Pàgines

13 d’octubre 2009

VI Fira "Gata al carrer"...

Com cada any per aquestes dates, l'associació de comerciants del poble de Gata té ja enllestida una nova Fira "Gata al carrer". Durant dos dies el nostre municipi s'ompli de barraques on cada comerç exposa els millors articles per al públic visitant. A més, cada racó de Gata mostra una mica de la seua manera de ser, gastronomia, artesania, cultura, història, tradició, vegetació, art... i enmig de tot això la simpatia i bonhomia que caracteritza totes les gateres i gaters.

De la mateixa manera, i també com cada any, les diferents associacions culturals del poble de Gata volen donar a conèixer la llavor cultural sembrada durant temps en el nostre municipi. Lògicament, una de les associacions més antigues, per no dir la més, que ha dotat a Gata de cultura, història, tradició i, sobretot, música és la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Per tant, enguany, un any més, ens hem anat a la Fira.

En aquesta VI edició de la Fira "Gata al carrer" la música i els músics de la Banda han participat d'una manera especial en diferents actes. En primer lloc, i com totes les associacions, la Banda ha comptat amb la seua barraca, la qual decorada per a l'ocasió, va ser el punt neuràlgic d'aquesta associació i des d'on es van vendre Cd's i Loteria de Nadal. Des d'aquestes línies cal donar les gràcies a tots els veïns i veïnes gaters i tots aquells visitants que van comprar una papereta o un dècim per a La Grossa de Nadal ja que enguany vam superar, i amb molt d'èxit, el record de venda d'anys anteriors. Moltes gràcies a tots i molta sort!

Ara bé, la música no es quedà ací. Durant els dies de la Fira, totes les persones van poder gaudir d'un esplèndid Taller de música electroacústica, dirigit per un músic de la nostra Banda. En el cantó del carrer Bisbe Cervera i el carrer Teulada, curiosos i interessats van poder gaudir d'aquest taller. A més, quatre músics de la Banda van omplir durant la vesprada de diumenge els carrers de Gata amb el so dels seus trombons. Com no podia ser d'altra manera, la música havia d'estar present per totes bandes.

I el colofó arribà amb el Concert de cloenda de la VI Fira "Gata al carrer" a càrrec de la nostra estmada Banda Juvenil de Gata de Gorgos. A més d'inaugurar la Fira amb la seua música, als més joves de la nostra associació els costà la important missió de posar punt i final a aquest esdeveniment. D'aquesta manera, i en un lloc una mica complex, la Banda Juvenil interpretà un esplèndid Concert que provocà nombrosos aplaudiments del multitudinari públic congregat en la plaça de l'església. Un punt i final digne d'una Fira on la música fou, una vegada més, part indispensable.

Ara ací us deixem amb unes fotografies que il·lustren, en part, allò que us hem contat. Pròximament tindrem alguns vídeos. Moltes gràcies a tots per participar en aquesta VI edició de la Fira "Gata al carrer". L'any què ve, més!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

guapos!!!

Anònim ha dit...

ole trombons que tenim en la banda...

Besets als més guapos!

Anònim ha dit...

i oleeee jordi, carmen, miriam i kiko que es van passar els dos dies de la fira allí a la paraeta!!

Anònim ha dit...

Una coseta volia comentar... estic desitjant veure les fotos dels concerts i de com no la sopaeta k vam fer. Ja se que l'adminstració d'aquest blog està molt ocupada i que temps lliure no deu tindren molt, però esque estic impacient per veure les fotos aixina que us demane per favor que les publiqueu el més aviat possible.
Moltes gràcies i perdoneu la meva insistència.

Visca la música!
Visca la banda de gata!
Visca les festes que montem els músics!

Banda Blogspot ha dit...

Estimat company anònim,

L'administració ha publicat les úniques fotos que ha rebut. Estem a l'espera de publicar uns vídeos dels trombons què també ens han passat. Malauradament no hem rebut de ningú, ninguna fotografia de ningun concert ni de cap sopar.

Sempre que rebem les fotos, seran publicades, lògicament. Així que esperem ansiosos dites fotografies.

Moltes gràcies,


ADMINISTRACIÓ DE LA PÀGINA WEB DE LA BANDA UNIÓ MUSICAL DE GATA DE GORGOS

*Miriam* ha dit...

sobretot, OLE JORDI!
per eixe desparpajo nato que té per a vendre loteria i per a convéncer a tot quisqui (gent coneguda i no tan coneguda) de que compre un numeret de la loteria de la banda, LA QUE TOCA!
que fins i tot, ens van comprar un dècim des de Carlet, amb la història d'Amparito Roca incluïda!
jajajajajajajaj

VISCA LA BANDA DE GATA!