Pàgines

29 de maig 2010

Elecció del dibuix "140 anys"...

Tota Banda de Música compta amb una història en les seues files carregada de durs moments de treballs, de Concerts i actuacions, d'assaigs i festes, però sobretot, de música. La nostra associació celebra enguany una data commemorativa en la seua història particular. I és que des de 1870 tenim els primers testimonis d'aquesta Banda Unió Musical de Gata de Gorgos i, per tant, enguany celebrem el 140è aniversari de la nostra Banda.

140 anys donant música al nostre poble i als nostres veïns i amics.

140 anys celebrant que som músics i estem orgullosos de ser-ho.

140 anys d'esforç, dedicació i treball ben fet.

140 de festes i alegries entre companys i amics.

140 d'esdeveniments arreu de la geografia.

140 de tràmits, moments difícils i complexos.

140 de músics i música.

Són molts anys caminant per diferents sendes i camins, però tots ells caracteritzats pel treball ben realitzat i per dotar de música cada racó d'allà on era aquesta associació.

Per celebrar aquest esdeveniment tant important la Junta Directiva s'ha proposat fer unes samarretes amb un dibuix que plasme aquesta efemèride. Tres són els dibuixos candidats per il·lustrar les nostres samarretes, però encara no s'ha escollit el guanyador i aquesta voluntat està en les TEUES MANS!!

A partir d'ara i fins el 13 de juny estarà oberta l'enquesta on poder votar pel teu dibuix favorit. Acabat el període de temps es farà públic el dibuix guanyador què tindrà l'honor de ser imprès en les samarretes de "140 anys donant la nota" per celebrar l'aniversari de la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos.

És important la teua participació, així que ara ja és bon moment per efectuar el teu primer vot. Es podrà votar tantes vegades com siga possible abans de la data esmentada.

Ací vos deixem els dibuixos. L'enquesta està en la barra de la dreta d'aquesta pàgina web. Sort a tots els participants i moltes gràcies pels vostres dibuixos.

140 anys... fent Banda!!

DIBUIX 1:



DIBUIX 2:



DIBUIX 3:




ELS DIBUIXOS QUEDEN SUSPESOS D'ELECCIÓ FINS L'OBERTURA NOVAMENT DE L'ENQUESTA. Per a més informació revisar la publicació del divendres 4 de juny del 2010

41 comentaris:

Un soci ha dit...

Ho sento molt i demano perdò prèviament, però encara que respecte la desició de l'elecció, no m'agrada cap dibuix dels exposats. Crec que un esdeveniment de tanta envergadura es mereix un dibuix amb un diseny de molta més qualitat. Estem parlant de la celebració del 140 anys de l'existència de la Banda Unió Musical de Gata, no de la portada d'un simple llibret de les festes de Sta. Cecilia.

AIXÍ DONCS, EL QUE HE DIT, HO SENTO MOLT, PERÒ TENIU MOLT MAL GUST ELS QUE HO HEU TRIAT.

El mateix soci d'abans ha dit...

Per cert, heu provat a demanar pel blog si algú s'ofería a colaborar amb la confecció de l'anagrama i a que es presentaren propostes series consonants amb l'esdeveniment???????

Anònim ha dit...

Home, sincerament, tampoc pense que haja de ser un dibuix tan seriós com per a que digues que tenim molt mal gust. Si s'han exposat eixos dibuixos, crec que és perquè no han hagut més propostes.
A més a més, jo el dibuix dos el trobe molt bonic, amb moltes papeletes per a guanyar i amb tota la qualitat que es mereix una banda amb 140 anys de història.

Miguel Vives ha dit...

En el meu blog m´ha fet resó de la vostra proposta. Hi havia votat prèviament al dibuix 2 que està prou bé. També és sòcia la meua dona i com a marit opine que en certa manera té raó el "soci", si no per allò del "mal gust" (que voldria dir-ho d´altra manera) sí perquè tindria que ser més formal el dibuix.
HI HA DONCS DUES FORMES. FER AQUESTA SAMARRETA MÉS INFORMAL PER A LA FESTA MÉS DESENVOLTA I BUSCAR UN ALTRE LOGOTIPUS MÉS FORMAL QUE REPRESENTE ELS 140 ANYS D´EXISTÈNCIA DE LA BANDA.
Què us pareix?.

