Pàgines

08 de gener 2009

I algunes fotos més...

Com ja us anunciarem fa escassament un dia, les fotografies de Santa Cecília 2008 estan ja en selecció i preparades per pujar. Aquesta vegada és el torn de totes aquelles fotografies sobre el divendres 21 de novembre del 2008, dia de molta festa, karaoke, Aurora i el II Festival de Bandes Juvenils del poble de Gata de Gorgos.

Com no, aprofitem l'ocasió per informar-vos (novament) que d'ací pocs dies podreu gaudir d'alguns vídeos i ja més endavant de la resta de fotografies sobre la festivitat dels músics de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Degut a certs problemes informàtics i internàutics ens està costant una mica pujar les fotografies que ens queden, d'ahí que us preguem una mica de paciència. Mentrestant podeu anar gaudint de les imatges ja pujades i comentant-les. Aviat pujarem algun vídeo molt interessant que la nostra estimada productora "Leocadio SB Produccions" ja està preparant. Estigueu alerta!

També recordem que prompte s'acabarà el termini d'inscripció pel fantàstic TALLER D'ART SONOR impartit pel professional José Luís Galiana i que és un oportunitat única per aprendre més com a músic. No deixeu passar l'oportunitat i inscriviu-vos ja! Tota la informació, com sempre, en el vincle de la part superior de la pàgina.

Recordem també que esperem les vostres idees i sugerències, així com si naix algun voluntari o voluntària per formar part de l'administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. La nostra adreça electrònica sempre està al vostre servei.

Moltes gràcies i molta sort!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

im- pressionants!

Anònim ha dit...

uff! si qe es impresionant si! olé santa cecília :)

Anònim ha dit...

cada vegada que vec les fotos de santa cecilia se me posen els pèls de punta... MARE DE DÉU SENYOR!