Pàgines

21 de maig 2010

Festival de Bandes en Ondara...

Després de la celebració del tercer aniversari d'aquesta pàgina web, hem de continuar amb la nostra tasca informadora i per aquesta raó volem fer-vos a tots partícips de les pròximes actuacions de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos.

El pròxim dissabte 29 de maig tindrà lloc en la localitat veïna d'Ondara un Festival de Bandes de Música en commemoració i celebració del XXX Aniversari de la Banda de Música d'Ondara. En aquest esdeveniment participaran la Banda de Música de Tàrbena, d'El Verger, a més de la nostra estimada Banda i l'amfitriona, la Banda de Música d'Ondara. L'esdeveniment tindrà lloc en la plaça de bous de la localitat ondarenca. Una bona ocasió per gaudir de bona música.

Trenta anys fent música és tot un repte superat i una gran satisfacció tant per als músics com per a un poble en general, el qual ha de sentir-se orgullós de tenir una Banda com el cas d'Ondara. Sabem que l'esforç posat en cada moment es veu recompensat quan la gent et retorna agraïda un aplaudiment o un simple somriure. Per tot això, i més, volem aprofitar l'ocasió per felicitar públicament a tots els músics d'Ondara i d'eixa Banda, als presents i als absents, i a totes aquelles persones que han fet possible que es celebre un aniversari tant important. Continueu endavant amics, perquè la música no té final.

Per altra banda, la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos no deixarà aparcada la seua activitat en la resta de caps de setmana. Venen dies de treball i és que en el nostre municipi tenen lloc les Comunions, així com les processos del Corpus Christi i el Cor de Jesús. Esdeveniments religiosos on la Banda participa des dels seus inicis.

Esperem gaudir tots junts en cada acte i que tu, com a públic, sempre estigues al nostre costat animant-nos. Moltes gràcies!

1 comentari:

Anònim ha dit...

una pregunteta... en quina posició tocarà la banda de Gata en el concert d'Ondara? gràcies!