Pàgines

05 d’octubre 2008

Entre festes de Moros & Cristians...

Després de l'actuació del passat dissabte 04 d'octubre on la nostra Banda Unió Musical de Gata de Gorgos va desfilar pels carrers de Benidorm al so de les marxes mores "Chimo" i "Éxodo" i fent companyia la filà Tuaregs, ens han arribat a les nostres mans una sèrie de fotografies, cuidadosament realitzades per Pere Cantó, de l'actuació de la Banda en la festivitat de Moros & Cristians de la localitat de Xàbia el passat estiu.

Ara ja han finalitzat les diferents actuacions on la Banda havia d'estar present i comença un temps per posar-se a punt de cara als diferents actes que es celebraran en honor a la patrona de la música, Santa Cecília, que tindran lloc en els dies 15, 21, 22 i 23 de novembre. A través d'aquest Blogspot ja anirem informant-vos de tot allò que s'està preparant.

Ara, de moment, us deixem amb una tria de les millors fotos de Xàbia i en pocs dies ja tindrem les primeres imatges sobre l'actuació, i posterior festa, de Benidorm.

Cuideu-se!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Propose fer una nova secció que pot donar molta vida al blog. El seu titol seria "Descuidos sense importància a la Banda de Gata". Entre les trompetes que es deixen els papers i algún trombonista que va a tocar sense trombó a Moros tenim material de sobre...je,je,je, Juan eres el nº 1.

Anònim ha dit...

com que va a tocar snse trombó?? això quan ha passat?

Anònim ha dit...

home, tocar tocar, no va tocar. va arrastrar!

Anònim ha dit...

Estes fotos son ideals per a tota la gentola que diu que la banda només sap anar de festa!! Per a que vegen que també treballem, ja voreu com ara no fan ningún comentari alabant

Anònim ha dit...

Les fotos estan xulíssimes deveres!
Ueno bandistes que ja tenim la santa ceci así, qe ganoteeees!

beseets!

Anònim ha dit...

mare meua, hi haurá agun desfile on ens ho passem millor que a Xabia? jo mire les fotos i cuasi puc escoltar El Tto i Caridad Guardiola resonant per el Tunel de eixida del desfile...

Anònim ha dit...

Ja a Xabia es brutal i damunt tenim al tunel eixe al principi que fa que resone tot... es posa la pell de gallina d pensar-ho!

Anònim ha dit...

juan kaxis el trombo
weno no passa res aixo nomes to recordaran fins derpres de nadal i au
iu

Anònim ha dit...

aixo es mentira juan pasaras a l'historia fins que pase algo mes gros com que les trompetes porten tots els papers!!

Anònim ha dit...

A mi la veritat, els moros de Xàbia m'encanten, m'ho passe benissim! :)
però siga al lloc qe siga, si es en la banda m'ho passe brutal!
i a santa ceci ni te cuentoooo! jajajaja


besets!

Anònim ha dit...

jo al desfile de xabie cione, es .un cúmul de sensacions quan la banda comença a sonar i amb eixa percussio k fa goig... sk som lo milloret!! I a més com nosaltres no s'ho passa ningú de bé. Ara això si, siga on siga, si es amb la banda m'ho passe benissim, es perk sou lo millor i esta santa ceci arrassem!!!!!

visca la música!!
visca la banda!!
visca els músics de la banda!!
visca santa Cecilia!!! k ja la tenim asi!!!!!!!!!


Res més, a passar-ho bé i a disfrutar de la bona música .

Ah!!! enhorabona novatos!!!