Pàgines

13 de gener 2009

Temps de descans...

Després de la intensa feina realitzada en la publicació d'algunes fotos i vídeos sobre Santa Cecília 2008, l'administració de la pàgina web de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos es pren unes setmanes de descans en les quals prepararem noves publicacions de fotografies sobre les festivitats de la Banda, així com estem a punt d'aconseguir fotografies sobre el passat Concert de Nadal.

De la mateixa manera també estem gestant la possibilitat d'algun nou apartat per enrequir encara més aquest espai internàutic, així com també s'està preparant alguna publicació del nostre estimat apartat "Tots tenim un passat..." o altres novetats interessants. Com no, el més aviat siga possible s'intentarà posar als nous vinguts de la Banda en els seus respectius apartats instrumentals, però demanem paciència ja que fins que no tinguem fotografies de tots no podem avançar.

Us agraïm com sempre la vostra comprensió i demanem que sigueu pacients per veure les noves publicacions. Com no, recordar-vos que l'adreça electrònica està per al vostre servici, que si voleu unir-se al club de l'administració de la pàgina web ben bé podeu i que s'acaba el termini per inscriure's en el TALLER D'ART SONOR, així que no feu tard.

Moltes gràcies i bona sort a tots aquells estudiants i músics que estan ara en època d'exàmens o a punt d'iniciar-la.