Pàgines

29 de juny 2010

140 anys donant la nota, amb dibuix!!

Després d'una enquesta ben renyida i amb molts votants ja tenim el dibuix guanyador, què serà la imatge de les samarretes dels músics en commemoració als 140 anys de la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. El guanyador ha estat aquest dibuix:




Cal esmentar l'elevada participació per part dels tots usuaris, la qual cosa ha donat el resultat de 143 vots durant els dies què l'enquesta ha estat en funcionament. Ací us deixem l'escrutini total i final de la votació:

Dibuix núm. 8 (54 vots, 37% de participació)
Dibuix núm. 7 (32 vots, 22% de participació)
Dibuix núm. 3 (26 vots, 18% de participació)
Dibuix núm. 2 (15 vots, 10% de participació)
Dibuix núm. 9 (5 vots, 3% de participació)
Dibuix núm. 1 (4 vots, 2% de participació)
Dibuix núm. 5 (3 vots, 2% de participació)
Dibuixos núm. 4 i 6 (2 vots cadascun, 1% de participació)

Des d'aquestes línies volem agrair a tots els participants els seus dibuixos, així com a totes les persones que han participat activament en aquesta enquesta. Moltes gràcies a tots per la vostra participació sense la qual res hagués pogut ser possible.

També volem donar l'enhorabona al dibuix guanyador així com al seu creador. Enhorabona a Jesús Yáñez, músic de la nostra Banda, i autor del dibuix què ha aconseguit més vots. Des d'ací l'Administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos et dóna la més sincera enhorabona.

A partir d'ara els 140 anys de la Banda tenen ja una nova imatge. Gràcies a tots!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Jesus!!

Anònim ha dit...

Enhorabona Jesús!!!

Anònim ha dit...

Aaaaaaaa.....chissss!!!!, Jesús!!!