Pàgines

04 de juny 2010

Consideracions al respecte de les samarretes...

Després de l'onada de comentaris de l'anterior publicació respecte les samarretes festives, què commemoren el 140è aniversari de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, la Junta Directiva s'ha posat en contacte amb l'Administració de la pàgina web de la Banda per fer una sèrie de consideracions al respecte i algunes modificacions.

Degut a que s'han publicat queixes anònimes (o fent referència a la seua condició de soci) respecte la poca difusió a l'hora de poder presentar un dibuix candidat, la Junta Directiva disposa que totes aquelles persones que ho desitgen, músics, socis o amics d'aquesta associació, poden presentar UN DIBUIX PER COMMEMORAR EL 140 ANIVERSARI. Qualsevol persona que ho desitge podrà participar amb el seu dibuix. D'aquesta manera s'obri un nou període de presentació de dibuixos, els quals s'hauran de donar a algun membre de la Junta Directiva abans del 8 de juny del 2010. El període és breu, però el temps juga en contra de les samarretes.

Una vegada rebuts tots els dibuixos es procedirà a obrir-se una NOVA ENQUESTA per a l'elecció. En aquesta enquesta podran votar novament totes aquelles persones que visiten la nostra pàgina.

Aprofitem l'ocasió per agrair l'efervescència que ha tingut aquesta pàgina web durant els darrers dies. No obstant, cal tenir present que l'anonimat i els comentaris no són la millor via per exposar queixes respecte temes que pertoquen a aspectes interns de l'associació musical què tant estimem. Aspectes entre socis i directius han de ser resolts en les assemblees què es convoquen i què, malauradament, són molt escasses de públic, sobretot de socis no músics. Per tant, esperem que aquesta "polèmica" també servisca per trobar-nos tots per debatre i parlar en assemblees o esdeveniments més adients.

Moltes gràcies per la vostra participació i esperem continuar tenint la vostra col·laboració en qualsevol tipus d'esdeveniments.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

MOLT BEN DIT, SI SENYOR

Anònim ha dit...

Mare de Deu, i tot per unes simples camisetes!

Si molta d'aquesta gent posara el mateix interes comentant com anant a assajar...

Anònim ha dit...

Aplaudisc mil i una vegada els dos últims comentaris de l'entrada anterior, m'he quedat aborronada. Els socis s'estan queixant que si els pugem la quota enguany.... de veres penseu que la paga que pagueu és excessiva per tot el que la banda vos torna? Assagem divendres per la nit (si no tots, la gran majoria) per a oferir-vos concerts tant a vosaltres com al poble, a les comunions passem a pels vostres fills i filles, estem en processons acompanyat al patró, al crist o a qui faça falta, estem en actiu totes les festes anant a assajar mentre tot el poble està als bous... i seguiu queixant-se perquè trobeu una quota excessiva? Es suposa que els socis els agrada la música i fruir d'ella i nosaltres, com a banda que som, disfrutem creant-la per a nosaltres i per a tothom que li agrade gaudir-la, siga qui siga, però sempre, en especial, per a vosaltres els socis.
Em sembla totalment indignant, apart, com s'ha tractat a les persones que han fet els dibuixos, que sense cap recompensa han dedicat part del seu temps per a tenir un dibuix per a unes samarretes.
Ens done l'enhorabona, tant a mi com a tots els membres de la banda, per fer que aquesta associació puga perdurar molts anys més.
VISCA LA BANDA DE GATA! VISCA SANTA CECÍLIA!

Anònim ha dit...

jo soc soci de la banda i no m´he fet soci per a que em regalen una camiseta, o per a que la banda passe a per el meu fill en comunions, jo soc soci perque magrada escoltar a la banda quan passa per baix de ma casa anunciant dies alegres, dies de festa , i perque es una de les millors associacións culturals d´aquest poble , i m´agrada pensar que forme part d´aquesta magnifica familia encara que no siga tocant un instrument ,pero si col.laborant en una xicoteta quantitat de diners a l´any...

aixina pense jo... i pense que molts socis...

"el músico vengadorrrrr" ha dit...

com està tornant-se el món... als socis els preocupa que els músics ens fem una samarreta, i els dona igual que la marimba estiga CORCÀ... vaja, vaja, vaja...