El soci inconformista ha dit...

No sé si m'has entès, Anònim. Vull dir que hi haguereu d'haver fet més extensiva la proposta perquè hi puguès participar un gran nombre de gent al voltant de l'event que, tal volta per a vosaltres no tinga una gran rellevància, però només per respecte a tots els músics i tots els directius que ha passat per tan noble entitat, crec que són mereixedors d'haver realitzat una programació més detallista i de més qualitat; això es el que vull dir quan al.ludeixo a la serietat.

Anònim ha dit...

Una músic, sincerament a mi no m'agrada cap dels 3 dibuixos tampoc, però són els únics 3 que s'han presentat, van enviar un correu a tots els músics que qui vullguera fera el dibuix, i sols estan aquests 3, el soci tan inconformista o (qualsevol altre) que intente fer-ne un ell de millor i l'envie al correu de la banda si és ràpid encara podrà entrar per a l'enquesta!

Anònim ha dit...

Pense que els socis no tenen perquè opinar en la camiseta informal que anem a fer-nos els músics de la banda, és una camisa informal, per tant un dibuix informal és el que millor li va, si fora per a algun llibre, escut o qualsevol assumpte més important estic d'acord en que votem tots, músics, socis i qui siga, però en aquest cas no.

Pd: no m'agrada cap dels 3

Anònim ha dit...

Els SOCIS, paraula que no dubte escriure en majúscules, senyoret/a anònim/a, son l'ànima de l'existència de la Unió Musical.

Es tracta d'eixes persones que, incloent els temps que estan tocant-nos viure, estem rascant-nos tots els racons de les nostres butxaques -cada vegada més buides, per cert- per contribuir en gran mesura a que la Banda puga mantenir el seu cap fora l'aigua en qualsevol tipus de naufragi.

Fixa't be si som importants que, pot ser l'Ajuntament puga prescindir un bon dia dels serveis del Casal i deixar de pagar pel lloguer que està pagant a la Societat, o pot ser els anglesos que de quan en quan fan teatre i lloguen el local troben un lloc millor i més barat, deixant d'ingresar a la Societat els diners que estàn ingressant, que no sé la quantitat que es ni m'importa en aquest moment. Al final del camí sempre estarem els socis per a fer costat a la Banda i, el que resulta més bonic de tot, sempre estarem ahí sense demanar res a canvi.

Tot això sols per un únic motiu: perquè ens agrada la música..., perquè ens agrada per damunt de tot la Banda del nostre poble..., perquè ens agrada que persones com tú, si cal, facen de la música el futur de la seva vida..., perquè us volem vorer creixer junt amb ella, maurant com a persones de trellat...

Per tot això i per moltes coses més que cada dia duem al cor els SOCIS, em permeto la gosadia d'escriure aquesta paraula amb majúscules i el fet d'haver-te replicat el menyspreu que ens has fet amb el teu comentari. Sé que no té cap importància, però avuí m'has enxampat amb els sentiments a les mans.

Per cert, gràcies per considerar eixa importància dels SOCIS de la que he parlat, amb la interpretació "de bandera" que feu any rere any en el CONCERT DEDICAT AL SOCI.

SOU UNA CANYA. SEGUIU AIXÍ.

PD obligada: AMB TOT EL RESPECTE ALS SEUS AUTORS, FORA ELS TRES DIBUIXOS QUE NO MOLEN NI MICA. PER L'AMOR DE DEU, TÚ.

Anònim ha dit...

No vull dir que els socis no siguen importants, sinó que en aquest assumpte, unes simples camisetes que anem a fer-nos, els que deuen opinar són els músics que són els que les portaran. Res més. I ja que parles de que els socis ho doneu tot sense res a canvi, pensa amb els músics també que totes les setmanes durant tot l'any faça fred, ploga, o faça calor anem a assajar sense treure res a canvi, i toquem sempre per gust, no per guanyar diners.

