Pàgines

02 d’octubre 2007

Octubre dedicat...

L'administració del Blogspot dedica una imatge al Músic del mes, pel fet d'haver nascut en aquest mes. Fins ara, sols hi havíem col·locat compositors, i la majoria ja fa uns quants anys que van desaparèixer del món musical. En aquest mes, hem pensat en canviar-ho.

I per això, deixem que aquest mes sigui aquest tenor italià el nostre músic del mes. I encara amb més raó li'l dediquem ja que ens va abandonar ara fa menys d'un mes... Un gran músic, amb una magnífica veu i que va donar la seva vida per la música, aquest art tant estimat per tots aquells que tenim alguna cosa a veure amb ell...

Des d'ací proposarem una enquesta perquè els nostres visitants escollisquen al pròxim músic del mes... això serà d'ací aviat. Mentrestant dediquem aquest mes, a l'il·ustre Luciano Pavarotti.

Ciao Luciano,

Fem blog... fem Banda!

41 comentaris:

Anònim ha dit...

luciano pavarotti...gran music...nestic segura!!
pero no le escoltat maii en alguna propaganda pero...¬¬


en fins...en les fotos de baix no isc casii...qe estaria fent??
XD



disabte concert bandeta, reunió comisió ii a benidorrrm!! ii dumenge al musicodrom ...disabte per la nit??
finalment man dit qe la montecarlo va dilluns a la xara...¬¬

aewwwww









Miirii,.^

Anònim ha dit...

Luciano Pavarotti... ell si que ho val...
té una veu impresinant! ! !
este dissabte a Benidorm Benidorm!


VISCA LA BANDA DE GATA. . .

Anònim ha dit...

este dissabte anem a calp!! sk a benidorm no dexen entrar als xikets. Anem a un altre lloc (x exemple a calp,jeje) i axina segur k stem tots junts

ximet ha dit...

Gaters i gateres quan vos pareix be fer la sopa conjunta d les dos bandes?? Jo havia pensat el disabte q ve, dia 13, si la majoria o (tots molts millor jeje) podeu eixe be sino ja posem una altra data. Si el dissabte aneu al final calp ens vorem per alli fent festa com no!!

Anònim ha dit...

Pavarotti?..... joder el proxim qui serà el Fary?

Anònim ha dit...

Que fem ste dissabte després de tocar???

Anònim ha dit...

este dissabte mon anirem de sopaeta i despres ja vorem on anem. este divendres ho podriem parlar entre tots, i axina lo que vullga la majoria.jo tinc igual on anar, pero a Gata vote que no. ale besets a tots.

Anònim ha dit...

jo opine de quedar-nos a benidorm i si als xiquets no els deixen entrar, que es queden al cotxe dormint

Anònim ha dit...

el qe a posat el coment...
si tu no fores majoret, no pensaries el matex...
tots tenim el matex dret a festa, es o no??
crec qe a benidorm tambe hi ha llocs adecuats per a mosatros, no??

en fii...
divendres ens vegem!!

Anònim ha dit...

un sobresalient pel comentari de dalt i un menys 1 pel de dalt d'eixe

Anònim ha dit...

El dissabte després de tocar a casa a dormir que ja ho teniu be.

Anònim ha dit...

açò, més que una banda de música, sembla que siga una banda de "reyes y reinas de la noche". A tocar i a fer nona, xavals!!!

Anònim ha dit...

Quins llocs hi ha a benidorm q puguen entrar xiquets de 13, 14 añs...??? Pubs cap, i no parlar de discoteques... Com no mos kdem a la mar als xiringuitos...

Anònim ha dit...

l'autobus amb el k anem cap a benidorm despres es kda o torna?? ho dic xk jo no em vullc kdar a benidorm, i crec k si algu ho vol fer k vaja amb cotxe,no?

Anònim ha dit...

propose a l'administrador, per a properes ocasions, mesos dedicats a grups musicals locals que estiguen en actiu (els grups de rock de Gata no tenen cap desperdici, Carcoma, A Kuadros, Catximba, Slot Machine) o que hagen marcat èpoques molt tendres que cal recordar en la història musical del nostre poble. Als vostres pares de segur que els ve a la memoria el grup "Folk ocho", format, entre altres, per Jaime Monfort "el dentista", Maties Monfort "el ginecòleg", Pedro Pineda, Mari Carmen la del quartel, etc.. Cal recordar, també la rondalla que, si no recorde mal, dirigía Ernesto Coloma i, de segur, n'hi han molts més que els vostre pares o iaios recordarán. Deixem un poc aquestos compositors i tenors "carcamaleros" que ja tenen rius de tinta escrits sobre la seua història. Només es una suggerència. Què us sembla?