Anònim ha dit...

va pareu ja de dir animalaes.... perfavor....

Anònim ha dit...

vec que ja no comenta ningú, supose que és perquè tots els que vau criticar ara esteu dibuixant...

Anònim ha dit...

jajaj, que bona... man comentat que no poden donar abast dels dibuixos que estan recibint...

Anònim ha dit...

Ufff...quina suada!!! Ja he acabat el dibuix. Tenies raó, Anònim, estavem dibuixant. Per uns dies hem deixat de criticar; tot es necesari, inclòs criticar, gracies a lo qual al menys s'han escoltat les nostres queixes i propostes. Ara una pregunta: on tinc que presentar el dibuix???

JESUSET "EL DE LA PERCUSSIÓ" ha dit...

Dona´l a KIKO ...PERO DONAT PRESSA
QUE PENSE QUE JA HA PASSAT EL PERIODE D´ENTREGA.

Anònim ha dit...

Collons!!!, en costarà criticar altra volta.

Anònim ha dit...

dexeuseu estar ja...

Anònim ha dit...

Tens tota la raó. Ja n'hi ha prou. Anem a ser seriosos.

Anònim ha dit...

Commemorar 140 anys de qualsevol tipus d'associació i en aquest cas de la Banda de Música de Gata no es qualsevol cosa i es mereix tot els respectes en tots els seus sentits.

Es clar que per la majoría de músics joves que formeu ara la Banda de Música, que no teniu ni punyetera ideia del que representen 140 anys de la seva existència, només us importe portar una samarreta amb qualsevol borriganxo que, per a fer-se quatre cubates i vetlar tota la nit, aneu sobrats i no cal més. Però aquest esdeveniment va molt més enllà del que vosaltres pugueu pensar que només pot ser fruït d'una nit de marxa i poc més.

Res, ni el més mínim detall del que envolta aquest aniversari deu deixar-se a la lliure elecció dels més jovens, simplement perquè encara no tenen la suficient experiéncia per respondre davan aquest tipus de commemoracions. El pas del temps els farà que arribe la seva hora.

Ara cal que els més majors es posen a reflexionar un poquet i que es lleven del cap la ideia de que qualsevol anagrama pot servir. Ja que buscar algo seriós (i al dir seriós vull dir algo de qualitat) que quede per a la posteritat, aprofitant que mai s'ha fet cap celebració d'aquest tipus.

Pels jovenets, ja arribarà Sta. Cecilia i tindràn temps de fer tots els dibuixos que facen falta.

Anònim ha dit...

Pense que qualsevol músic de la banda siga jove o més major sap que significa 140 anys, aquesta banda hui en dia està formada per joves, i això no significa que no sapiam apreciar el que tenim.

Anònim ha dit...

Estic quedant completament flipat,en alguns comentaris en respecte a les paraules d'alguns Socis de la banda...és preocupeu per si la banda es gasta dines en unes samarretes o en cualsevol cosa i no penseu en els instruments que estan picats,en les marimbes corcaes etc...crec que en ves de queixarse deurieu alegrarse,ya que la banda acudix a tot el que fasga falta i esta en actiu sempre...pense que es una falta de respecte als músics que toquem en aquesta.Deurieu estar orgullosos ja que fa 140 anys de Banda i tots no poden diro..aixina que degeu apoyar-nos.Com ben bé han dit per ahi,en comunions nem a per els vostres fills o filles,hi ha un concert del soci etc...
Ajudeu a la Banda i apoyeula en tot,que al fi i al cap,es ella qui dona algria per els carrers de gata en provessors.Visca la banda i visca els músics!

Anònim ha dit...

Al soci preocupat cal dir-li que les samarretes se les paguen els músics de la bujaca, en cap cas la societat musical paga les festes i les burreres.

Si els músics anem de festa es perque abans hem estat treballant, entenga's tocant com el primer a les 9 del matí pel poble un dia de Pasqua o el dia 6 d'agost sense pràcticament haver dormit.

Així que tranquils, que qui es guanya els diners se'ls pot gastar com li rote.