Pàgines

10 de gener 2009

Nou apartat en la web...

Les novetats van que volen últimament i encara no han parat. Ara, a partir d'aquest mateix moment, ja podeu gaudir en aquesta pàgina web d'un nou apartat dedicat a tots els músics i a tots els nostres visitants. Es tracta de la Videoteca de la Banda un espai on podreu veure tots els vídeos inèdits així com aquells vídeos que ja s'han publicat alguna vegada en aquesta pàgina web. De moment sols en tenim alguns però anirem ampliant el catàleg.

També us volem informar que en eixe nou apartat, en el qual podreu accedir a través de la barra dreta de la pàgina web o picant en aquest vincle (http://bandagatavideos.blogspot.com), ja es troben els primers vídeos inèdits de Santa Cecília 2008. Tots ells han estat preparats per la nostra estimada productora "Leocadio SB Produccions" amb molta estima i sense ànim d'ofendre a ningú. Us preguem que els mireu en els millors ulls i espereu a la publicació d'altres nous vídeos!

Com sempre agraïr la vostra perceverància i esperar que us agraden totes les novetats. Ara, a passejar-se per la videoteca de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos i a comentar!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

IXC A 51 FOTOGRÀFIES DEL DIVENDRES 21! jajajajajajaj com es nota que una càmera era la meuaa..
VISCA LA BANDAAAAAAAAA!

Anònim ha dit...

I jo no isc a cap!!! Mare de Déu senyor aço aço aço no pot ser!!!

Visca la banda i visca els músics

Anònim ha dit...

no ixes a cap? avore si no estaves! jaja

Anònim ha dit...

si que estava, no se perque no isc, una llàstima, seu perdut una gran bellesa

Anònim ha dit...

AÇO SI K HA ESTAT BÉ... no es k no tinga jo una gran bellesa, ke la tink, però k un altre conteste per la meva part... eso si k no! Ui ui ui a vore k fem , perk si ens sentim aludits per algo k no hem fet igual és k no tenim prou memoria i en la banda tot som joves axina k festeu mirar k axo no és normal....

De totes maneres, visca la banda i visca jo!!! homre ya!!!!!!!

Anònim ha dit...

com està l'assunt?

Anònim ha dit...

per favor intenteu no beure cap beguda alcohòlica abans de escriure ací...

Anònim ha dit...

no hem begut res, k es pitjor!