Pàgines

24 de desembre 2009

Bon Nadal!!

Com ja sabeu molts, el passat diumenge 20 de novembre va tindre lloc el tradicional Concert de Nadal de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Un fantàstic Concert què comptà amb un nombrós públic què va poder gaudir amb les tubes del Conservatori Superior de Música "Òscar Esplà" d'Alacant i la nostra Banda amb un repertori molt adient per a l'època.

Com volem que tothom puga ser partícip d'aquest esdeveniment, donem la paraula al cronista oficial del poble de Gata, el nostre amic Miguel Vives, qui amb les seues paraules redactarà perfectament el moment viscut el passat diumenge 20 en el Casal de la Música i durant tot el cap de setmana amb, entre altres coses, el magnífic Concert de Nadal de la nostra Banda Juvenil de Gata de Gorgos.

Aprofitem l'ocasió per desitjar-vos a tots que passeu un BON NADAL i que aquestos dies estiguen plens de moments per riure amb companyia d'aquelles persones que estimeu. No oblideu mai la música, perquè aquest llenguatge universal què ens uneix a tots també pot ambientar-vos, i molt bé, unes dates importants com aquestes.

Col·lectius musicals participants a la XI Semana de la Música:

BANDA UNIÓ MUSICAL

CORAL SERRILLÀS

RONDALLA DE L´ESCOLA MUNICIPAL

BANDA JUVENIL

EDUCANDOS DE L´ESCOLA DE MÚSICA MUNICIPAL

Setmana per a melòmans a Gata.

Les formacions musicals del poble protagonitzen la XI Setmana de la Música Les tubes del Conservatori d´Alacant maravillaren a tots els assistents El concert de la banda es basà en una adaptació de Joan Borja del famós conte "El soldadet de plom"

M.V.\GATA

Passada ja una dècada des que s´iniciara la idea d´aquesta setmana musical, l´art dels instruments i les veus, es deixà sentir i molt a Gata. Els més menuts, amb les seues audicions, fins dimarts 22 mateix; els joves, amb rondalles i la banda juvenil, o tots en general, amb cors, banda de música de la Unió Musical i "colla de dolçaines i tabalets", tots han composats aquest mosaic musical que ha conformat la "Setmana".

Com ja es habitual per aquestes dates tan entranyables, les regidories de Cultura i Educació, conjuntament amb els responsables de cada grup musical i de l´Escola de Música Municipal, organitzaren la 11ª Setmana de la Música, des de diumenge 13 a dimarts 22 de desembre de 2009.

Diumenge 13, a les 19 hores a l´església parroquial, actuà en concert la rondalla de l´Escola de Música i la coral de xiquets. La següent actuació fou dissabte 19. Al Casal de la Música, a les 19.30 hores, actuà la banda juvenil de Gata, que dirigeix el músic de la banda de la Unió Musical, compositor i amic Pedro Vicente Caselles.

Diumenge dia 20 de desembre al mateix escenari, a les 12 hores, la banda de la Unió Musical de Gata, junt al grup de tubes del Conservatori Superior de Música "Óscar Esplá" d´Alacant, actuaren en un concert-sorpresa.

Per la vesprada, a les 19 hores, a l´església de Sant Miquel Arcàngel, ho feu el Grup Serrillàs, amb un concert de "Nadales".Finalment, dimarts 22 de desembre, al Casal de la Música, a les 20 hores, es va fer una audició col·lectiva de l´Escola Municipal de Música de Gata.


Un conte-concert

Els assistents al concert de la matinal de diumenge 20 s´emportaren una grata sorpresa musical, sobre tot els més menuts. El grup de tubes d´Alacant, sota la direcció del seu professor Juan Palacios Zaragoza, deleità amb la seua actuació. Després arribà la sorpresa de Nadal. Tres músics es disfressaren de "burbujas televisivas" o bambolles i junt al professor i el director de la banda Jaume A. Signes, brindaren cap al públic tot desitjant a tots bones festes nadalenques. Encara hi havia més sorpreses: els músics de les tubes es disfressaren també, fent un mini-show.

A la segona part del concert arribà un conte-concert. Amb un text de Richard Baker, adaptat pel professor, escriptor i músic alteà Joan Borja Sanz, amb la narració del mateix Borja i imatges d´Antonio Ripoll Lloret, la banda Unió Musical de Gata de Gorgos acompanyà amb el sempre bon fer i la seua magnífica interpretació el desenvolupament del conte "El valent soldadet de plom", amb música de Keith Amos. L´actuació i narració va deixar bocabadats als nens.

Finalment, les xiquetes i xiquets del Cor de l´Escola Municipal de Música de Gata i la banda de la Unió Musical feren la cloenda del concert amb l´obra "El caracol Mifasol" de Ferrer Ferran.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

el concert va estar molt be. I el disfras de burbujitas va estar molt gracios.

Anònim ha dit...

no nyan fotos del concert de la bandeta? bon nadal a tots

Miguel Vives ha dit...

Per al segon comentari anònim que reclama fotos de la bandeta. Sóc Miguel Vives:
Jo no vaig assistir, però hi haurà algun pare, germà, gent aficcionada que dega fer fotos de la bandeta. Feu-les arribar a la direcció del blog, no cregueu?.
Bons nadals a tots i que la música us acompanye sempre.

Anònim ha dit...

i les fotos santa cecília 2009?

Banda Blogspot ha dit...

Respecte a l'anterior comentari, l'administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos vol fer constar que no ha rebut ninguna fotografia de Santa Cecília, exceptuant unes poques però amb baixa qualitat.

Lògicament si no tenim fotografies ens és impossible publicar-les en aquesta pàgina. Per tant, demanem a totes aquelles persones què tinguen fotos de Santa Cecília 2009 (o del Concert de la Banda Juvenil)què ens les envien per poder fer a tots partícips d'elles.

Moltes gràcies i Bon Nadal!

Anònim ha dit...

Feliç any nou a tota persona relacionat amb esta magnífica societat!

Senyor blogspot, ja et passaré les fotos :) prompte! (yn)

Anònim ha dit...

a fotopons hi estan totes les fotos del dia d l'arreplegada d novatos hi del dia d'anar a misa totes totes algu podria anar a per elles.

Anònim ha dit...

podriem montar alguna obra de les que ensayavem antes