Pàgines

12 d’agost 2008

La Banda en Youtube...

Molts són els col·lectius que s'introdueixen per tots els racons de l'enorme xarxa internàutica, entre ells la nostra Banda ja formava part del món d'Internet gràcies a aquest Blogspot, però hem anat més enllà. L'administració del Blogspot ha cregut que era convenient que una Banda com la nostra estigués dins del major portal de vídeos de la xarxa, lògicament estem parlant de Youtube, i ho hem aconseguit.

A partir d'ara tots els vídeos que rebem sobre la nostra societat musical seran col·locats en la mundialment coneguda pàgina de Youtube i des d'allí seran transportats fins ací i podran ser vistos per tots aquells interessats.

I, per iniciar-nos hem decidit col·locar aquest montatge creat per la productora "Leocadio SB produccions" amb molta estima per a tota la Banda i que resumeix el final del Concert del soci celebrat el passat 13 de juliol en l'avingua de La Pau i que sigué tot un èxit.

Ací us el deixem i ara ja sabeu, envieu-nos tots els vostres vídeos sobre la Banda i seran exposats a tots aquells que entren en Youtube i en aquest Blogspot.

Recordeu que per escoltar el vídeo primer haureu de parar la música del Blogspot que està al final del mateix.

I recordeu enviar-nos totes les vostres fotografies de Festes que prompte farem la publicació de totes aquelles que tinguem!!

Salut i bon estiu!!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Olé! si esqe cada dia s'ho curreu més i més :)

seguiu així!


Visca la Banda de Gata

Anònim ha dit...

parlant de tot un poc....

cuan es l´aplec de bandes???