nadal amb companyia i de la mà de la música. Per tot això vos convidem a tots al Concert de Nadal de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, el qual tindrà lloc el pròxim dissabte 18 de desembre a les 19.30h. en el Casal de la Música de la localitat de Gata de Gorgos.

Aquesta serà una ocasió única per començar la festivitat nadalenca de la mà de la música de la Banda de Gata. En aquest Concert s'interpretaran unes obres ben conegudes per tots, entre elles algunes Bandes Sonores de pel·lícules de Disney, per commemorar el viatge de la Banda, durant el passat estiu, al parc temàtic Disneyland en París. A més, el Concert estarà ple de sorpreses que no deixaran indiferent a ningú. No dubte en vindre!!

Vos esperem a tots el pròxim dissabte en el Casal de la Música!!! Bon Nadal!!