Pàgines

07 de gener 2009

Els Reis Mags han passat...

Després d'un temps d'inactivitat d'aquesta pàgina web, i amb l'estimada vinguda dels Reis Mags d'Orient, l'administració del Blogspot es posa de nou mans a la feina per oferir-vos alguna que altra sorpresa. Com sabem que tots els nostres visitants estaven impacients per veure algunes imatges sobre Santa Cecília 2008 ja us oferim les primeres imatges sobre el primer dia de festivitats, el dissabte 15 de novembre del 2008. Així, a partir d'ara, ja poden gaudir en un vincle situat al davall de la pàgina web d'aquestes imatges. Esperem que us agraden molt i que les comenteu. En pròxim dies anirem ampliant el catàleg amb la resta de dies i alguns vídeos molt sugerents.

De la mateixa manera aprofitem l'ocasió per recordar-vos la proximitat del Taller d'Art Sonor que tindrà lloc al final d'aquest mes i durant alguns dies del mes de febrer. Una oportunitat única d'aprendre amb un gran professional en la matèria. Com sempre, us oferim tota la informació pertinent en l'enllaç que teniu just dalt d'aquesta publicació.

Finalment volem agraïr-vos la vostra confiança i paciència amb aquesta pàgina web. També us volem proposar una interessant sugerència: si algú està interessat en formar part de l'administració d'aquest Blogspot preguem que es pose en contacte amb nosaltres a través d'un correu electrònic a bandagatadegorgos@hotmail.com o bé ens ho podeu dir cara a cara. Esperem la vostra col·laboració ja que la tasca de dur endavant aquesta pàgina és un poc dura i com més siguem millor ho podrem dur endavant.

Recordeu veure les fotos i estar a punt per qualsevol sorpresa. Esperem que la tornada a la rotina després d'aquestes vacances nadalenques no siga molt dura. Un abraç.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ole ole ole!
jordi, eres el millor seleccionant fotos! i ara que ho pense..
jo no sabia que havien donat corbata/banda als de 10/20 anys.! jajajajajaja ay mareeeeee...
per cert! hi ha una foto igual que una de l'any passat... àngel, el bombo i una xicona damunt d'ell! l'any passat era jo.. enguany lidia... l'any que vé qui serà? jajajajajajaj


espere que els Reis Mags hagen vingut carregats de ganes de fer música i de regalos varios!
un beseeeeeeeeeet


VISCA LA BANDA DE GATA!

Anònim ha dit...

la millor foto de totes es la de cento en la corbata dels 10 anys...

Anònim ha dit...

eixa Anna Gadea és la millor..

Anònim ha dit...

ai àngel i míriam....

i Tots som els millors!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

que passa amb àngel i míriam, ehh? jajajajajajajajajaja
baya que tots som els millors....

Anònim ha dit...

l'any que ve deu provirà, pero la que siga que saprepare, que no es cualsevol cosa asentarse damunt de un perkuta un dia de santa cecilia amb el bombo baix les seues cames, i amb el manec eixe a la ma, jajaja, VISCA SANTA CECILIA!!!