Pàgines

12 d’octubre 2010

Música en la VII edició de la Fira "Gata al carrer"...

Com cada any, el passat cap de setmana del 9 i 10 d'octubre va tenir lloc en el municipi de Gata de Gorgos la ja tradicional Fira "Gata al carrer" organitzada per l'Associació de Comerciants de Gata i el M. I. Ajuntament, amb col·laboració d'importants empreses locals. També, com cada any, la música va ser part fonamental d'aquest important esdeveniment i així es va fer de notar per cada racó on els nostres músics interpretaren les seues obres.

Com vam anunciar, aquest any la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos va tornar a participar amb una barraca des d'on, a més de poder veure les diferents fotografies realitzades durant les passades festivitats de Santa Cecília, el públic visitant va poder comprar la seua papereta o el seu dècim de la Loteria de Nadal de la nostra Banda. També es van posar a la venda els CDs "Un dia en el palau..." amb l'actuació de la Banda en el Palau de la Música de València. Tot enmig del sarau i la festa de la Fira "Gata al carrer". Des d'ací agraïm a totes aquelles persones que es van acostar a la barraca de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos per comprar o simplement per conèixer una mica més sobre aquesta associació musical més que centenària.

La nota musical la van posar els tres grups de cambra del Grup Instrumental de Gata de Gorgos i la Banda Juvenil de la localitat, totes dues agrupacions dirigides pel també músic i compositor local Pedro Vte. Caselles Mulet. Durant dissabte i diumenge, un quartet de saxos, un quartet de trombons i una colla de percussionistes van ambientar musicalment els carrers de la Fira, convertint-se així amb un dels espectacles més aplaudits i admirats per tot el públic assistent. Un nou èxit dels nostres músics gaters que van saber divertir-se i fer divertir a tot el poble de Gata i a tots els seus visitants amb la música.

El colofó final de la VII edició de la Fira "Gata al carrer" vingué de la mà de la Banda Juvenil de Gata de Gorgos, la qual va celebrar el Concert de cloenda de la Fira en la plaça Vella el diumenge a les 20.00h. Novament un èxit per als músics més joves de la nostra associació qui, amb un excel·lent Concert, van satisfer el nombrós públic congregat en la plaça.

Finalment, cal remarcar l'esforç dut a terme per cada músic i col·laborador perquè la Fira "Gata al carrer" poguera, novament, presumir de bona música i molt bon ambient. Des d'ací felicitem a tots per la seua tasca, moltes vegades voluntària i amb l'única finalitat de portar el nom de "Gata" i de la seua Banda a través de la música allà on siga necessari. Moltes felicitacions i moltes gràcies!!

Ací us deixem un recull d'imatges dels grups de cambra i de la Banda Juvenil. A més tenim un vídeo amb alguns fragments de dites actuacions. Si teniu fotografies de la Banda en la Fira ens les podeu enviar a la nostra adreça bandagata@gmail.com.

Esperem que vos agraden!!