Pàgines

24 d’octubre 2009

Nous membres en la Banda...

Ja s'acosta la data més esperada pels músics. Lògicament, estem parlant del dia 22 de novembre, dia dels músics arreu del món. Ara bé, com cada any, abans de celebrar que som músics i estem orgullosos de pertànyer a eixa gran família que s'anomena la música, cal coneixer qui serà, a partir d'ara, un nou membre de la nostra associació musical.

Aquest any tenim set membres nous en la nostra estimada Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Una vegada més la il·lusió i l'emoció invadirà els carrers del nostre poble quan, el pròxim dissabte 14 de novembre, la nostra Banda de Música vaja casa per casa a recollir amb els braços oberts els seus nous membres. No obstant, perquè tothom els vaja coneixent ja ací us deixem els seus noms i l'instrument amb el qual han accedit a formar part de la nostra societat musical:


Adrià Català amb el trombó

Ana Pons amb el fagot

Elisa Pons amb el clarinet

Maria Pons amb el fagot

Marta Signes amb el fagot

Joan Salvà
amb el saxo

Jesús Yáñez amb la percussió

Així, a partir d'ara mateix, la Banda ja compta en les seues files amb aquests set xiquets i xiquetes dispostos ha donar el millor de si mateixos per continuar amb la tasca que ja porten fent els més majors: fer bona música i fer Banda! Perquè no és una tasca senzilla de realitzar i cal aportar el millor de cada persona.

Des de l'administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos volem donar l'enhorabona i la més cordial benvinguda a cadascun d'ells, així com a les seus famílies. Tanmateix els aconsellem que aprofiten aquesta experiència per enriquir-se musicalment i personalment dintre d'un col·lectiu més que centenari com és la nostra Banda de Música. Ara és el vostre moment, el moment d'arribar nerviosos a un assaig i mirar rostres que no saps ben bé qui són, escoltar amb atenció i educació allò que us diuen els veterans, seguir les normes establertes... i sobretot, gaudir al màxim d'aquesta Banda, de la qual ja en sou una part important.

Enhorabona als set i, perquè aneu familiaritzant-se, ací us deixem el nostre lema:


Fem blog... Fem Banda!!!

41 comentaris:

Anònim ha dit...

enhorabona als novatos!

Anònim ha dit...

enhorabona als novatos de la banda!
espere que aquest siguen dels bons i que disfruten moltissim de la seva primera santa cecilia, que segur que sera inoblidable!
Visca la banda!

Anònim ha dit...

EN FALTA UN: JOAN SALVA AMB EL SAXO QUE EIXE DIA ESTAVA MARALTET

Anònim ha dit...

Pues es tindrà que renovar la foto!

L'Administració del Bolg ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Per la mateixa regla de tres, per al.lusions al respecte que es suposa devem de tenir-nos, algún administrador d'aquest blog podría eliminar el 5è i 6è comentaris de l'article que porta per titol "VIPROGRAMA DE CONCERTS D'INTERCANVIS MUSICALS '09".

Anònim ha dit...

No patiu que la foto es renovarà, que els administradors del blog son molt bones persones i ho tindràn en compte.

Anònim ha dit...

avore... que té a vore el comentari suprimit amb els que dius de VI PROGRAMA DE CONCERT D'INTERCANVI???

Anònim ha dit...

Sols vull dir que, ací, algún administrador té la tisora de la censura molt llarga només pel que li convé.

Un soci ha dit...

Per cert, podriem saber qui són i quants són els administradors que tenen accés a fer les modificacions que, particularment, els done la gana.

Banda Blogspot ha dit...

Per a informació de tothom:

Des de l'administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos sols s'ha suprimit un comentari, el d'aquesta pàgina. El motiu és simple: una persona sense accés a l'administració parlava en nom d'aquesta. Sabem que no deia res dolent, i som conscients de que eliminar un comentari suposa un motiu perquè moltes persones reclament altres eliminacions. No obstant, sols hem decidit eliminar dit comentari ja que suplantava el nom de l'administració, la qual sols publica comentaris a través de l'adreça des de la qual realitza aquest mateix comentari.

Si hi ha altres dubtes: bandagata@gmail.com

Moltes gràcies,


ADMINISTRACIÓ DE LA PÀGINA WEB DE LA BANDA UNIÓ MUSICAL DE GATA DE GORGOS

Anònim ha dit...

i que dia exactament eixe comentari?

