Pàgines

24 de novembre 2008

Una Santa Cecília més...

El temps avança i els records perduren. Com cada any ja s'ha acabat una Santa Cecília més i els moments viscuts són per no oblidar. La festivitat a la nostra patrona ha estat amenitzada per una Banda unida i plena de ganes de bona festa.

Des d'aquestes línies l'administració del Blogspot vol agrair a totes les persones assitents com a públic al "II Festival de Bandes Juvenils al poble de Gata" o al sopar del Canor. La participació i recepció del poble en aquestos dies és important, així com la comprensió per les molèsties que es puguen causar. Així, després d'un cap de setmana de festa ara queden moment inesborrables en els nostres cors i ments.

A partir d'avui l'administració del Blogspot comença amb la recol·lecció de totes les fotografies i vídeos d'aquests dies. Com molts sabeu, els procés és lent i difícil per això tardarem un temps en publicar totes les fotografies. De la mateixa manera advertim que algunes imatges poden ser una mica "perilloses", però com sempre es diu "qui no vulga pols, que no vaja a l'era". Lògicament, sempre posarem les fotografies des del nostre més sentit humorístic i amb l'estima que tenim cap a tots els músics de la Banda.

De la mateixa manera us informem que d'ací poc temps anirem fent noves publicacions de les nostres edicions particulars, coses noves, enquestes, música... Com no, esperem totes les vostres imatges dels dies de Santa Cecília. Ja en tenim algunes, però necessitem totes per poder fer una bona selecció. Com tots els anys, els "novatos" són aquells que estan segurs que van eixir fent les "millors caretes". Ara bé, segur que enguany hi haurà més d'un amb una bona cara...

Finalment, donar les gràcies a tots aquells que entren en aquesta pàgina cada cert temps i ens deixen un comentari, perquè aquesta publicació va dedicada a tots vosaltres ja que aquesta és la publicació número 100. Ens alegra moltíssim arribar a aquest nombre, però la nostra meta continua endavant.

Enhorabona a tots els músics de la Banda per la gran celebració de Santa Cecília 2008 i que no pare mai la bona música i la bona festa!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Hui tens un poc de disgust...un any esperant esta festa i en no res ha pasat.!! Vull felicitar als protagonistes del ball de Grease i als 4 fantasmes per fer-mos passar un ratet tan bo el divendres. Ho vau fer molt be.!! Donar-li les gracies a Jaume per celebrar la Santa Cecilia en tots nosaltres i fer-mos passar eixos ratets tan bons..com la canço que ens va cantar en el karaoke,...ho vas fer molt be!! I com no, felicitar a tots els de la junta directiva que han possat tanta il·lusió i treball per organitzar este fi de setmana que any darrere any no podem oblidar. Ahh!! i hem deixe a una personeta molt important en aquesta Santa Cecilia!! Exe presi, exe presi oe, oe!! Eres genial Toni, no hi havia millor president!! ENORABONA!! I gracies a tots aquells que ens van obrir les portes de sa casa la nit de l'aurora i ens van oferir les seues limosnes!! Entre tots hem fet una Santa Celia inoblidable!!

VISCA LA MÚSICA
VISCA LA BANDA I COM NO!!
VISCA SANTA CECILIA!!


...Lidia...

Anònim ha dit...

PERFECTE COM SEMPRE!

BONA FESTA...!

...AMB BONA COMPANYIA!

VISCA LA BANDA DE GATA!

(AH! Està molt ben pensat el canvi del dinar del diumenge al sopar del dissabte, resulta molt més!)


RoSeR

Anònim ha dit...

Hola a tots,la veritat es que si que tagarra un poc de disgust.Tot lany esperant i bufff! en un obrir i tancar d'ulls ja ha pasat.Encara que meu he pasat molt be tinc que dir que a mi magrada mes el dinar dumenge,com sa fet sempre,ja que la misa resulta molt mes si canta el cor i nosaltres descansem(no es que nosaltres no ho fajam be...jeje) perque santa cecilia no es nomes la festa de la banda.A Gata hi han mes agrupacions musicals i es millor que la misa siga una cosa conjunta.També tinc que dir que enguany ha caigut be,pero l'aurora es te que fer com marca la costum la matinà de santa cecília,pero com cuasi mai cau fin de semana crec que deu ferse el dspte x la nit, es a dir la matina de la misa.Si no es fa així no crec que tinga sentit ferla.

Un salut!! VICA LA BANDA!!!!

Anònim ha dit...

Una cosa no és incompatible d'altra. És pot parlar amb el cor, i fer els dos conjuntament la misa junts el dissabte per la vesprada. Crec que amb això estariem tots d'acord. No té per qué ser banda-dissabte, cor-diumenge. No, l'any que ve ho parlem i ho fem junts. Però el dissabte si pot ser.

Anònim ha dit...

A mi personalment, també m'ha agradat més la missa dissabte així diumenge ja fa festa qui vol ( o a qui li queden forces)...

i... enhorabona per la santa Cecília que hem celebrat aquest any a sigut impresionant!

Anònim ha dit...

L'oboe i el bombardi no tenen assatjos parcials???pos ale que s'en vajen a festejar!!no vos volem.jeje.

Anònim ha dit...

Cada dia estic més orgullosa de formar part d'aquesta banda. Gràcies a tots per aquestos dies inoblidables.

Anònim ha dit...

Jordi a la proxima publicació d'assatjos a vore si ens poses a nosaltres també en els assatjos parcials. Perquè el comentari de dalt te molta raó. No estem en cap de parcial!!

Firmat: L'oboè i el Bombardi.jej

Anònim ha dit...

xiquets, si no escrivim algo ens avorrirem. Va, home, que ara ve nadal i aquest blog té que animar-se. Oblideu-se de les carabasses que el trimestre que ve serà un altre trimestre i ho prendrem amb més gana. Ara a escriurer al blog i a contar-mos coses.