Pàgines

21 de març 2008

Ja s'acosta Pasqua, Pasqua de les mones...

En motiu de la proximitat de les celebracions festives de Pasqua, l'administració del Blogspot de la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos vol donar gràcies a totes les persones que sempre han estat recoltzant la tasca realitzada i aportant idees per fer d'aquest Blogspot un espai internàutic més dinàmic i divertit per a tots. Ara, més que mai, es necessiten noves idees, noves propostes, nous apartats... per aquesta raó, tota sugerència, crítica, idea, és més ben rebuda que mai. Animeu-se a donar-nos idees per fer el millor Blogspot que una societat musical pot tindre.

Com no, en aquestes dates, és necessari donar-vos els més sincers ànims perquè passeu uns meravellosos dies de Pasqua, en companyia dels vostres amics, familiars i totes aquelles persones que estimeu. I, com sempre, amb companyia de la música, el nostre art!!

Des de l'administració del Blogspot us desitgem unes meravelloses vacances de Pasqua i que mengeu moltes mones, acompanyades del seu ou que sempre acaba trencat en el front d'aquell que tenim al costat, no?

Sigueu feliços! Bones vacances a tots, músics i amics de la música... i recordeu

Fem Blog... fem Banda!

1 comentari:

Anònim ha dit...

VICENTE MARÍN VICENTE MARÍN
ja falta menys!