Anònim ha dit...

Jo personalment li veig un encant a cada dibuix. Prou han fet ja els tres autors en fer-los!

luckyluk ha dit...

Wenas a tots/es, dir que amb els comentaris em de ser un poc més conscients o medir un poc les paraules que escrivim,,, tant anonims, com SOCIS, com músics... Etc.. enteneu?? jejeje.. Soc un dels mes Joves de la banda, vull dir que estar ací es un goig,,, despres dir que els SOCIS de la banda son persones que estàn ahí cada vegada que fa falta, son com pilars que aguanten la casa.. Sobre els dibuixos,, dons,, les persones que s'han implicat es mereixen un respecte. Qui volia un altra cosa,, temps va hi haure per presentar-la, no? Dons molt be per aquell que ho va presentar i també dir que si no hi ha cap que t'agrade, t'abstens de votar... Bueno,, He DICHO,,,jijijiji.

Anònim ha dit...

Nyas, poll!!!

Anònim ha dit...

Toma Tomate, aço ni salvame uiuiui. Com estem bons... Bueno el que vos agrade a tots bo, una vegada que la directiva compta amb tots nosaltres apoiem-la.

Anònim ha dit...

Sincerament, em pareix una falta de respete cap als autors dels dibuixos. Simplement, perquè han dedicat una part del seu temps a fer eixos dibuixos amb tota la bona intenció del món. No és tan fácil fer un dibuix i a més, siguent època d'examens i tenint moltes coses per fer.

Està clar que cadascú té uns gustos i persupost són respetables, però pense que hi ha maneres de dir-ho.

En fi...

Anònim ha dit...

Qui gosa mostrar públicament alguna cosa seva, en aquest cas una creació pròpia, deu tenir assumit que l'alaben, però també que el critiquen. Tot fa corfa, fill meu. Hi ha que anar preparant-se per a la vida moderna. Si els dibuixos són cutres, independentment de l'edat que tinguen els seus autors i del temps i circumstàncies que hagin empleat en la seva confecció, no poden deixar de tenir eixe qualificatiu per molts aplaudiments que els fem, sería estar enganyant-los en males maneres. I si només se'n han presentat tres (d'ahí es despren l'interes que n'hi ha pels 140 anys de la Banda)
haver fet més extensa la colaboració, que gent artista a Gata n'hi ha i de bona qualitat. Es clar que lo vostre es la música i no la pintura. No es pot ser bo en tots els camps artístics. Abur, nens.

Anònim ha dit...

Punto i final, crec que es deuria de vore com està reaccionant la gent i passar de dibuixos i amb un lletrero de 140anys i prou. Banda de Gata.

Anònim ha dit...

Tampoc entenc a la gent que no és de la banda que té que dir dels dibuixos, és com si una quadrilla de gata anara a canviar-se el dibuix de la camiseta de festes i el poble votara quin dibuix, no, això ho trien els de la quadrilla que són els qui s'ho van a posar, en aquest cas és igual, és una camiseta informal per a posar-nos en algun que altre sopar, cal que voten els músics i prou! (ja se que l'exemple dona molt que desitjar, però espere que s'entenga)

Anònim ha dit...

Em sembla acertadíssima la proposta de posar únicament un lletrero amb la següent inscripció:

"UNA MERAVELLOSA HISTÒRIA DE 140 ANYS - UNIÓ MUSICAL DE GATA - 1870/2010"

Lògicament, les lletres deuríen formar un cercle amb el 140 ben gran a mig a mig, per tal de que pogues veure's de lluny, la qual cosa cridaría molt l'atenció de la gent per acostar-se a llegir la resta de la inscripció.

Anònim ha dit...

Crec que ens hem oblidat de que son camisetes d'anar de festa!

Lo de la història meravellosa ja tindrem temps de posar-ho en els actes més seriosos, que som una banda jove!

Anònim ha dit...

puff quina agonia doneu, no fem res i avant, que els temps no son per anar despilfarrant amb gastos, caramba.

Anònim ha dit...