Anònim ha dit...

Quico, això que és eixa bandereta que tens al costat del teu num de telefono de contacte? jajaja

Anònim ha dit...

xe! jo no vec cap bandereta!!! q posava¿?

Anònim ha dit...

Perdoneu.
Joan Salvà SI que està a la foto.

brokerondara ha dit...

Amics de la Banda de Gata, els vostres veins i companys d'afició (la música) vols volen convidar als actes programats per la Banda d'Ondara i si esteu interessats sols teniu que visitar els nostre bloc que és bandaondara.blogspot.com, esperant que paseu unes bones festes i que ho disfruteu.

Atentament Brokerondara

Anònim ha dit...

mare de déu senyor!
quin primer sopar de Sta. Cecilia!
i dic primer, perquè no serà l'últim! ;)

VISCA LA BANDA DE GATA!
I VISCA SANTA CECÍLIA!

Anònim ha dit...

VAAA, XIQUETS, VAAAA, QUE AQUEST BLOG S'HA QUEDAT PARAT I JA S'HAN FET MOLTES COSES DES DE'L 24 D'OCTUBRE PASSAT. NI ES FAN ARTICLES NOUS NI COMENTARIS. ES DE PENA, XAVALS.

DE L'ÚLTIM SOPAR TAN SOLS UN COMENTARI, PERÒ.....COM ES POSSIBLE QUE NINGÚ COMENTE RES DEL CONCERT????

NO RES I AVANT.

Anònim ha dit...

Glu, glu...ñam, ñam, glu, glu....
...i prou

Anònim ha dit...

no hi ha paraules per a explicar-ho!

Anònim ha dit...

Hola: sóc una seguidora del bloc que de ves en quant i a ratets lliures de faena pegue una miraeta per ací al bloc. Ja que digueu que té falta de comentar voldria dir que curiosament aquesta semana m'he trobat amb el llibret de la banda i voldria dir sense voler ofendre i intentant ser constructiva, que no estaria de més ampliar-lo a atres aspectes al voltant de la banda, com per exemple podria ser la bandeta del poble. M'anrecorde el de l'any passat que ja no havia quasi res, i enguany apenes hi ha referencies a ella. Voldria afegir que tampoc es tenen en conter altres asociacions musicals del poble com la rondalla,...
Igual estic equivocada i domés voleu que siga de la banda però pense que a pesar de ser el llibret de la banda, també es podria considerar atres associacions del poble musicals per que después de tot, la festa és per a la Santa de la Música,i que menos que fer participar desta festa a tots els musics del poble?

Disculpeu les faltes.

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb el comentari de d'alt. De fet han hagut altres comentaris en altres ocasions que ho han suggerit, però ni cas. A més, fins els ha sentat mal i tot la proposta. Pense que li falta un poquet de remodelació a aquest blog, oferir coses noves que aporten...entusiasme, ganxo, per fer que la gent, ja no sols els músics, participara i sentira necessitat de deixar comentaris o, fins i tot, articles per publicar en la pàgina principal. I no em val la reiterada contestació per part de l'administració de que està obert a tothom. Proposeu coses noves i la gent participarà. Ja que ser CREATIU per romadre sempre present i viu. I això es te que fer desde l'administració.

Tot el que dit desitge que sigui intrepretat en sentit constructiu i no vull que ningú s'ho prenga a mal, com sol ser costum en aquest tipus de comentaris.

Anònim ha dit...

Contestant a la seguidora del bloc de dos comentaris més amunt...

El llibret el fem membres de la banda per a la banda, si hi ha alguna altra associació com la rondalla, el cor, la bandeta... que hi volen participar sols tenen que posar-se en contacte amb nosaltres i publicar els seus articles també.

El llibret ja fa uns quants anys que va, aquest no ha sigut el primer any i esperem que no siga l'últim, les associacions saben que fem llibret, pense que és cosa seua posar-se en contacte amb nosaltres si hi volen participar, no és cosa nostra.

Anònim ha dit...

