Pàgines

09 de juliol 2011

Demà Concert del soci 2011...

Com els vam anunciar en anteriors publicacions, demà diumenge 10 de juliol a les 20.00h. en el parc de l'Arraval, baix el Centre Social (zona del barranquet), tindrà lloc el tradicional Concert del soci que ofereix sempre per aquestes dates la nostra estimada Banda Unió Musical de Gata de Gorgos.

Aquest any és especial perquè comptarem amb la presència i l'art del jove prodigi a la trompeta, Rubén Simeó. Simeó ha sigut reconegut internacionalment com un prodigi i, des dels huit anys, ha anat aconseguint importants premis nacionals i internacionals gràcies al seu talent musical i a una carrera concertística brillant que fou reconeguda el passat 2008 amb el Premi Europeu per la Cultura. Sense dubte un convidat d'honor per a un Concert molt especial.

Així que recorden, demà tenen tots una cita a les 20.00h. amb la nostra estimada Banda Unió Musical de Gata de Gorgos i el talentós Rubén Simeó, en el parc de l'Arraval, baix el Centre Social.

Cal recordar també que hi haurà a la venda el CD del jove trompetista qui, en acabar el Concert, signarà i dedicarà personalment tots aquells discs que el públic demane.

Ens veiem tots demà en el Concert del soci 2011.