és això, és una camisa festera no seria, cal saber quan una cosa té que ser seria fer-la seria, i quan una cosa és festera cal fer-la festera!!!

Anònim ha dit...

Pense que si es tracta d'una samarreta informal per anar de festa no cal tant de rebombori. Els tres dibuixos estan bé, aixó si,tal volta caldria retocar el que guanye i completar-lo si cal. Enhorabona als tres artistes. un soci

Anònim ha dit...

El primer seria perfecte si tinguera un títol com : Unió musical Gata de Gorgos.

Anònim ha dit...

Jo també soc un soci i voldria participar amb un dibuix. Que es el que tinc que fer?

Anònim ha dit...

Qui s'ha de posar aquesta samarreta? els socis? les persones del poble? els músics? Si són els músics qui se l'han de posar que siguen ells els qui trien com volen que siga. No trobeu?

Anònim ha dit...

Quan vingueu a cobrar-me la quota de soci vos diré quí s'ha de posar la samarreta

Anònim ha dit...

Per cert, no estaria gens mal que la directiva regalara una samarreta a cada soci. En altres ocasions em sembla que s'ha fet algún detallet pels socis. Quan millor ocasió que esta. Es un esdeveniment molt important en el que els socis deuen tindre també el protagonisme que els correspon. N'hi han persones que porten molts més anys de socis que el músic més vell de la banda. Això es mereix un fort aplaudiment.

Anònim ha dit...

Soc soci de la banda i crec que no cal despilfarrar els diners en coses com estes (detalls pels socis i camisetes pels músics) estalvieu un poc que no és temps de gastos "tontos". Per cert la directiva, son persones amb un poc de cabet, no despilfarreu i després ens pujeu el cobro, controleu a la joventut de la banda.

Anònim ha dit...

Jo també soc socia i voldria dir-li al d'abans del meu comentari que si els temps de crisi que estem travessant no son per a fer despeses sese sentit tampoc ho son per a demanar-nos més diners als socis. Es que hi ha que veure, entre les gracietes del Tio Sabater i les teues es carregarieu el pais en quatre dies, fotre.
Ara be, si te'n sobren, sigues tu qui faja una sustanciosa aportació a la Societat que de segur els vindrà de meravella, però no impliques a la resta que, com tu be dius, no estan els temps per a despeses "tontes".

Anònim ha dit...

Podeu estar tranquils que les camises dels músics no es paguen dels diners dels socis!

Anònim ha dit...

Uffff. quin descans!!!!

Anònim ha dit...

Si encara es pot; magra mes el primer..
estan els tres be.. pero si es per a una camiseta el 2n i el 3r estan masa carregats.. i el 1r esta millor per a un dibuix de camiseta, ja que, esta més clar el dibuix i no tot tan junt.. pero el que isca benissim..

Com es modo al blog soc ANÒNIM ha dit...

Vaig ser músic de la banda del nostre poble i al llegir els comentaris que s'estan fent en senc avergonyida, no pot ser que per una samarreta sigueu capaços de deixar eixos comentaris, els SOCIS que som molts, som molt importants, però no imprescindibles,no ens obliga ningú a ser socis, a banda no podem menysprear a ningú i menys als que presentaren els dibuixos, lo important no es la perfecció del dibuix sino la intenció i deurieu de pensar en les persones que els han fet, no es mereixen que els tracten d'eixa forma perque segurament seran xiquets. No teniu vergonya. Que, ¿vos agradaria que foren els vostres fills i llegiren este blog?. (No son fills meus).
Jo, desde els dos bandols, músic i soci, pense que de vegades els socis ens sentim amb molts més drets dels que tenim, els socis a més de ser bons per a pagar i voler manar, també tenim que anar al concerts que fa la banda, no vullc dir que els que deixeu els vostres comentari no aneu, parle en general, que per la quantitat de gent que va...., (llevat de la revetla), sóc capaç d'afirmar que la majoria son familiars dels músics i poc més.