Referent als comentaris de dalt; ni l'Administrador del Blog ni la Junta Directiva que fa cada any el llibret cobra un duro per fer estes coses. No se si sabeu que som gent molt jove, molts estem a València tota la setmana i tenim molt poc temps lliure. A pesar de això, intentem amb el temps lliure que tenim, fer el millor per la nostra Banda.
Crec que el que deurien de fer altres associacions és dirigirse a algun membre de la Banda i aportar els seus escrits, ja que ja son prou anys els que estem fent des de la Banda el llibret.
Si enguany el llibret s'ha quedat un poc "pobre" es deu a que s'ha fet en unes dos setmanes i gràcies que hem fet perquè sempre som els mateixos i tenim poca col·laboració per part de la gent.
En quant al Blog, mas de lo mismo, ja fa prou l'Admistrador amb el que fa, posant el poc temps que te en intentar mantenir aquest blog.
Pense que a la gent que fa aquestes feines desinteressadament el que hi ha que fer es apoyarla i no fer continues crítiques.

Anònim ha dit...

HOLA!

Sóc un músic de la banda i estic d'acord amb el comentari anterior.

El llibret el fa la banda (i sempre els mateixos per cert). Jo no sóc un d'ells, però admire la feina que fan. Si algú vol participar que ho faja. Però només faltaria que a més de fer el llibret de la banda, hagueren de fer el dels altres. L'any que ve porteu el que vulgueu i es publicarà. A més, arreplegueu publicitat, aneu a repartir... etc. Així si!!! PERQUÈ SI VOLEM SER MÚSICS PER A EIXIR EN EL LLIBRET TAMBÉ PER A FER FEINA!

I ARA MÚSICS........... A DISFRUTAR DEL QUE ENS QUEDA!!!!!!

PD--> I en quant a la pàgina web, dir que està molt bé, ànim a la gent que fa que siga una realitat. Si aquesta pàgina fora de música del poble en general, si que podrieu queixar-se perquè ix només la banda, però es que l'han creada músics de la banda per a la banda. Pense que si algú vol participar deuria participar activament, fent ell mateix els escrits en nóm de l'associació que siga, no nosaltsres.

'ALE PUES'...

Anònim ha dit...

quan l'administració tinga un ratet podria actualitzar les fotos dels músics, ja que molts han crescut prou desde eixes fotos, alguns ja no estan a la banda dels que estan ahí posats, i falten els novatos d l'any passat i d'enguany a posar!

Anònim ha dit...

enhorabona a tots els músics de la banda que heu fet una festa aquest cap de setmana com ningú sap fer-la. Seguiu així i recordeu que sempre, els músics de Gata, generació rere generació, han tingut aquest lema per bandera:

EL MÚSICO DEBE SER FUERTE Y ELEGANTE

Recordeu ho sempre allà on estigueu

Anònim ha dit...

Hola de nou: Ja veig que estava equivocada pensant en l'ampliació del llibret a atres associacions musicals del poble i que soles es de la banda... però axina i tot voldria dir que no cal ser tan mal pensats perque més que res volia aportar noves idees i ajudar un poc, no volia dir que teniu el bloc abandonat, que no sabieu fer els llibrets, etc, etc, tal i com es contesta amb algun comentari de més amunt.
Sempre intentant ser crítica-constructiva, mai destructiva... per què seu agarreu tot axina?

Anònim ha dit...

Pense que no ho hem agafat mal, sols em explicat el nostre punt de vista, que el llibret porta molta feina, arrepegar les propagandes, fer els escrits, arreplegar els escrits dels directors, alcaldesa i demés... i és un llibret dedicat a la nostra festa, que si les altres associacions volen participar per nosaltres perfecte, ens repartim la feina entre tots i ja està.

Anònim ha dit...

asta clar que som pocs els que ajudem a fer el llibre i tots sabem que la faena del llibret sempre l'han fet pedro i quico i que pocs han ajudat pero lo que si que es veritat es que enguany la bandeta no esta al llibret

QUE VISCA LA BANDA!

Anònim ha dit...

Deixam que dubte si eixe punt de vista que tu dius serà el de tots vosaltres. Es despren molt mal rotllo de les teues paraules i crec que aquesta persona que ha aportat les seves ideies, tan sols el que volia significar es que es pot fer un llibret de molta més qualitat, amb molts més articles relacionats amb la música. Tot depen de les ganes de treballar que tinga cadascú.

Si les coses es fan per obligació, val la pena que no estigueu inmerssos en cap projecte.

