Pàgines

29 d’agost 2010

Després de París...

Després d'una bona setmana intentant recuperar-se del viatge a París de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, l'administració d'aquesta pàgina web torna a la seua activitat a l'espera de que les noves publicacions siguen del gust de tothom.

En primer lloc, s'ha de comentar l'èxit i la diversió què suposà el, ja esmentat, viatge a la ciutat de la llum i de l'amor. Els músics de la nostra Banda i acompanyants van poder passejar-se pels carrers de París i conèixer el seu art, la seua història i els seus racons més interessants i curiosos. Una aventura digna de la nostra agrupació musical que va deixar bocabadats a tots i amb ganes de tornar a córrer món al so de la Banda de Gata. Com que una imatge val més que mil paraules, durant les pròximes publicacions anirem, a poc a poc, mostrant-los les imatges més il·lustratives d'aquest viatge, així com els vídeos més esperats i inesperats. Per això, demanem que totes aquelles persones que tinguen fotografies o vídeos els facen arribar a l'administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos.

En segon lloc, cal recordar a tots els músics que els assajos del mes de setembre ja estan publicats en la barra que tenen a la seua dreta d'aquesta pàgina web. Igualment, fer ressò de la pròxima REUNIÓ DE MÚSICS què tindrà lloc el DISSABTE 04 DE SETEMBRE a les 18.30h. en el Casal de la Música del municipi. És molt important l'assistència per part de tots els i les músics de la Banda. Després d'aquesta reunió, qui ho desitge podrà participar en un sopar "de sobaquillo" què organitza la Junta Directiva col·locant beguda.

Finalment, recordar a tots els nostres visitants i amics que l'adreça electrònica està a l'abast de tothom per exposar les seues queixes i donar bones suggerències. De la mateixa manera, si estàs interessat en participar en l'administració de la pàgina web sols ens ho has de dir i ens posem en contacte amb tu.

Moltes gràcies... i ací us deixem amb algun aperitiu del...

Viatge a París 2010
Banda Unió Musical de Gata de Gorgos


3 comentaris:

Anònim ha dit...

He estat mirant les normes del músic i tinc que dir:
1)Respecte als assajos, recordaré que abans de festes en un assaig, es va dir que s'escomensava a una ora determinada i el que no estava a l'ora o 10 minuts després, no entraria a assajar. Va haver gent que no va fer cas i sels va llamar la atenció perque un music ho va recordar, si nos ni això.Si va a seguir siguent aixina, no cal posar normes...estem sempre a la mateixa.
2)Respecte a les normes de vestir, normes que san dit moltes vegades, sembla que a certa gent li importa molt poc. Pero el problema es que de aquesta gent, a uns si sels deixa pasar i als atres no.Aixina no anem a cap lloc.

Laia ha dit...

Gràcies pel comentari, espere que ens ho pugues repetir a tots el dissabte en la reunio, i ajudar a optimitzar les normes i aportar idees per aconseguir que es complisquen.

Anònim ha dit...

Està vist que aquest blog ja no interessa a ningú. Ací ja no comenta ni l'apuntador.

Un consell: mmm.....esto.....trobe que ja ni val la pena perdre el temps fent-lo. Me'n vaig a un altra pàgina de més interes.