Pàgines

07 de setembre 2007

Algunes fotos que s'havien perdut...

Ací us deixem unes quantes fotografies de sopades i sobretot de les ja famoses Carrosses de Festes 2007. Han arribat amb un poc de retard però no patiu... perquè mereixen molt la pena!!

Visca la nostra Banda!

Una copeta després d'algun assaig...



Una "sopaeta" després dels Moros & Cristians de Xàbia...

Una bona festa per al dia de les Carrosses...








I és que allà on anem... sabem fer un bon espectacle!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bones les fotos!Vixca mosatros!

Anònim ha dit...

que guai el dia de les carroses, som uns cracs!! ole mosatros, l'any que ve mes i millors!!

Anònim ha dit...

ja era hora que tots ens vestirem igual de una vegada, no com abans que les flautes es vestien al seu rotllo. pero encara hi ha discriminacions, i uns es vesteixen de quets, els altres de bous, etc..... Que pasa?
Pense que la banda tocaría anar de músic, que no esta eixint de ninguna carrossa. Que l'ajuntament paga perque toque com a banda del poble, darrere de la carrossa de la reina i que no toque com a comparsa de carrosses, per aixo estan les xarangues que fan el paripé. Després diuen els de la directiva que no poden demanar més diners perque es trenca la botella. Normal..........

Anònim ha dit...

JA JA JA JA

Anònim ha dit...

q poques carrosses has vist tu, xe...

Anònim ha dit...

a cas has parlat en l'Ajuntament per a vore per a que li paga a la banda el dia de carrosses? No has donat ni tan sols una raó per a que no tornem a disfressar-nos, digues-ne almenys 3 o 4 i convenç a la major part de la banda perquè crec que tens les de perdre... a més, tan mal ho vas passar el dia de carrosses? o es que t'ho vas perdre? pot ser enveja?