Pàgines

30 de juny 2011

La Banda Juvenil es refresca per l'estiu...

Com tots ben bé saben la Banda Juvenil de Gata de Gorgos és una agrupació molt important en el desenvolupament de l'aprenentatge musical dels més joves del nostre municipi. Des de fa molts anys són moltes les actuacions i concerts que han dut endavant de la mà dels seus diferents directors. Ara bé, com en la Banda de Música, els i les joves de la "Bandeta" també tenen els seus moments d'esbarjo per descansar del dur treball de tot un any.

Com l'administració d'aquesta pàgina té en gran estima aquest jove col·lectiu ací vos deixem una imatge, que com diu el refrany val més que mil paraules, d'un moment de diversió d'aquests joves. Aquesta està pressa en el mític parc aquàtic d'Aqualandia, ubicat en la localitat de Benidorm. Alguns components de la Banda Juvenil, acompanyats pel seu director, en Pedro Vte. Caselles, i membres de la Junta Directiva i acompanyants van passar un inoblidable dia en el parc el passat dilluns 27 de juny del 2011. Molts moments per riure i jugar amb l'aigua fresca, un bon element per sufocar la calor d'aquests primers dies d'estiu.

Aprofitem l'ocasió per informar-los que si volen gaudir de la música d'aquests/es joves músics tindran una bona ocasió el pròxim dimarts 5 de juliol a les 19.30h. en el Casal de la Música perquè tindrà lloc el Concert d'Intercanvi de la nostra Banda Juvenil amb la Banda Juvenil de Pego. La joventut gatera ja va anar a terres pegolines per fer el seu Concert d'Intercanvi i ara és l'oportunitat de gaudir de la bona música en les nostres terres. Així, aprofiten l'ocasió per assistir a aquest concert emmarcat dintre de la campanya d'Intercanvis musicals organitzada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).

Des d'ací felicitem a tot el col·lectiu de la Banda Juvenil, al seu director i els directius de la Junta Directiva que fan possible que aquesta jove associació continue dia a dia amb les seues activitats, per incentivar i ajudar a fer música en el nostre municipi. Esperem que, tant durant aquestes vacances, com en l'obertura del nou curs tinguem nous motius per estar orgullosos dels i les joves músics del nostre poble.