Els 140 anys de la nostra banda no es gracies als diners dels socis, ni de l'ajuntament, ni dels anglesos; que per allà al 1870, tot açó no s'estilava. Els 140 anys d'història son gràcies al esforç, dedicació e il.lusió de les persones que any rere any han format part de la nostra banda, per tant pense que tot açó está de més.
Una amonestació per els que han ober de nou el concurs del dibuix, quan un concurs es tanca s'ha tancat.
Vullc desitjar-vos centenars de anys més fent música.

Anònim ha dit...

pero quin lio que s´ha armat per un dibuixet, el més fàcil haguera sigut que el de "Vista" ens dissenyara un logotip i au,

pero s´ha vollgut fer la gracia de que els xiquets dissenyaren un dibuix, per cert ben graciosos que son tots, i si es fixeu (mireu-los bé 30 segons)tenen un sentit un motiu, una temàtica que es la música, la banda del nostre poble....els dibuixos estan molt ben elaborats cadascun a la seva manera, (enhorabona als autors)

i ara va i els desprecieu??? vinga vaaaa... que no tenim de triar res important, es una simple samarreta per a que els nostres musics puguen bufar-se en elles en els actes festius...

jo vote per el dibuix 2...

Anònim ha dit...

Sabeu el més important que és, que aquesta associació musical del nostre poble està molt viva i esperem que no acaba mai la música de Banda al nostre poble. Gràcies a tots i cadascú dels músics, socis i directius. Mai podrem agraïr a les persones que han donat bona part del seu temps i dedicació per a fer a la Banda de Gata cada dia millor.

el buen samaritano ha dit...

Totalment d'acord amb tú. Al menys ací ha sortit una persona amb trellat.

Anònim ha dit...

pense al iual que molta gent i crec que el logo dels 140 anys de la Banda deuria ser algo mes formal,pero pense que es podria gastar el dibuix "2" en una samarreta informal,ja que molta gent vol eixe dibuix,deixa manera tots ixirien guanyant.Pense que un dibuix de un xiquet de 8 anys no es per a ferlo el logo dels 140 a pesar de que magrada molt el dibuix.Pense que la directiva deuria posar-se a bucar algun logo per a la camiseta dels 140 anys i que siga un poc mes formal i recreat que els dibuixos que fan els xiquets,per un llibre de Snta Cecilia esta be ,pero per a commemorar els 140 anys no.

Anònim ha dit...

Tens raó. Commemorar 140 anys de qualsevol tipus d'associació i en aquest cas de la Banda de Música de Gata no es qualsevol cosa i es mereix tot els respectes en tots els seus sentits.

Es clar que per la majoría de músics joves que formeu ara la Banda de Música, que no teniu ni punyetera ideia del que representen 140 anys de la seva existència, només us importe portar una samarreta amb qualsevol borriganxo que, per a fer-se quatre cubates i vetlar tota la nit, aneu sobrats i no cal més. Però aquest esdeveniment va molt més enllà del que vosaltres pugueu pensar que només pot ser fruït d'una nit de marxa i poc més.

Res, ni el més mínim detall del que envolta aquest aniversari deu deixar-se a la lliure elecció dels més jovens, simplement perquè encara no tenen la suficient experiéncia per respondre davan aquest tipus de commemoracions. El pas del temps els farà que arribe la seva hora.

Ara cal que els més majors es posen a reflexionar un poquet i que es lleven del cap la ideia de que qualsevol anagrama pot servir. Ja que buscar algo seriós (i al dir seriós vull dir algo de qualitat) que quede per a la posteritat, aprofitant que mai s'ha fet cap celebració d'aquest tipus.

Pels jovenets, ja arribarà Sta. Cecilia i tindràn temps de fer tots els dibuixos que facen falta.

Anònim ha dit...

Pense que igual majors que menuts sabem el que significa 140 anys de banda, no cal que desprecieu aixina als més joves de la banda que así som tots igual!

Anònim ha dit...

jo també pense que tots tant joves con majors saben el que els 140 anys representen, perque tots els que em format part de este llarg cami que ha fet la nostra banda, ho tenim tots, es algo que no es pot dir be en paraules, però es el nostre amor per la música i el que ens fa sentir.

Felipe *-* ha dit...

http://vida100preconceito.blogspot.com/