Pàgines

05 de setembre 2007

Novetats...

Si fa pocs dies informaven sobre el retorn al treball d'aquest Blogspot, dos dies després ja anunciem una novetat important.

Per fi s'ha acabat l'apartat de músics "Flautes". Esperem que siga agradable per a tothom i que si hi ha cap queixa o sugerència ens ho feu saber. Si hi ha alguna fotografia que no agrade l'administració del Blogspot recomana que n'envieu una a la nostra direcció d'e-mail i nosaltres la canviarem sense problemes. Ara bé, si no s'envia no es canvia! La resta d'apartats estan contruint-se a poc a poc, demanem màxima paciència, sobretot per l'apartat "Clarinets", un apartat llarg i difícil de fer.

Recordem també que pròximament podrem gaudir tots de la segona edició de "Tots tenim un passat...", així que podeu començar a tremolar.

Fins a la pròxima...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixina m'agrada senyor administrador, que tornes amb gana de eixes vacances, no molt merescudes.

Anònim ha dit...

és una opinió com una altra, no obstant... ki eres tu per decidir si una feina gratuita, es mereix o no, unes breus vacances de 2 setmanes durant tot l'any?
NO ESTIC D'ACORD EN TÚ (ha quedat clar, no?)
no teu prengues a mal, però reflexiona un poc sobre el que t'acabe de dir...

Anònim ha dit...

VISCA L'ADMINISTRADOR!! VISCAAAA!!

Anònim ha dit...

d'aci uns quants anys una banda de flautes!!

aneu aprenent a tocar piano perque sino,...

Anònim ha dit...

Tota la vida em tingut vacances d'estiu. després de San Cristo teniem vacances fins San Miquel. l'any passat ja no van tindre (malament) i enguany soles 2 setmanes. Tots ens mereixem descans i més una faena que la fem per gust i no per el que paguen.