Pàgines

14 de febrer 2008

Tornem de vacances, i amb nova música...

Ja estem ací, després d'unes mini-vacances, més o menys merescudes. Tornem amb el cap ple d'idees, de propostes, de novetats, d'il·lusions... com sempre per millorar i fer d'aquest Blogspot una alegria per tota la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos i per al poble general.

En primer lloc voliem donar les gràcies a tots pels vostres comentaris i per respectar les nostres vacances. Sabem que l'espera ha sigut llarga, però ja estem ací de nou i ara, més que mai, esperem nous comentaris amb idees, propostes, preguntes... anem a fer Blog entre tots.

També, com no, agrair la màxima participació en les enquestes realitzades per l'administració d'aquest Blogspot. La veritat és que han estat d'allò més participatives, i un poc dubtoses. Per aquesta raó anem a estar una temporada sense fer enquestes sobre la música. No obstant, sí en farem per al músic de mes que d'ací poc temps ja podreu votar.

Però, com ja deureu haver notat, tenim música nova. Gràcies a l'enquesta realitzada la nova música és el pas-doble Rojosa del mestre Rafael Talens Pelló. Ací us deixem els resultats:


1a posició: Rojosa (amb 1578 vots, un 31,56% de participació)
2a posició: Tercio de Quites (amb 1527 vots, un 30,54% de particip.)
3a posició: Ragón Falez (amb 1135, un 22,7% de participació)
4a posició: My way (amb 578 vots, un 11,56% de participació)
5a posició: Aladdin (amb 120 vots, un 2,4% de participació)
6a posició: New York (amb 40 vots, un 0,8% de participació)
7a posició: Titanic (amb 22 vots, un 0,44 de participació)

D'aquesta manera queda tancada l'enquesta per escollir música. Enhorabona a tots els votants del pas-doble Rojosa i, com no, gràcies als 5000 vots que ha rebut l'enquesta en total. Seguiu participant en tot allò que fem.

L'últim que ens queda dir és que recordeu i tingau present la proximitat del I Cicle de Conferències de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, més avant us aportarem més informació sobre tot allò que va realitzar-se. De moment, podeu anotar-se ja en les agendes les dates que estan localitzades a la barra dreta d'aquest Blogspot.

Res més, gràcies per tot i tornem a l'atac, i ja sabeu...

FEM BLOG, FEM BANDA!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

propose que per a la pròxima enquesta, es fagen com abans, que sols es puga votar una volta i no 3000, que pareix que més de mitja gata estiga votant....

Anònim ha dit...

Ja era hora, xavals. Estavem enyorant-vos molt. Tornem a la normalitat, però, davant de tot, agraïr el vostre esforç per dur endavant aquesta tasca.

Anònim ha dit...

Propose que a la proxima votació de kina música volem escoltar estiga capricho español de Rimsky korsakov, ja que es una obra prou dificil i no estaria mal que l'escoltarem ja que anem a tocarla. a més si la escoltem tots, a l'hora d'assatjar ens resultara més facil, perque ens sonaran molt els passatjes i intentarem fero el millor que pufuem. a Pascual li agradara molt, vora un signe de preocupació en nosaltres, per fer-ho be. A més es una obra super xula. Bueno a mi màgrada molt. Ale Jordi, a pasar-ho be unes semanetes que ja ho hem tingut be de examens.!!!

sta nit despres de l'assaig ixim no? per a celebrar encara que siga la fi dels examens....

BESITOS AMUNTO!!aaaaaaaeeeeeeuuuuuuuu!!

*******Lidia********