Pàgines

07 d’agost 2008

Després de Festes... resaca?!

Ja han finalitzat les Festes Patronals del nostre poble i, com cada any, la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos ha estat present en tots els actes, acompanyant festers i festeres per fer així "d'una feina, una festa".

Enguany han estat unes festes que molts músics i amics de la Banda no podran oblidar durant molt de temps. Els motius pels quals aquestes Festes s'han esdevingut innoblidables són molt diversos, però tots capgiren al voltant d'una mateixa persona, aquell que fins ahir va ser el nostre director: Pascual M. Cardona Cholbi. Han sigut les seves últimes actuacions i la nostra Banda ha volgut demostrar-li en cadascuna d'elles que està i estarà orgullosa d'haver tingut un director com ell.

Arrancavem les Festes Patronals el dissabte 26 de juliol amb la baixada del Santíssim Crist del calvari des de la seva ermita fins l'església. Després d'agafar forces amb un sopar molt ràpid, la nostra Banda ja estava a punt per acompanyar els "Quintos" infantils i majors, a més de les diferents autoritats i convidats d'altres pobles, fins l'explanada del Grup Escolar on es produí l'esperat "Festival de Festes 2008".

Els dies posteriors estigueren marcats per diferents actes festers i pels assajos que els nostres músics anaven realitzant per preparar un bon Concert. Un dia d'aquests, ens trobarem en que algú havia entrat al Casal de la Música a fer una mica de gresca mentre estava tancat. Aquest acte va ser denunciat i seran presses les mesures convenients contra els culpables. Després arribaren les Carrosses i, com des de ja fa alguns anys, la nostra Banda va realitzar el seu "típic" dinar fester que enguany tingué com a protagonista el nostre director què hagué de sofrir una mica per poder "guanyar" els premis que Leocadio i tota la Banda li proposaren. Un magnífic dinar d'acomiadament pel nostre director que sempre recordarem, a l'igual que la posterior cercavila de carrosses on la Banda, a l'estil "hawaià", amenitzà cada racó del poble.

Els dies anaren passat fins arribar al passat dimarts dia 5 d'agost, en el qual la nostra Banda celebrà el mític Concert de la "Revetla" en honor al Santíssim Crist del calvari i que enguany deixà bocabadats a tots els assistents, així com a totes aquelles persones que el seguiren en directe a través de la televisió. Fou un Concert memorable amb moltíssimes sorpreses i emocions, així com obres plenes de treball i bona música. I, com a punt i final, el passat dia 6 d'agost la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos estigué des de bon matí fins el final de la festa amb el seu poble, per demostrar que és una Banda orgullosa de ser "gatera".

Acabat aquest "mini-resum" d'allò més interessant d'aquestes Festes 2008, l'administració del Blogspot vol aprofitar l'ocasió per dirigir unes paraules d'agraïment i d'acomiadament a qui ha sigut director de la Banda durant els últims set anys. Volem donar-li les gràcies per tot allò que ens ha ensenyat i, en matèria de Blogspot, per prendre's tot allò escrit allí sobre ell amb humor i alegria. Esperem, sincerament, que allà on estiga sempre recorde aquesta Banda i aquests anys passats en ella, ja que nosaltres sempre el tindrem en el nostre cor. Moltes gràcies per tot, Pascual.

I, com a novetat, ja haureu vist que tenim nova música, nou protagonista a l'apartat del "Músic del mes", nova enquesta... i aneu posant-se a punt per a noves novetats!!

Cuideu-se i a gaudir de l'estiu!

P.D: Esperem impacients tots els vídeos i fotos sobre la Banda en aquestes festes, així com noves idees per fer d'aquest Bloc el millor del món!!

Salut i VISCA LA BANDA!

1 comentari:

*Miriam* ha dit...

com no, el senyor blogspot, sempre a primera hora del dia, contant tot el que fa esta banda a tothom ..
ai jordi, que fariem sense tu?


visca la bandaa!