Banda Blogspot ha dit...

L'administració del Blogspot vol respondre a una parella de comentaris anònims, simplement per informar-los...

El primer comentari "anònim" a respondre és eixe que diu si el pròxim músic que apareixerà al"Músic del mes" serà El Fary. Des de l'inici d'aquest Blogspot sempre hem procurat que eixes persones estigueren relacionades amb el món de la música clàssica (incloen-t'hi l'òpera, per supost...). Aquest tenor italià va ser una persona que tingué molt a veure amb la música clàssica, cantant obres des de Mozart, Verdi, Puccini... i un llarg etcètera. Si creus que El Fary deuria d'estar en el seu lloc, és una opinió... que és bona dir-la i saber-la. Però pensem que ell no tenia molt a veure amb la música clàssica, tot al contrari, si tenia a veure amb el flamenc fusionant amb el pop, etc.

L'altre comentari és aquell que justament tenim a dalt. L'anònim que proposà que parlem de grups locals, rondalles... etcètera. És una meravellosa idea i, d'ahí el nostre agraïment, l'únic problema és que en el "músic del mes" col·loquem un músic que va nàixer eixe mes. Si descobrirem quin mes van nàixer grups d'aquests ho col·locariem, però no és així. Si saps més informació i vols que la col·loquem envia'ns un e-mail a bandagatadegorgos@hotmail.com.

Cal recordar que aquest és un Blogspot d'una Banda de Música. No podem englobar totes les variants musicals, encara que farem el possible. En casos com el d'eixos grups, teniem pensament de col·locar-mos com a links musicals.

Res més, moltíssimes gràcies per tot!

L'administració del Blog

Fem blog... fem Banda!

Anònim ha dit...

molt ben dit blogspot, avore q san pensat estos... de fora vindran i de dins mos tiraran!

Anònim ha dit...

per a la teua informació, tinc que dir-te que no soc de fora; soc de dins i molt de dins. I, com deia, sols era una suggerència, res més.

Anònim ha dit...

ah, es que com ho has dit en anònim, perdona... jo si que soc de fóra, jajaja

Anònim ha dit...

en anònim, però sempre sense llaurant un marc constructiu, la intriga sempre genera més emocions, es a dir, es poden dir moltes més coses sense que la gent a qui no els importa puguen traure conclusions d'una persona en concret

Anònim ha dit...

perdó, rectificació del comentari de dalt. queda anul.lada la primera paraula "sense"

Anònim ha dit...

Senyor Blogspot jo vaig naixer al mes d'abril aixina que ja saps qui és el músic de eixe mes.

Anònim ha dit...

jajaja!!!

Anònim ha dit...

felicite a tots els músics de la bandeta; han fet un cocert meravellós en la plaça nova. Tanmateix vull felicitar a Pedro, que está fent un gran treball amb tots ells. A més, la llavor que estas deixant en la Unió Musical no es pot pagar a cap preu. T'anime a seguir endavant. Eres un gran músic de cap a peus, ademés de una gran persona. Felicitats.

Anònim ha dit...

Oleeeee!!! Vixca Pedro!!! Sense ell la banda no seria lo mateix!!!

Anònim ha dit...

vullc tindre un fill teu...

Anònim ha dit...

l'enveja només alimenta la impotència d'aquelles persones que voldríen poseïr les qualitats d'altres i saben que en la vida ho podràn aconseguir. Ho sent pels dos comentaris de dalt

Anònim ha dit...

he escrit el comentari q diu sense pedro la banda no seria el mateix, no ho dia en males intencions, ho dic perquè ho pense així, sq asi cada u enten el q vol... pot ser el q te enveja sigues tu

Anònim ha dit...

si es així, vull que aceptes les meues més sinceres disculpes; tots tenim dret a equivocar-nos. Vinga, ànim a tots per a seguir creixent.

Anònim ha dit...

