Pàgines

08 d’octubre 2007

Entre feina i feina...

Després de recuperar-nos del ja famós Aplec de Bandes a Pego, la nostra societat musical ha continuat amb la seva feina. I així ho va fer el passat dissabte 29 de setembre al nostre poble per la celebració de la festivitat de San Miquel. Després de tocar a la processó, un grup de músics anaren a sopar per després rematar la feina ballant a la plaça Nova i al rock de Jesús Pobre.

També el passat dissabte dia 06 d'octubre la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos estigué present a la festivitat de Moros & Cristians de Benidorm. Allí desfilarem al so de la marxa mora "Éxodo" i quan vam acabar ens anarem a sopar al bar "Arraval" ja en el nostre poble.

Per acabar aquest "mini-inventari" de les coses fetes durant aquestes setmanes cal mencionar que el passat diumenge 07 d'octubre un grup de músics participaren a la "IV Fira Gata al carrer" en el Musicódrom. Allí, entre altres coses, crearen instruments per als més menuts, contaren un conte musical per als xiquets i xiquetes allí presents, feren demostracions amb instruments, vengueren loteria i Cd's de la Banda... i un fum més d'activitats, totes relacionades amb això que uneix tot músic: la música!

Fem Blog...fem Banda!