La veritat es que per a la festa tothom estem disposats al que faja falta, però quan es tracta de feina ningú vol responsabilitats de cap classe. Això passa no sols en la Banda, sino en totes les associacions, comissions, agrupacions...

Però bo, la cosa es molt senzilla; ja que sou tants músics en la Banda no estaría mal que entraren en la junta directiva al menys una dotzena de persones mes i s'encarregaren de fer totes aquestes coses que tan desagraden a alguns.

Sé que açò que acabe de dir pot sentar-vos no massa be, però la experiència em diu que es la pura realitat i vosaltres ho sabeu ben be.

PUES.....ALE!!!

Anònim ha dit...

soc el del comentari del 23 / novembre / 2009 14:53 i contestant al comentari anterior he parlat en nom de músic, no de la directiva ja que no pertany a aquesta, i pense que això que dius que la feina els desagrà a alguns de la directiva, si tant els desagradara que fan ahí?

Anònim ha dit...

no mos desagrà la feina q fem, el q mos desagrà és q sols es sap criticar i a males tot el q fem, estem ahí per devoció xq a final d'any no tenim cap extra. Lo que si q mos agradaria és q algú ajudara un poc, q molt pocs ho fan, la veritat...

Anònim ha dit...

jo mai m'he pronunciat sobre cap membre de la junta directiva ni sobre la feina que fan, que es mereix tots els meus respectes només pel fet de fer-sen càrrec, no malintrepretem els comentaris, per favor.

Simplement dic que cal arrimar el muscle un poquet més per part de tots i, si es tenen que fer les coses, n'hi ha que fer-les be.

I posats a que tu mateix coneixes molt de prop les feines que això comporta, com declares saber en el teu comentari, no estaría de més que els tirares una maneta enlloc d'anar plorant tant en el seu nom.

La feina, repartida, costa molt menys i dona més producte.

Anònim ha dit...

jo no plore res en nom de ningú, jo sols dic el que pense, i no estic a la directiva perquè no tinc temps, ells saben que els he dit moltes voltes que si fa falta ajudar amb qualsevol cosa estic dispost, i darrere l'anonimat és molt fàcil fer les crítiques

Anònim ha dit...

Mare meua que gana ''d'anredro'' que tenen alguns!!!!!!!

XE, I LO BÉ QUE ENS HO HEM PASSAT.

L'ANY QUE VE MÉS.

VISCA LA BANDA I VISCA SANTA CECILIA

Anònim ha dit...

Mare de Deu senyor! Quina banda que tenim!!!

Anònim ha dit...

PERROSSSSSS..... fEU FAENAAAA...!!!!!!

Anònim ha dit...

ara stem en vacances, k després de dos setmanes de festa....

Anònim ha dit...

Ara va el meu!! escolta si la bandeta no esta al llibret, es perque no ens hem donat conter.
Sempre digueu les coses ruins de tot, i les bones? També fem moltes coses ben fetes, mes que mal. perque no escrius un comentari diguent totes les coses bones de la banda i de la junta.
El llibret es de la banda, sols de la banda, perque els que ho fem som membres de la junta directiva de la banda, ni rondalles, ni cor. Si voleu llibret anim!! l'any que ve vos esperem dos mesos antes del 22 de novembre per a començar a fer faena!! NO VINDRA NINGU; NO PATIU!! si no, m'enganyaria.
I pel que fa a este blog, M'ENCANTA, es el millor de tota GATA!!

VISCA L'ADMINISTRADOR DEL BLOG I VISCA LA BANDA UNIO MUSICAL DE GATA I VISCA LA BANDETA!!


Som els millors, i ole la festa que vam fer tots els dies de Santa Cecilia. Hi ha algú que seu pase millor que nosaltres? ni a les festes de Gata ens ho pasem tant be!!

L'any que ve més i millor!! Vos vull bandaaaaaaa!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

http://markonzo.edu Give somebody the to a site about the ashley furniture [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536072]ashley furniture[/url], qnybkmg, allegiant air [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536075]allegiant air[/url], gdmfnt, pressure washers [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536078]pressure washers[/url], 6624, dishnetwork [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536080]dishnetwork[/url], ttyvcj, adt security [url=http://jguru.com/guru/viewbio.jsp?EID=1536076]adt security[/url], cnqfgww,