Hola!!!! bona nit a tots!!!! no se pq pro l'orella de lordenador em pitava.....piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
xdxd
wenu no res, q moltes gràcies pels comentaris aquestos, la veritat que de ves en quan alegren a un, i més ara, després de tota la faenata de la fira... jejeje
també m'alegra saber que li va agradar a molta gent, a mi també: per això, gràcies musics, vaig disfrutar com un xiquet en el concert, i sé q molts de vosaltres tb. tb vuic felicitar al public per anar i estar obert a qualsevol obra, al fi i al cap, la música esta per a transmitir-se i gaudir d'ella.
A tot això tb he de dir q soc conscient q "tot no es de primavera", se que hi ha moltes coses millorables,i promet q seguiré treballant tant per ser una millor persona, com un millor músic! ! ! per descomptat, q amb la vostra col.laboració...
En quan a que sense pedro la banda no seria el mateix, pregunte: i sense qui la banda no seria la mateixa? tots contribuim a que la banda emprenga un camí o un altre, al fi ial cap, som una banda. Si sense mi, la banda no seria el mateix, he de dir q jo sense la banda, tampoc seria el mateix... per tant, gràcies per ser com sou, i gràcies per brindar-me la possibilitat de passar eixos ratets junt a vosaltres ja q son els q segon a segon i minut a minut van fent que dins del nostre cor naixca la il.lusió per fer allò q ens agrada fer: transmetre la música i tot el que ella compran arreu d'allà on nem!

GRÀCIES

PD: i ara a momir, q ja ta be per a hui. cuideu-vos ;)

Anònim ha dit...

MOLT BEN DIT...!, esta clar que sense Pedro la banda no sería el mateix, pero pense que en mes cuantitat o en menys,i cadascú de la seva manera, tots aportem els nostres granets d´arena a la banda...i fa que siguem com som...
i estar lo units que estem...
SOU DE PUTA MARE..!

Anònim ha dit...

Anònim no, soc Mari Pas la dessertora... però... la vida és així i si no passa res... fins després de Pascua.... no sé com rodaran les coses.
Vosaltres a seguir amb el vostre ritme i no el canvieu per res que quant torne vull seguir fent festa amb vosaltres....
Al aplec m'ho vasc passar de categoria.... de veres.... tots un pinya...
Gema!!! Carmen!!! Tere!!! besaetes i una abraçada..
Dew companys..
MMMMMMMMuuuuuuuuuaaaaaaaaassssssssskkkkkkkkkkkkkk!!!

Anònim ha dit...

però, on collons està Mari Pas? Algú que m'ho diga, si us plau, que no tinc ni ideia.

Anònim ha dit...

Mari Pas la dessertora...jajaja!!! Torna pronte que ja et tirem a faltar!! A sta. Cecilia ten vens els 3 dies amb nosaltres!! Besaetes!!!

Anònim ha dit...

Carmen!!! L'altre dia volia cridar-te... He vist unes fotos teues.... ja ja ja!!! molt bones, disfrasà de novia... tindries 11 anys... molt bones
A sta Cecilia aniré el diumentge a dinar... no faltaré no patisques...
Aleee pues a passar-ho be......
besaetes....
Per cert Carmen dona-li la foto a Jordi per a que la canvie...
Mari Pas

Anònim ha dit...

ei Mari Pas!!! com k m'has vist disfressà de novia? no seria jo xk no em sona haver-me disfressat d'axo, ja em mostraras exes fotos. I no patiskes k dema li enviaré la foto a jordi xa k la canvie. Cuidat moltissim!!!

Anònim ha dit...

mireu no el conec pero si el coneguera segur que li demanava dines.

Anònim ha dit...

Mari Pas!!! Volem voret als 3 dies, no asoles la dinà del dumenge, q has estat tot l'any curranteu com tots, i teu mereixes com tots aquests 3 dies! Axina q vull voret a tot, sino nirem a ta casa a x tu! I dsprés de Pasqua así atravolta!
Besets
Gemma

Anònim ha dit...

Mari Pas!!! no ens pots faltar! A Sta Cecilia els 3 dies et volem voret. Xiques!!!ja esteu preparaes x anar a l,euforia a vore ki guanya la barca?Bueno... si es pot dir barca.jeje...B7S

Anònim ha dit...

A un campament d'Alcalalí, tindries uns 10 anys.....
Aixó d'anar els tres díes m'ho pensaré, no ho tinc molt clar
Dew campetxanes...
Si tere si, però tindrà que ser un navío perque la barca ens va eixir algo xicoteta....
Dewwww, Mari Pas

Anònim ha dit...

no era jo la novia!! encara k parexia...la novia era maria signes,jeje. Bueno axo de k no tens clar si vindre els 3 dies no es axina, tu ten vens els 3 dies xk com be diu gemma teu has currat tot l'any i teu merexes com tots!!