Pàgines

12 de novembre 2008

Programació Santa Cecília 2008...

Com cada any, arribades aquestes dates comença a asomar-se el fred pels racons del nostre poble, el calendari ja va camí a el seu final i, en matèria musical, la festivitat de la nostra patrona també està ja molt pròxima. Com sempre, el Blogspot de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos vol informar a tots els músics del programa d'actes que la mateixa Banda ha elaborat per commemorar un any més la festivitat de Santa Cecília. Aquest any tenim un programa molt complet i dividit en quatre dies. Ací us el deixem perquè tothom puga ser partícep d'ell.

Resum del programa d'actes en honor a Santa Cecília:

Dissabte 15 de novembre (Concert i Sopar):

A les 17h. Concentració de tots els músics de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos en el Casal de la Música per eixir en cercavila a la recollida dels nous membres que enguany entren a formar part d'aquesta associació més que centenària. Ell són: Albert Pérez (percussió), Rubén Torres (percussió), Ivan Escrivà (trompa), Miguel A. Boronat (trompa), Celia Pedrós (flauta), Elena Pons (flauta), Sonia Cardona (flauta), Daniel Pedrós (clarinet) i Pepe Pedro (trompeta).

A les 20h. Concert de presentació del nou director de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Aquest Concert estarà dividit en dues parts. La primera d'aquestes correrà a càrrec d'un grup de tubes del Conservatori Superior de Música "Òscar Esplà" d'Alacant amb un programa sorpresa. La segona part estarà realitzada per la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos, amb el seu nou director Jaime A. Signes, què interpretarà tres obres: "Fandango Fantasy" de Hans van der Heide; "Cançons de Mare" de Rafael Talens i "Bee Cee Bee Gee" de Terry Kenny.

A les 22h. Sopar de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos en un esplèdit restaurant gater. Allí, com cada any, es farà festa de la bona amb música espontània i diversió assegurada. Recordem que era en aquest sopar on es procedia a l'antiga col·locació de les "L" als nou vinguts. Enguany sembla que la "crisi" no farà possible aquesta tradició.


Divendres 21 de novembre (Concert, Sopar, Disfresses i Aurora)

A les 18h. Cercavila de la Banda Juvenil de Gata de Gorgos per inaugurar el "II Festival de Bandes Juvenils de Gata de Gorgos".

A les 19,30h. Inici del "II Festival de Bandes Juvenils de Gata de Gorgos" amb les Bandes Juvenils convidades i l'amfitriona. Actuaran de la següent manera, en primer lloc la Banda Juvenil de Tàrbena sota la batuta de José Ángel Sendra Sifre i amb el següent programa:
- "Sylli Scales" de Jan de Hann.
- "Els Poblets" (PD) de Miguel Torrens.
- "Maxi & Mini" de Jan de Hann.
- "Sor Tomaseta", popular mallorquina, Sta. Margarida.

Posteriorment actuarà la Banda Juvenil de Poble Nou de Benitatxell sota la batuta de Toni J. Català amb el següent programa:
- "Cavallers" (marxa cristiana) de Toni J. Català.
- "1492 Conquesta del Paradís" de Vangelis.
- "Ben-Aviar" (marxa mora) de Toni J. Català.

En tercer lloc actuarà la Banda Juvenil "La Democràtica" de Pedralba sota la batuta de César Rubio Gisbert què interpretarà el següent programa:
- "Manolete" (PD) de P. Orozco i J. Ramos.
- "Anniversary Marcha-cha" de Jef Penders.
- "Fiesta en la caleta" de J. Teixidor.

Finalment, i per tancar el Festival, actuarà l'amfitriona Banda Juvenil de Gata de Gorgos sota la batuta de Pedro V. Caselles Mulet amb el següent programa:
- "Jose Luís Valero" (PD) de José Teruel Vidal.
- "Rihanna" de Juan Villodre.
- "La Storia" de Jacob de Jan.
- "La Aurora", popular entre els músics i arrenjada per Pedro V. Caselles Mulet.

A les 22h. Habitual sopar dels membres de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos als baixos de l'escenari. Com cada any en aquest sopar s'ha de portar l'entrepà de casa i les ganes de festa. Com a novetat especial aquest any hi haurà karaoke, disfresses, muso i musa 2008 i un fum de sopreses més.

A les 04h. Concentració dels músics i acompanyants espontanis al Casal de la Música per fer-nos el típic xocolate. Recordar que els "novatos" hauran de tindre preparat ja l'instrument per a l'eixida per cantar l'aurora.

A les 05h. Cercavila de tots els músics de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos i amics per tots els carrers del poble cantant la tradicional "Aurora" en honor a la nostra patrona i a la música en general. S'acceptaran totes les persones que en eixes hores isquen a saludar-nos des dels balcons o ens donen alguna coseta per llevar-nos el fred.

Dissabte 22 de novembre (Dia Oficial de Sta. Cecília)

A les 17h. Concentració de tota la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos en el Casal de la Música per iniciar acte seguit la recollida de majoralesses i anar tots junts a fer-nos la fotografia de rigor. Després, anirem a felicitar la nostra companya i sempre fidel a la seva Banda, Cecília, i ja després anire a recollir la nostra patrona.

A les 19h. Solemne Missa en honor a Santa Cecília amb la presència de la Banda al complet.

A les 22h. Sopar de Gala al restaurant Canor. Hi haurà un autobús a la disposició de tots els músics de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. En eixe sopar s'espera bones hores de diversió i felicitat entre músics, amics de la Banda, socis, companys... i tots aquells que vulguen unir-se amb la seva Banda.


