Pàgines

09 de març 2008

Fotografies de la conferència i una mica d'informació...

Després d'un temps, en el qual em estat preparant aquesta publicació i altres novetats, per fi poden gaudir de les millors fotografies del dia 29 de febrer del 2008. Aquest dia tingué lloc la primera de les conferències que es celebraran durant el "I Cicle de Conferències de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos". Després d'aquesta, la nostra Banda va anar a sopar per fer una mena de "taula rodona" i, sobretot, per passar una bona estona amb companyia de tots els músics que formem aquesta meravellosa Banda.

A més de les fotografies, a partir d'aquest moment ja podeu votar en la nova enquesta per escollir el músic que presidirà el nostre Blogspot durant el mes de abril. Degut a que hi havia pocs candidats, em obert l'enquesta a compositors menys coneguts i, en aquest cas, a un director d'orquestra. Si teniu el vostre candidat particular per al mes maig i voleu que estiga en l'enquesta, ens ho heu de fer saber amb un comentari o en un e-mail a la nostra adreça. Entre tots anem a fer unes bones enquestes i un bon Blogspot.

També us volem informar que, després d'un breu temps de tranquil·litat, reprenem els assaigs de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. El primer serà aquesta nit a les 22.00h, com de costum. A la barra dreta teniu més informació, tant dels assaigs com de les pròximes actuacions.

Finalment, l'administració del Blogspot vol avisar a tothom d'un fet que ja feia dies que no es produia i que ara, de nou, torna. Aquest fet és una nova edició de "Tots tenim un passat...". Per aquesta raó, que tots els músics es posen a tremolar perquè tal vegada sigues tu qui haurà de passar per la màquina del passat del Blogspot de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Pròximament...

Esperem els vostres comentaris plens d'idees, sugerències, rèpliques, peticions, molèsties, agraïments, queixes... i tot allò que faça falta, perquè aquest Blogspot funciona gràcies a tu!


Resum fotogràfic de la conferència-sopar
(29 de febrer del 2008)
Comencem amb la conferència de Guillermo Dalia per superar la nostra ansietat escènica...Després de la brillant conferència, a sopar...La quadrilla dels bolis... quins escriptors!!El punyet intel·ligent... el joc del moment!!Ja sopats, caldrà anar-nos-en de festa... cap a Xaló!!Quins "ballaors"!!Olé Jaume, olé!!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Es recorda a alguns dels membres de la banda que ixen a les fotos que a mes de anar a sopar també es pot anar a l'assaig algun dia que no es pecat, i no vull dir noms (Jaume Bernat, Joan....en fi les trompetes).

Anònim ha dit...

si no han anat als assatjos, les seues raons tindràn!
ademés, pocs són els que acudixen a tots els assatjos, d'això tinc constància jo en primera persona!

Anònim ha dit...

Tot son fotos de sopaetes, juerguetes... i de feina ni un brot. Em pensava que aquest blog portaría coses més interessants però, be, veig que tot es cosa de xiquets i prou.

Em pregunte una cosa: Les coses series de la Banda també les porteu tant diligentment com les juergues...? A l'hora de la feina també doneu el callo al cent per cent...?

Feu-se un examen de consciència que ara ve setmana santa.

Anònim ha dit...

Quan s'ha d'anar de festa es va, quan s'ha de treballar es treballa, i sembla ser que quan s'ha de criticar es critica!!! Pareix que la gent sols sap fer critiques destructives, no s'adoneu que daquesta manera sols feu que destruir a la banda. A partir d'ara , com la gent que entra en el blog vol, hauriem de posar també fotos de assajos per a vore si d'aquesta manera callen les males llengües.
Bé demane disculpes a tots per haver-me enfadat, però la gent aixina em posa dels nervis.
Visca la Banda!
Visca els músics!
Visca la festa i la feina!

Anònim ha dit...

Pren-te una tila, per favor.

Anònim ha dit...

Este comentari va dedicat al anònim que diu que tot son juerguetes.
Segurament no sabràs que eixos de les juerguetes perden moltes hores del seu temps de oci per a que Gata tinga una banda de música. Et convide a que vingues qualsevol divendres de l'any al nostre Casal, faga fred, ploga, etc. mentres tu segurament estas de sopaeta o gitat al sofà de casa mirant la tele eixos de les juerguetes estan assatjant.
Segurament tampoc sabràs que els dies de festes mentres tu estas fent la siesta o amb els teus amics, eixos de les juerguetes estàn a l'assaig per a que el dia 5 d'agost com cada any es fasa la revetla, i a l'endemà quan tots aprofiten per a recuperar les hores de son de festes, eixos de les juerguetes estan de bon matí fent el pasacarrer per a que tot el poble s'assabente que és el dia St. Cristo.
Segurament no has perdut un minut del teu temps en fer algo pel teu poble, però criticar..a la mínima. Et vull dir que eixos de les juerguetes estan molt orgullosos de ser de la banda del seu poble i aixó o pots comprovar a qualsevol actuació que aquesta banda fa a qualsevol poble de la comarca intentant deixar el pavelló ben alt per a que la gent diga "quina banda que te Gata".
Pot ser qui tingues que fer exàmen de conscíència eres tu i et puc assegurar que eixos de les juerguetes se les mereixen perque faran el que siga per a que Gata tinga una bona banda de música.
Visca la banda de Gata i visquen eixos de les juerguetes...i que duren.

Anònim ha dit...

Açò ja m'agrada més...!!! Pareixía que estiguereu adormits, sense fer cap comentari al blog. Està vist que només criticant-vos s'espavileu, d'ahí el meu comentari. Sé de sobra la unió i l'esperit que teniu. Sou la millor banda de Gata. Hala, va, escriviu moltes coses i que no tinga que fer més comentaris com el que he fet, que vos piquen algo, per a llançar-se a l'escriptura.

Vixca la Banda de Gata!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Tens la gràcia al cul!

Anònim ha dit...

i al cul desgraciat!!!

Anònim ha dit...

l'insult, la fòrmula més rastrera d'expresar-se, denota molt poqueta personalitat, el clot més fons on pot caure una persona, si és que es pot qualificar en aquesta terminología.

No tindre arguments per a demostrar les ideies i els conceptes que es volen expresar, recurrint únicament a l'insult, només es fruit d'una educació amb carències de tot tipus i plena de buits per omplir i modelar.

De res serveix formar part d'un col.lectiu com la banda, en el que, a conjunt i col.laboració de tots, construiu gran part de la cultura, si per l'altra part ho llances tot a perdre amb la violència psicològica que acabes de demostrar.

Cuida't en no fer els comentaris que fas i intenta en avant construir-los amb raonament.

Anònim ha dit...

un aplauso!!!

Anònim ha dit...

jo trobe que es un insult prou original...

Anònim ha dit...

hola!!! pascualet (director), ja hem vist la foto en la que ixes tu!! jejejeje menos xicones i mes banda, bandido!!!! de totes maneres eres molt bo,en les teues gracietes... jeje bueno que contes¿?¿? contesta algo i et direm qui som...adeu!!!