Diumenge 23 de novembre (Per qui tinga forces...)

A les 14h. Típica Paella Valenciana al Casal de la Música per tots aquells músics i no músics que encara tinguen forces i no ho hagin cremat tot ja. Després de dinar es farà el "II Campionat de Truc i Play de la Banda" per tancar aquests dies de festa i esbarjo.

Agraïr i recordar a tot el poble que aquests són uns dies en els quals la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos celebra la seva festivitat. Per això demanem disculpes per adelantat per les possibles molèsties, així com també demanem comprensió per part de tots els veïns del poble, què més pròximament o menys estan units amb aquesta associació musical.

Gràcies a tots per la vostra lectura i


Visca Santa Cecília i Visca la Música!!

19 comentaris:

Anònim ha dit...

mare meua! qe ganeees de santa ceci!
i este any més i millor ;)

Anònim ha dit...

al sopar de sobaquillo no teniu que portar el entrepá ja que el sopar el paguen els pares dels novatos i vos el portarán de la pau.
espere que vos agrade.

Banda Blogspot ha dit...

En primer lloc agrair a la mare d'aquest nou vingut a la Banda Unió Musical la informació que ens ha oferit.

Intentarem modificar el programa perquè tots els músics i visitants puguen saber-ho sense haver d'accedir-hi ací.

Aprofitem l'ocasió per donar-li la més sincera enhorabona a totes les mares i pares dels nou vinguts a la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos. Esperem que aquests dies tant especials per als vostres fills siguen, com sabrem que ho seran, uns dies plens de màgia i il·lusió per tots vosaltres. És un any difícil d'oblidar tant per als fills músics com per als pares d'aquestos. Moltes felicitacions!!



Administració del Blogspot de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos

Anònim ha dit...

mare meua, quin passacarrer, quines picaetes, quin CONCIERTAZO, quina sopà, quina festa.. mare meua. encara que de 3 a 5 no m'enrecorde d'absolutament RES, la festa d'antes va estar molt però que molt bé!
Gràcies per este soparot banda!

Anònim ha dit...

Enhorabona pel concert efectuat el dissabte, ja fa temps que vaig a veure-vos i llevat del concert d'Agost no havia vist tanta gent (fins la porta de l'entrada) i la gent aguantà fins que s'acabà el concert dreta, i aplaudirem fins que les mans les tinguérem roges i no perqe fera fred, més be perqué fereu un gran concert i una meravellosa interpretació sobretot Cançons de Mare.
Espere que continueu deleitant-nos i nosaltres, com a públic, correspondrem arropant-vos amb els nostres aplaudiments.
Ens vegem al concert de Nadal, atentament un membre del públic

*Miriam* ha dit...

senyor blogspot, les fotos del dissabte ja les he posades a la "carpeta para compartir" del teu hotmail. hi han 150 més o menys (no he posat les que la gent ix prou fatalítica XD) però en fins.. ja es passarà no? jajajajajaaja vinga banda, que ens queden encara dos dies de festaaa :)

Anònim ha dit...

Quins dies d'aquesta setmana hi ha assajos?

Anònim ha dit...

Sencillament espectacular. Eixa pot ser la definició que podem fer del concert del dissabte. El dissabte van poder veure que el poble està i estarà sempre amb la seua Banda, i la nostra Banda ens va respondre perfectament a les expectatives creades. Enhorabona a tots els músics, al director i a la nova Junta Directiva per el que estan fent pel poble. En tot el concert no es va moure ningú del seu seient, i tots els que estaven plantats. D'ací a poc necessiteu un Casal nou, que ja no cabem. ENHORABONA I MOLTES GRÀCIES per fer-mos gaudir de la música.

Anònim ha dit...

hola a tots! xd
bueno.. que acabe de llegir lultim correu de la banda... i posa que els tikets seran de cubata o de refresc segons la edat...
pero no posa quina es la edat per a que et donen el cubata...
algu la por dir??
grasies! adew!

Anònim ha dit...

jejejejeje.
Bona pregunta....

Anònim ha dit...

però.. i després del canor, no ens anirem a cap lloc de festetaaa? encara que siga propet va va....
està clar que del canor ixirem tardet, però sempre hi ha qui té més gana de festa! i més en un dia tan senyalat! a més a més, enguany santa cecilia cap dissabte i tot! anem a fer-la gran txeeeeeeeee!

Anònim ha dit...

a partir dels 16 cubata

Anònim ha dit...

tingue en compte que al canor tanquen a la 1 de la nit i els tiren a tots fora. Així que, després, tots a dormir que el forn no està per a bollos. ¡hombre ya!

Anònim ha dit...

si home si! a la una a casa diu..

Anònim ha dit...

espere que demà pare de ploure perfavor!
perquè dos anys sense AURORA... no pot ser!


va...qe ja falta poc :)

Anònim ha dit...

Acabe de llegir el correu que ha enviat la directiva i ja estic nerviosa...sou lo millor. Mou tenim que pasar benisim.

Anònim ha dit...

com que 16??? aixo no pot ser... jaja
la directiva demanara el dni??
jaja

Anònim ha dit...

clar que el demanarà, si conten el número de tiquets per a cubates, també la edat per a beure, o no? (o tot o res) je je je

Anònim ha dit...

olaa!
soc una xica de Tàrbena! nomes volia preguntarvos si no penjeu les fotos de santa cecilia (divendres, k vam tocar les bandetes juvenils)?
weno ps res mes!
Adéu!
Gràcies!!